9 استراتژی سئو در سال 1403

توسط | آذر 10, 1401 | آموزش سئو | 0 نظر

20 دقیقه

وقتی صحبت از توسعه و اجرای یک استراتژی سئو مناسب برای کسب‌وکار شما می‌رسد، تنها ایجاد محتوا برای کلمات کلیدی که مشتریان شما به دنبال آن هستند، هم سخت و هم اشتباه است.

در این پست، ما توضیح خواهیم داد که استراتژی سئو چیست و چگونه استراتژی خود را ایجاد کنید تا به شما در رسیدن به اهداف بازاریابی محتوا کمک کند.

استراتژی سئو چیست؟

استراتژی سئو فرایند سازماندهی محتوای یک وب‌سایت، برای بهبود احتمال ظاهرشدن در نتایج جستجو است. اساساً، این فرایندی است که شما برای به حداکثر رساندن فرصت برای به‌دست‌آوردن ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو دنبال می‌کنید.

داشتن یک استراتژی سئو بسیار مهم است؛ زیرا به شما کمک می‌کند هنگام ایجاد محتوا در مسیر خود بمانید. به‌جای اینکه فقط چیزی را ایجاد کنید که فکر می‌کنید مردم به دنبال آن هستند، استراتژی شما تضمین می‌کند که محتوایی را ایجاد کنید که دقیقاً مردم به دنبال آن هستند.

برای بازاریابی محتوا، استراتژی سئو بخش مهمی از پازل است، زیرا مهم است که محتوای شما در وهله اول چگونه دیده می‌شود، به‌خصوص در صفحات نتایج موتورهای جستجو. اگر محتوای شما پراکنده و سازماندهی نشده باشد، ربات‌های موتورهای جستجو برای فهرست‌کردن سایت شما، شناسایی حوزه اختیارات شما و رتبه‌بندی صفحات سایت شما کار سخت‌تری خواهند داشت.

سئو چیست؟

بهینه‌سازان موتورهای جستجو (SEO) افرادی هستند که وب‌سایت‌ها را بهینه‌سازی می‌کنند تا به آنها کمک کنند رتبه بالاتری در SERP داشته باشند و ترافیک ارگانیک بیشتری به دست آورند. در اصل، سئو یک استراتژی محتوای بسیار تخصصی است که به یک کسب‌وکار کمک می‌کند فرصت‌هایی را برای پاسخ به سؤالات مردم در مورد صنایع مربوطه خود کشف کند.

سه نوع سئو وجود دارد که یک استراتژیست سئو می‌تواند روی آنها تمرکز کند:

  1. سئوی درون صفحه: این سئو بر روی محتوایی که در صفحات سایت وجود دارد و نحوه بهینه‌سازی آن برای افزایش رتبه وب‌سایت نسبت به کلمات کلیدی خاص، تمرکز می‌کند.
  2. سئوی خارج از صفحه: این سئو بر روی پیوندهایی متمرکز می‌شود که از سایر نقاط اینترنت به وب‌سایت شما هدایت می‌شوند. تعداد بک‌لینک‌هایی که یک سایت از منابع معتبر دارد به شما کمک می‌کند تا برای الگوریتم‌های جستجو اعتماد و اعتبار ایجاد کنید.
  3. سئوی فنی: این سئو بر روی معماری باطن وب‌سایت، مانند کد سایت، تمرکز دارد. گوگل به همان اندازه که به محتوا اهمیت می‌دهد به تنظیمات فنی نیز اهمیت می‌دهد، بنابراین این مورد نیز برای رتبه‌بندی مهم است.

به‌خاطر داشته باشید که هر کسب‌وکاری دارای اهداف متفاوتی است، بنابراین وظیفه یک سئوکار این است که صنعت خود را بررسی کند، تعیین کند که مخاطبان به چه چیزهایی اهمیت می‌دهند و استراتژی ایجاد کند که به آنها آنچه را که به دنبال آن هستند بدهد.

در زیر به برخی از مراحلی می‌پردازیم که می‌توانید انجام دهید تا مطمئن شوید که استراتژی سئو شما را برای موفقیت‌آمیز است.

