طراحی سایت، جزء جدانشدنی هر کسب و کار موفقی است. با یک نگاه ساده در کسب و کارهای کوچک و بزرگی که به موفقیت رسیده‌اند، متوجه می‌شویم که همه آن‌ها دارای وبسایت هستند.

یکی از دلایلی که اغلب صاحبان کسب و کار تمایل زیادی به طراحی سایت نشان نمی‌دهند، این است که فکر می‌کنند هزینه طراحی وبسایت زیاد است و توجیه اقتصادی ندارد؛ در صورتی که این باور از ریشه غلط است. اولاً اینکه شما می‌توانید با هر میزان بودجه‌ای که در اختیار دارید، صاحی یک سایت مناسب شوید. ثانیاً باید این را در نظر داشته باشید که اینترنت، شلوغ‌ترین خیابان جهان است زیرا روزانه میلیون‌ها نفر از آن بازدید می‌کنند. بگذارید این موضوع را با یک مثال بیان کنم؛ فرض کنید شما در شلوغ‌ترین خیابان تهران مغازه دارید:

روزانه حراکثر چند نفر از جلوی مغازه شما رد می‌شوند؟ اگر خیلی خوش بینانه بگوییم، 50 هزار نفر

از این 50 هزار نفر، چند نفر وارد مغازه شما می‌شوند؟ باز هم اگر خیلی خوش بینانه بگوییم، 500 نفر

از این 500 نفر، چند نفر از شما خرید می‌کنند؟ در بهترین حالت، 100 نفر

حالا شما بابت همچین مغازه‌ای باید ماهانه چقدر اجاره پرداخت کنید؟ چیزی حدود 30 میلیون  (هزینه‌های عوارض شهرداری، حقوق و بیمه پرسنل، آب، برق، گاز و غیره هم که بماند.راستی احتمالاً مبلغ زیادی هم بابت پول پیش باید پرداخت کنید!)

 این دفعه بیایم فرض کنیم که یک کسب و کار اینترنتی یا وبسایت داریم :

طبق آمار Hootsuite ، از جمعیت 82 میلیون نفری ایران در سال 1398، ۷۲ میلیون و ۹۴۰ هزار نفر به اینترنت دسترسی دارند و از آن استفاده می‌کنند. مقایسه کنید با آمار 50 هزار نفری یک مغازه!

اگر بتوانید مثل دیجی‌کالا خوب کار کنید، می‌توانید روزانه حدود 5 تا 6 میلیون نفر از این 73 میلیون نفر را به مغازه خود بکشانید، اما قرار نیست که همه مثل دیجی‌کالا تا این حد قدرتمند باشند. طبیعتاً آمار بازدید سایت شما در شروع کار اصلاً با دیجی‌کالا قابل قیاس نیست، اما یک سایت معمولی و مناسب، به طور میانگین می‌تواند از ماه سوم تاسیس خود، روزانه بیش از هزار بازدید کننده جذب کند ( 1000 بازدید کننده‌ی هدفمند که به راحتی می‌توانند به مشتری تبدیل شوند)

فرض کنیم از این 1000 نفر در بدترین حالت، همان 100 نفر از ما خرید کنند؛ با این حال باز هم ما سود بسیار بیشتری نسبت به یک مغازه کسب کرده‌ایم، زیرا تمام کارهای دریافت سفارش، بسته‌بندی، ارسال و … در سایت می‌تواند توسط یک یا دو نفر انجام شود و نیازی به استخدام چندین نیروی کار ندارد.

از طرفی هزینه اولیه و هزینه‌های ماهانه مدیریت سایت در مقابل هزینه‌های رهن و اجاره مغازه واقعا ناچیز است. هزینه طراحی سایت حدود 5 میلیون تومان و هزینه‌های بازاریابی و سئو سایت ماهانه حدود 3 میلیون تومان می‌شود.

فکر می‌کنم تا الان قانع شده‌اید که داشتن یک وبسایت از داشتن مغازه بهتر است! در ادامه به بررسی سایر مزایای وبسایت می‌پردازیم.