استراتژی سئو تلفن همراه

سئوی موبایل عامل مهمی است که هنگام ایجاد استراتژی کلی خود باید در نظر داشته باشید. بهینه‌سازی موبایل شامل اطمینان از دردسترس‌بودن و دسترسی بازدیدکنندگان به محتوای سایت شما در دستگاه‌های تلفن همراه است؛ بنابراین آنها می‌توانند تجربه مشابهی داشته باشند و اطلاعات را مشابه با مرورگرهای دسکتاپ دریافت کنند.

بهینه‌سازی تلفن همراه بسیار مهم است، زیرا گوگل اول ایندکس موبایل را انجام می‌دهد. این بدان معناست که به‌جای خزیدن در یک سایت دسکتاپ، الگوریتم از نسخه موبایل سایت شما در هنگام نمایه‌سازی و رتبه‌بندی صفحات برای SERPها استفاده می‌کند. علاوه بر این، ۶۱ درصد از جستجوهای گوگل در ایالات متحده در دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شود؛ بنابراین، با درنظرگرفتن همه موارد، استراتژی سئوی شما بدون اولویت در بهینه‌سازی موبایل، بی‌اثر خواهد بود.

ملاحظات متمایزی برای سئوی موبایل وجود دارد، مانند نظارت بر سرعت صفحه، طراحی سایت واکنش‌گرا، سئوی محلی، و ایجاد محتوایی باکیفیت بالا، صرف‌نظر از دستگاهی که در آن مشاهده می‌شود.

استراتژی محتوای سئو

  1. فهرستی از موضوعات تهیه کنید.
  2. فهرستی از کلمات کلیدی بلند (long-tail keywords) را بر اساس این موضوعات تهیه کنید.
  3. برای هر موضوع صفحاتی بسازید.
  4. یک وبلاگ راه‌اندازی کنید.
  5. یک برنامه منظم برای وبلاگ‌نویسی ایجاد کنید.
  6. یک پلن لینک‌سازی ایجاد کنید.
  7. فایل‌های رسانه‌ای را قبل از آپلود در سایت خود فشرده کنید.
  8. در مورد اخبار سئو و بهترین شیوه‌ها به‌روز باشید.
  9. موفقیت محتوای خود را اندازه‌گیری و پیگیری کنید.

استراتژی سئو چیست؟

۱. فهرستی از موضوعات تهیه کنید.

کلمات کلیدی در قلب سئو قرار دارند، اما آنها دیگر اولین قدم برای دستیابی به رشد ارگانیک نیستند. در عوض، اولین گام این است که فهرستی از موضوعاتی که می‌خواهید محتوایتان به آنها بپردازد تهیه کنید.

برای شروع، فهرستی از حدود ۱۰ کلمه و اصطلاح مرتبط با محصول یا خدمات خود تهیه کنید. از یک ابزار سئو (Google’s Keyword Tool، Ahrefs، SEMRush یا GrowthBar و…) برای تحقیق در مورد این کلمات، شناسایی حجم جستجوی آنها و یافتن تغییراتی که برای تجارت شما منطقی است استفاده کنید.

با انجام این کار، شما این موضوعات را با کلمات کلیدی پرطرف‌دار مرتبط می‌کنید، اما پست‌های وبلاگ را به این کلمات کلیدی اختصاص نمی‌دهید. بیایید نمونه‌ای از این فرایند را با استفاده از تصویر زیر مرور کنیم.

بیایید فرض کنیم یک کسب‌وکار استخر شنا در تلاش است برای «استخرهای فایبرگلاس» رتبه‌بندی کند که هر ماه ۱۱۰۰۰۰ جستجو دریافت می‌کند. این کلمه کلیدی کوتاه می‌تواند موضوع اصلی ایجاد محتوای خود را نشان دهد، اما کسب‌وکار همچنین باید یک سری از کلمات کلیدی مرتبط را برای گنجاندن در محتوای خود شناسایی کند. برای مثال، آنها می‌توانند از «قیمت استخرهای فایبرگلاس» یا «هزینه استخر فایبرگلاس» برای دستیابی به رتبه‌بندی بیشتر برای کلمه کلیدی کلی استخرهای فایبرگلاس استفاده کنند.

با استفاده از حجم جستجو و رقابت به‌عنوان اندازه‌گیری، می‌توانید فهرستی از ۱۰ تا ۱۵ کلمه کلیدی کوتاه را ایجاد کنید که مرتبط با کسب‌وکار شما هستند و توسط مخاطبان هدف شما جستجو می‌شوند. سپس، این لیست را بر اساس حجم جستجوی ماهانه رتبه‌بندی کنید.

هر یک از کلمات کلیدی که شما شناسایی کرده‌اید، ستون (Pillars) نامیده می‌شوند، و به‌عنوان پشتیبان اصلی برای یک خوشه (cluster) بزرگ‌تر از کلمات کلیدی طولانی عمل می‌کنند که در زیر به آنها خواهیم پرداخت.

۲. فهرستی از کلمات کلیدی بلند (long-tail keywords) را بر اساس این موضوعات تهیه کنید.

در این مرحله شما شروع به بهینه‌سازی صفحات خود برای کلمات کلیدی خاص خواهید کرد. برای هر ستونی که شناسایی کرده‌اید، از ابزار کلمه کلیدی خود برای شناسایی ۵ تا ۱۰ کلمه کلیدی بلند استفاده کنید که عمیق‌تر به کلمه کلیدی موضوع اصلی می‌پردازند.

به‌عنوان‌مثال، ما مرتباً محتوایی در مورد سئو ایجاد می‌کنیم، اما کسب رتبه خوب در گوگل برای یک موضوع محبوب تنها با این نام اختصاری دشوار است. ما همچنین خطر رقابت با محتوای خود را با ایجاد صفحات متعددی داریم که همگی دقیقاً یک کلمه کلیدی – و احتمالاً همان SERPها را هدف قرار می‌دهند؛ بنابراین، ما محتوایی را برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی، بهینه‌سازی تصاویر برای موتورهای جستجو، ایجاد یک استراتژی سئو (که اکنون در حال خواندن آن هستید) و سایر موضوعات فرعی در چتر سئو ایجاد می‌کنیم.

این به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا افرادی را جذب کنند که علایق و نگرانی‌های متفاوتی دارند و در نهایت ورود بیشتری را برای افرادی که علاقه‌مند به آنچه شما ارائه می‌دهید ایجاد می‌کند.

از کلمات کلیدی لانگ تیل خود برای ایجاد پست‌های وبلاگ یا صفحات وبی استفاده کنید که موضوعات خاصی را در ستون‌هایی که انتخاب کرده‌اید توضیح می‌دهد. همه کلمات کلیدی بلند شما یک خوشه در اطراف یک موضوع ستون ایجاد می‌کنند. الگوریتم‌های موتورهای جستجو به روابط بین خوشه‌ها بستگی دارد تا کاربران را با اطلاعاتی که به دنبال آن هستند مرتبط کند.

به این موضوع فکر کنید: هر چه محتوای شما خاص‌تر باشد، نیازهای مخاطبان شما می‌تواند خاص‌تر باشد و احتمال اینکه این ترافیک را به لید (Lead) تبدیل کنید بیشتر می‌شود. این‌گونه است که گوگل در وب‌سایت‌هایی که می‌خزد به دنبال ارزش است. صفحاتی که به درون یک موضوع کلی می‌پردازند، به‌عنوان بهترین پاسخ به سؤال یک شخص در نظر گرفته می‌شوند و رتبه‌بندی بالاتری خواهند داشت.

۳. برای هر موضوع صفحاتی بسازید.

وقتی صحبت از وب‌سایت‌ها و رتبه‌بندی در موتورهای جستجو می‌شود، تلاش برای رتبه‌بندی یک صفحه برای تعداد انگشت شماری از کلمات کلیدی می‌تواند تقریباً غیرممکن باشد.

از موضوعات ستونی استفاده کنید تا صفحه یا پستی ایجاد کنید که نمای کلی از موضوع را با استفاده از کلمات کلیدی طولانی که برای هر خوشه در مرحله دو به دست آورده‌اید، ارائه دهد. این صفحات ستون اساساً می‌توانند فهرستی از مطالب باشند، جایی که شما توضیحی از موضوع اصلی ارائه می‌دهید و خوانندگان را در مورد موضوعات فرعی که در پست‌های دیگر توضیح می‌دهید، راهنمایی می‌کنید.

در نهایت، تعداد موضوعاتی که برای آنها صفحات ستون ایجاد می‌کنید باید با نیازهای کسب‌وکار شما مطابقت داشته باشد، مانند تعداد محصولات و پیشنهاداتی که دارید. این کار باعث می‌شود مشتریان بالقوه، شما را در موتورهای جستجو بدون توجه به کلمات کلیدی که استفاده می‌کنند، آسان‌تر پیدا کنند.