مزایا و برتری‌های وبسایت

نسبت به کسب و کارهای سنتی :

  • یکی از مزایای جالب و مهم سایت، امکان فروش محصولات و ارائه خدمات به سراسر جهان است، درصورتی که کسب و کارهای سنتی فقط می‌توانند مشتریانی در محدوده محله‌ی خودشان را جذب کنند و به آن‌ها سرویس بدهند.
  • از دیگر مزایای وبسایت، امکان توسعه به صورت نا محدود و با هزینه بسیار کم است. اگر بخواهید یک شعبه دیگر به کسب و کار محلی خود اضافه کنید، باید هزینه زیادی بابت مکان، پرسنل، تابلو و ویترین و … پرداخت کنید، در صورتی که در کسب و کارهای اینترنتی، فقط کافی‌ست اندکی بیشتر بابت بازاریابی هزینه کنید.
  • شما می‌توانید مغازه خود را در ساعت مشخصی باز کنید، اما وبسایت شما به صورت شبانه روزی می‌تواند برایتان درآمد ایجاد کند.
  • هزینه تبلیغات آنلاین به نسبت تبلیغات سنتی بسیار کمتر است و بازدهی آن نیز بیشتر می‌باشد.
  • انعطاف پذیری سایت از جهات مختلف بیشتر از کسب و کارهای محلی و سنتی است.

نسبت به شبکه‌های اجتماعی :

بعضی از افراد فکر می‌کنند فعالیت در شبکه‌های اجتماعی بهتر از تاسیس وبسایت است، زیرا هزینه کمتری دارد، بازدهی سریعتری دارد، ارتباط صمیمی‌تری با مشتریان شکل می‌گیرد و … . تمام این موارد صحیح است، اما وبسایت نیز مزایای خودش را دارد.

  • یکی از مهمترین برتری‌هایی که وبسایت نسبت به شبکه‌های اجتماعی دارد این است که کنترل تمام قسمت‌های آن در اختیار خودتان قرار دارد، اما در شبکه‌های اجتماعی، شما مجبور هستید از امکانات محدود همان نرم افزار استفاده کنید، همچنین بارها اتفاق افتاده که پیج‌های کاری مهم هک شده‌اند و از آنجایی که امکان بکاپ گرفتن از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام وجود ندارد، پیج و همگی اطلاعات مهم آن از بین رفته‌است، اما این موضوع در وبسایت قابل پیشگیری است؛ از طرفی گاهی اوقات، هوش مصنوعی اینستاگرام به دلیل ایرادات نرم افزاری، باعث مسدود شدن و در نتیجه قطع درآمد پیج‌ها می‌شود.
  • مخاطبین وبسایت به نسبت مخاطبین شبکه‌های اجتماعی، بسیار هدفمندتر هستند و امکانات بازاریابی بیشتری در سایت وجود دارد.
  • بهترین کار، استفاده از وبسایت و شبکه‌های اجتماعی به صورت همزمان است، زیرا در اینصورت هر یک می‌تواند نقاط ضعف دیگری را پوشش دهد.

هزینه‌ طراحی سایت

همانطور که گفته شد، هزینه طراحی سایت و در کل کسب و کار اینترنتی نسبت به کسب و کارهای سنتی بسیار مناسب‌تر و به صرفه‌تر است. قیمت طراحی هر یک از انواع سایت با توجه به امکانات مد نظر کارفرما متفاوت است، اما در این قسمت به بررسی قیمت طراحی سایت‌های مختلف با امکانات پایه‌ای و مناسب برای شروع کسب و کار می‌پردازیم.

نمونه کارهای طراحی سایت توسط مجموعه 5درصدی‌ها

برای ثبت سفارش یا دریافت مشاوره، از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 19 با شماره 02128423975 تماس بگیرید.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
دوره جامع آموزش کسب درآمد از مشاوره مهاجرت
مشاهده‌ اطلاعات بیشتر