۴. یک وبلاگ راه‌اندازی کنید.

وبلاگ‌نویسی می‌تواند راهی باورنکردنی برای رتبه‌بندی کلمات کلیدی و جذب کاربران وب‌سایت شما باشد. ازاین‌گذشته، هر پست وبلاگ یک صفحه وب جدید و فرصتی اضافی برای رتبه‌بندی در SERP است. اگر کسب‌وکار شما وبلاگی ندارد، سعی کنید آن را ایجاد کنید.

همان‌طور که هر پست وبلاگ را می‌نویسید و خوشه‌های خود را گسترش می‌دهید، باید سه کار را انجام دهید:

  1. کلمه کلیدی بلند خود را بیش از سه یا چهار بار در صفحه وارد نکنید؛ زیرا گوگل به همان اندازه که قبلاً تطبیق دقیق کلمات کلیدی را در نظر می‌گرفت، در نظر نمی‌گیرد. در واقع، موارد بسیار زیادی از کلمه کلیدی شما می‌تواند برای موتورهای جستجو علامت قرمزی باشد که شما آنها را با کلمات کلیدی پر می‌کنید تا رتبه کسب کنید و آنها شما را به‌خاطر این موضوع جریمه می‌کنند.
  2. دوم، همیشه به صفحه ستونی (pillar page) که برای موضوعات خود ایجاد کرده‌اید پیوند دهید. شما می‌توانید این کار را به‌صورت تگ در سیستم مدیریت محتوای خود (CMS) یا به‌عنوان متن اصلی (anchor text) در متن مقاله انجام دهید.
  3. هنگامی که هر پست وبلاگ را منتشر کردید، در صفحه ستون اصلی (pillar page) که از موضوع فرعی پشتیبانی می‌کند به آن پیوند دهید. با اتصال ستون و خوشه به این روش، به گوگل می‌گویید که رابطه‌ای بین کلمه کلیدی بلند و موضوع کلی که می‌خواهید برای آن رتبه‌بندی کنید وجود دارد.

۵. یک برنامه منظم برای وبلاگ‌نویسی ایجاد کنید.

هر پست وبلاگ یا صفحه وب که ایجاد می‌کنید لزوماً به یک دسته موضوعی تعلق ندارد. نوشتن در مورد موضوعاتی که مشتریان شما به آنها اهمیت می‌دهند، ارزش دارد.

با درنظرگرفتن این موضوع، حداقل هفته‌ای یکبار وبلاگ‌نویسی کنید. به یاد داشته باشید که شما در درجه اول برای مخاطبان خود وبلاگ می‌نویسید نه موتورهای جستجو، بنابراین بازار هدف خود را مطالعه کنید و در مورد چیزهایی که به آنها علاقه‌مند هستند بنویسید.

ممکن است ایجاد یک استراتژی محتوا برای ثابت ماندن و تمرکز بر اهدافتان مفید باشد.

۶. یک پلن لینک‌سازی ایجاد کنید.

مدل خوشه موضوعی (The topic cluster model) راه پیشروی شما در سئو است، اما این تنها راه برای بالابردن رتبه محتوای وب‌سایت شما نیست.

درحالی‌که پنج مرحله اول ما به سئو داخلی اختصاص داشت، لینک‌سازی هدف اصلی سئو خارج از صفحه است. لینک‌سازی فرایند جذب لینک‌های ورودی (که بک‌لینک نیز نامیده می‌شود) به وب‌سایت شما از منابع دیگر در اینترنت است. به‌عنوان یک قاعده کلی، سایت‌هایی با اعتبار بیشتر که به محتوای شما لینک می‌دهند تأثیر مهم‌تری بر رتبه‌بندی شما دارند.

۷. فایل‌های رسانه‌ای را قبل از آپلود در سایت خود فشرده کنید.

این یک مرحله کوچک اما مهم در فرایند سئو به‌خصوص برای بهینه‌سازی موبایل است.

همان‌طور که وبلاگ یا وب‌سایت شما رشد می‌کند، بدون شک تصاویر، ویدئوها و رسانه‌های مرتبط بیشتری برای پشتیبانی از محتوای خود خواهید داشت. این دارایی‌های بصری به حفظ توجه بازدیدکنندگان شما کمک می‌کنند، اما به‌راحتی می‌توان فراموش کرد که این فایل‌ها می‌توانند بسیار بزرگ باشند. ازآنجایی‌که سرعت صفحه یک عامل رتبه‌بندی بسیار مهم است، نظارت بر اندازه فایل‌های رسانه‌ای که در سایت خود آپلود می‌کنید بسیار مهم است.

هرچه اندازه فایل بزرگ‌تر باشد، رندر کردن وب‌سایت شما برای یک مرورگر اینترنتی دشوارتر است. همچنین بارگذاری این تصاویر برای مرورگرهای تلفن همراه سخت‌تر می‌باشد، زیرا پهنای باند دستگاه‌های آنها به طور قابل‌توجهی کمتر است؛ بنابراین، هرچه اندازه فایل کوچک‌تر باشد، وب‌سایت شما سریع‌تر بارگذاری می‌شود. اما، چگونه می‌توان تصاویر را فشرده کرد و همچنان کیفیت را حفظ کرد؟

استفاده از ابزار فشرده‌سازی برای کاهش اندازه فایل‌ها قبل از آپلود تصاویر، فیلم‌ها و گیف‌ها ارزشمند است. سایت‌هایی مانند TinyPNG تصاویر را به‌صورت انبوه فشرده می‌کنند، درحالی‌که Squoosh گوگل می‌تواند فایل‌های تصویر را به اندازه‌های میکروسکوپی کوچک کند. در واقع نگه‌داشتن فایل‌ها در محدوده کیلوبایت (KB) خوب است.

۸. در مورد اخبار و بهترین شیوه‌های سئو اطلاعات به‌روز داشته باشید.

درست مانند بازاریابی، چشم‌انداز موتورهای جستجو همیشه در حال تحول است. ماندن در صدر روندهای فعلی و بهترین شیوه‌ها یک استراتژی مهم است و منابع آنلاین زیادی وجود دارد که می‌تواند به شما در انجام این کار کمک کند.

۹. میزان موفقیت محتوای خود را اندازه‌گیری و پیگیری کنید.

سئو می‌تواند زمان و تلاش زیادی را صرف کند و به همین دلیل، باید بدانید که آیا استراتژی شما کار می‌کند یا خیر. مهم است که معیارهای خود را ردیابی کنید تا موفقیت فرایند کلی خود را درک کنید و زمینه‌های ممکن برای بهبود را شناسایی کنید.

می‌توانید با استفاده از ابزار تجزیه‌وتحلیل وب ترجیحی خود، ترافیک ارگانیک را نظارت کنید یا با استفاده از Excel یا Google Sheets داشبورد خود را ایجاد کنید. همچنین، ردیابی صفحات ایندکس شده، تبدیل‌ها، بازگشت سرمایه و رتبه‌بندی شما در موتورهای جستجو می‌تواند به شما کمک کند تا موفقیت خود را شناسایی کرده و زمینه‌های فرصت را نیز شناسایی کنید.

افزایش رتبه سایت در SERP

گزارش سئو

گزارش سئو مروری بر تلاش‌های سئوی است که در یک دوره زمانی خاص انجام داده‌اید. این اساساً نشان می‌دهد که چقدر موفق بوده‌اید و همچنین هر زمینه‌ای که نیاز به بهبود دارد را نیز نشان می‌دهد. داشتن یک گزارش تلفیقی همچنین به شما کمک می‌کند تا داده‌ها را به ذی‌نفعان مربوطه ارائه دهید تا نشان دهید چرا فعالیت‌های سئو شما مهم هستند و چگونه باعث رشد کسب‌وکار شما می‌شوند.

گزارش سئوی شما می‌تواند شامل معیارهایی مانند نتایج ترافیک ارگانیک، سلامت سئوی وب‌سایت شما، تولید لینک‌های ورودی و همچنین به حوزه‌هایی که رشد کاهش‌یافته است، باشد که برای بهبود آینده باید به آن توجه شود.

برای تقویت گزارش سئوی خود، در واقع باید برخی از فعالیت‌های سئو را تکمیل کرده باشید. در زیر نمونه‌هایی باکیفیت بالا از سئوی موفق را ارائه کرده‌ایم.

فرایند سئو

هنگامی که استراتژی سئوی خود را ایجاد کردید، باید فرایندی را نیز برای ادامه بهینه‌سازی برای کلمات کلیدی جدید و هدف جستجو ایجاد کنید. در اینجا چند مرحله وجود دارد که می‌توانید انجام دهید.

۱. محتوای خود را از نظر تاریخی بهینه کنید.

هر ماه زمانی را به به‌روز‌رسانی پست‌های وبلاگ قدیمی با اطلاعات جدید و به‌روز اختصاص دهید تا رتبه خود را در موتورهای جستجو بالا نگه دارید. همچنین می‌توانید از این زمان برای افزودن بهترین روش‌های سئو که در ابتدا به آن پرداخته نشده‌اند، مانند متن جایگزین تصویر alt، استفاده کنید.

۲. مراقب تغییر کلمات کلیدی و هدف جستجوی جدید باشید.

پس از چند ماه، نحوه رتبه‌بندی پست‌های وبلاگ و کلمات کلیدی آنها را پیگیری کنید. این می‌تواند به شما کمک کند که عنوان‌های فرعی را تنظیم کنید تا از هدف جستجوی جدیدی که ممکن است مخاطبان شما به آن علاقه‌مند باشند، استفاده کنید.

۳. ارزش ویرایشی بیشتری به محتوای قدیمی خود اضافه کنید.

گاهی اوقات، متوجه می‌شوید که یک پست کاملاً قدیمی است. در این سناریو، شما باید فراتر از به‌روزرسانی تاریخی سئو بروید و آن را به‌روزرسانی کامل کنید. می‌توانید این کار را با به‌روزرسانی اطلاعات و آمار قدیمی، ترکیب بخش‌های جدید برای عمق بیشتر، و افزودن نقل‌قول‌ها یا داده‌های اصلی برای ارائه ترافیک ارجاع بیشتر به پست انجام دهید.

۴. یک برنامه محتوای ماهانه ایجاد کنید.

برای همگام‌شدن با استراتژی سئوی خود، ایجاد و اصلاح یک برنامه محتوای ماهانه می‌تواند مفید باشد. می‌توانید آن را در یک صفحه گسترده قرار دهید، و تیم‌های شما می‌توانند براین‌اساس ردیابی کنند. لیست زیر نمونه‌ای از برنامه محتوای ماهانه محتوایی است که مراحل فوق را در نظر می‌گیرد:

برنامه ماهانه سئو

  • زمانی را به تحقیق کلمات کلیدی مرتبط با صنعت خود اختصاص دهید.
  • ایده‌های پست وبلاگ را که از کلمات کلیدی استفاده می‌کنند، فهرست کنید.
  • پست‌های وبلاگی را که می‌توانند به‌روز شوند را شناسایی کنید.
  • سایر فرصت‌های سئو مانند تعطیلات را شناسایی کنید.
  • ایده‌های محتوا را در گزارش اطلاعات جستجو فهرست کنید.
  • پیشرفت را در پایان هر ماه پیگیری کنید.

با یک برنامه سئو ماهانه مانند آنچه در بالا ذکر شد، به‌علاوه یک سند ردیابی مانند گزارش جستجو، می‌توانید یک استراتژی سئو کارآمد را ایجاد و اجرا کنید. همچنین می‌توانید موضوعات ساده را برای بحث در مورد صنعت خود شناسایی کرده و از آنها استفاده کنید.

سخن پایانی

رتبه‌بندی در صفحات جستجو می‌تواند دشوار باشد. اگرچه ممکن است ایجاد محتوایی که حول کلمات کلیدی پربازدید متمرکز شده باشد، درست به نظر برسد، این استراتژی ممکن است به شما در رسیدن به اهداف تجاری خود کمکی نکند.

در عوض، یک استراتژی سئو ایجاد کنید که به شما کمک می‌کند تا نیازهای کسب‌وکار فردی خود، مانند افزایش جذب مشتری، برای موفقیت بیشتر در بازاریابی را برطرف کنید.

شما می‌توانید با بسته دوره جامع سئو 5درصدی‌ها، 0 تا 100 سئو را آموزش ببینید یا جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر از خدمات مشاوره سئو ما بهره‌مند شوید.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت