روش‌های افزایش سرعت سایت

توسط | آبان 25, 1401 | طراحی سایت | 0 نظر

فهرست مطالب این مقاله

22 دقیقه

بعد از اینکه شما وب‌سایت خود را ساختید یا وبلاگ خود را راه‌اندازی کردید، ممکن است احساس کنید همه چیز سر جای خود است. سایت شما زیبا است و فکر می‌کنید که ارزش آن را دارد که مخاطب چند ثانیه بیشتر منتظر بماند تا سایت شما به‌درستی بارگذاری شود، درست است؟ متأسفانه این‌طور نیست. بر اساس تحقیقات گوگل، هر چه مدت‌زمان بیشتری برای بارگذاری یک صفحه طول بکشد، افراد بیشتری یک وب‌سایت را رها می‌کنند. افزایش سرعت سایت موضوع مهمی است که در این مقاله به آن پرداخته شده است.

یکی از مفاهیمی که گوگل معرفی کرده Web Core Vitals است که به‌عنوان یک فاکتور رتبه‌بندی برای وب‌سایت‌ها محسوب می‌شود و در مورد سرعت بارگذاری وب‌سایت‌ها به جزئیات بیشتر می‌پردازد. هرچه سرعت سایت شما بیشتر باشد، شانس بیشتری برای رسیدن به صفحه اول نتایج جستجوی گوگل دارید.

افزایش سرعت سایت اولین تأثیر را در مورد تجارت شما ایجاد می‌کند. درک این نکته ضروری است که وقتی صحبت از تجربه کاربر (UX یا User Experience) به میان می‌آید، شانس دومی نخواهید داشت. سرعت پایین وب‌سایت یکی از مهم‌ترین چیزهایی است که مردم را در مورد وب‌سایت شما ناامید می‌کند.

یک ثانیه تأخیر در زمان بارگذاری وب‌سایت باعث کاهش ۱۱ درصد بازدید سایت، ۱۶ درصد رضایت مشتری و ۷ درصد ضرر در نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری می‌شود. به‌طورکلی چند ثانیه بیشتر برای بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بر توانایی شما در جذب بازدیدکنندگان و فروش دارد. این بدان معنی است که داشتن یک سایت سریع ضروری است نه فقط برای رتبه‌بندی خوب در گوگل، بلکه برای بالا نگه‌داشتن سود نهایی شما.

افزایش سرعت سایت بر چه عواملی تأثیرگذار است؟

بیایید نگاهی بیندازیم که چگونه افزایش سرعت سایت بر عوامل کلیدی موفقیت وب‌سایت شما تأثیر می‌گذارد:

  • تبدیل (Conversion)

تبدیل وب‌سایت یک عامل مهم در موفقیت کسب‌وکار شما است، به این معنی که بازدیدکنندگان وب‌سایت خود را وادار به انجام کاری کنید که می‌خواهید انجام دهند. به‌عنوان‌مثال، محصول شما را خریداری کنند، در خبرنامه مشترک شوند، برای یک وبینار ثبت‌نام کنند یا یک فایل را دانلود کنند.

هرچه صفحه وب‌سایت سریع‌تر بارگذاری شود، نرخ تبدیل بالاتری خواهد داشت. طبق تحقیقات Hubspot، یک ثانیه تأخیر به معنای کاهش ۷ درصدی در تبدیل است. به‌عنوان‌مثال، کاهش سرعت صفحه به مدت ۱ ثانیه می‌تواند سالانه ۱٫۶ میلیارد دلار برای آمازون هزینه داشته باشد.

  • دیده‌شدن (Visibility)

زمان بارگذاری وب‌سایت شما بر این موضوع تأثیر می‌گذارد که آیا کاربران به‌راحتی می‌توانند وب‌سایت شما را پیدا کنند یا خیر. سرعت سایت یکی از عواملی است که گوگل در رتبه‌بندی سایت‌ها به آن توجه می‌کند. یک وب‌سایت با عملکرد پایین، تجربه کاربری ضعیفی دارد و در نتیجه در نتایج جستجو رتبه کمتری به دست می‌آورد. از دسامبر ۲۰۱۷، موتور جستجوی گوگل رتبه‌بندی را بر اساس نسخه‌های موبایلی صفحات (حتی برای جستجوهای دسکتاپ) آغاز کرده است. هدف از این تصمیم محافظت از کاربران در برابر وب‌سایت‌هایی است که عملکرد پایینی دارند و به همه دستگاه‌ها (مثل موبایل و تبلت) پاسخگو نیستند (ریسپانسیو نیستند.)

  • قابلیت استفاده (Usability)

قابلیت استفاده از وب‌سایت مانند سرعت صفحه وب‌سایت، زمان بارگذاری و پاسخگویی به درخواست‌های کاربر به طور مستقیم بر وفاداری مشتری تأثیر می‌گذارد. هرچه وب‌سایت شما عملکرد بهتری داشته باشد، رضایت کاربر بیشتر خواهد بود. یک تجربه کاربری عالی راهی برای ایجاد یک پایگاه بزرگ و یک برند قوی است.

چگونه یک وب‌سایت کند می‌تواند به شما آسیب برساند؟

حتی اگر برای شما مهم نیست که منتظر بارگذاری سایت باشید، اکثر مردم با آن مشکل دارند و اگر مشکل را نادیده بگیرید، ممکن است در درازمدت به شما آسیب برساند. چند آیتم وجود دارد که می‌توانید متوجه مشکل وب‌سایت خود از لحاظ سرعت بارگذاری شوید:

  • نرخ پرش بالاتر (Bounce Rate)

حتی اگر بازدیدکننده شما تصمیم بگیرد که منتظر بارگذاری یک صفحه باشد، به این معنی نیست که در کل بازدید خود صبور خواهد بود. شما در معرض خطر افزایش نرخ پرش هستید که باعث می‌شود افراد پس از بازدید از صفحه اول، سایت شما را ترک کنند.

  • ازدست‌دادن پول

اگر محصولات یا خدماتی را در وب‌سایت خود می‌فروشید، سایت کند خریداران بالقوه و مشتریان آینده را دفع می‌کند.

  • ازدست‌دادن ترافیک

آیا ترافیک بیشتری می‌خواهید که سایت شما را به جلو سوق دهد؟ در این صورت، شما نباید حتی یک بازدیدکننده را (به دلیل اینکه سایت شما به‌درستی بهینه نشده است) از دست بدهید.

  • رتبه پایین‌تر Search Engin Result Page) SERP)

گوگل و سایر موتورهای جستجو سرعت بارگذاری را در نظر می‌گیرند. یک صفحه کندتر ممکن است منجر به پایین آمدن در صفحه نتایج موتور جستجو شود حتی اگر محتوای شما خوب باشد.

تست سرعت سایت

در ابتدا باید سرعت سایت خود را چک کنید تا متوجه شوید که آیا نیاز به بهینه‌سازی وب‌سایت دارید یا خیر. تست سرعت سایت عملکرد یک وب‌سایت را ارزیابی می‌کند و می‌تواند به وب‌مسترها کمک کند تا کاهش یا بهبود عملکرد سایت را پیگیری کنند. یک تست سرعت همچنین باید به وب‌مسترها کمک کند تا برخی یا همه مواردی که عملکرد وب‌سایت را کاهش می‌دهند و مواردی که برای بهبود هستند را شناسایی کنند.

تعداد زیادی تست سرعت سایت باکیفیت بالا برای اندازه‌گیری عملکرد سایت وجود دارد که بسیاری از آنها رایگان هستند.

WebPageTest.org چندین تست رایگان دارد و جزئیات دقیقی از سرعت بارگیری عناصر منفرد یک صفحه ارائه می‌دهد. این وب‌سایت همچنین به وب‌مسترها اجازه می‌دهد تا وب‌سایت‌ها را برای یوزرهای مختلف و سرعت اتصال به شبکه آزمایش کنند.

گوگل PageSpeed Insights را برای آزمایش دقیق عملکرد ارائه می‌دهد. Google Pagespeed Insights ابزاری رایگان از Google است که یک تست عملکرد را در سایت شما اجرا می‌کند و توصیه‌هایی در مورد چگونگی افزایش سرعت سایت ارائه می‌دهد. این ابزار برای هر دو نسخه دسکتاپ و موبایل کار می‌کند.

PageSpeed Insights کاملاً ساده است و می‌توانید در عرض چند ثانیه به نتیجه برسید:

  1. PageSpeed Insights Google را باز کنید.
  2. آدرس سایت خود را وارد کنید.
  3. بر روی دکمه “Analyze” کلیک کنید.

۱۰ تا ۱۵ ثانیه طول می‌کشد تا تست کامل شود و نتایج را به شما نشان دهد.

GTmetrix نیز یکی از محبوب‌ترین تست‌های سرعت سایت است که کاملاً رایگان است و خیلی سریع قابل انجام است:

  1. به وب‌سایت GTmetrix بروید.
  2. آدرس کامل سایت خود را تایپ کنید.
  3. دکمه Run Test را بزنید و صبر کنید.

پس از آن، نمره‌ای دریافت خواهید کرد که سرعت سایت شما را به شما نشان می‌دهد. این تست همچنین جزئیاتی مانند عملکرد سایت شما، ساختار آن و همچنین موارد حیاتی وب را که اکنون یک فاکتور اصلی رتبه‌بندی برای گوگل هستند به شما نشان می‌دهد.

Pingdom نیز یک ابزار عالی برای تست سرعت سایت با تعدادی ویژگی مفید است. این ابزار تاریخچه عملکرد وب‌سایت شما را ردیابی می‌کند، توصیه‌های مبتنی بر داده را در مورد چگونگی بهبود سرعت سایت ارائه می‌دهد و گزارش‌های قابل‌درک را تولید می‌کند. Pingdom همچنین برنامه‌هایی را برای تست سرعت سایت برای اندروید و iOS ارائه می‌دهد.

هنگامی که سرعت سایت خود را آزمایش کردید، می‌توانید شروع به بهینه‌سازی آن کنید. راه‌های مختلفی برای افزایش سرعت ‌سایت شما وجود دارد و ما فهرستی از مؤثرترین آنها را ایجاد کرده‌ایم.

1) هاست سریع و قابل‌اعتماد انتخاب کنید.

یک وب‌سایت سریع با هاست خوب شروع می‌شود. مهم نیست که چقدر برای بهبود تجربه کاربری تلاش کردید، اگر هاست شما قوی نباشد، سرعت سایت شما آسیب میبیند.

سه نوع هاست وجود دارد:

  • هاست اشتراکی
  • هاست سرورهای خصوصی مجازی (VPS)
  • سرور اختصاصی

 

۱)هاست اشتراکی

محبوب‌ترین نوع هاست که در سراسر جهان مورداستفاده قرار می‌گیرد هاست اشتراکی است. این ارزان‌ترین راه برای آنلاین کردن سایت شما در زمان کوتاه و با هزینه کم است. برای اطمینان از بهینه‌سازی بهتر، انتخاب هاست وب سریع ضروری است. با هاست اشتراکی شما RAM، CPU و فضای دیسک را با سایت‌های دیگری که از این سرور استفاده می‌کنند به اشتراک می‌گذارید. به همین دلیل است که سرعت هاست اشتراکی به‌ اندازه سرعت VPS یا سرور اختصاصی نیست.

۲) هاست سرورهای خصوصی مجازی (VPS)

سرورهای خصوصی مجازی و سرورهای اختصاصی بسیار سریع‌تر هستند. آنها از چندین سرور برای توزیع محتوا استفاده می‌کند. با داشتن هاست سرور‌های خصوص مجازی، سرور را با سایر کاربرانش به اشتراک می‌گذارید و بخشی از سرور مجازی خود را دارید که تنظیمات شما بر روی مشتریان دیگر تأثیر نمی‌گذارد. اگر وب‌سایت شما دارای ترافیک متوسط است یا سایت تجارت الکترونیکی با افزایش ترافیک در برخی زمان‌ها دارید، هاست سرور خصوصی مجازی راه‌حل بهینه برای شما خواهد بود.

۳) سرور اختصاصی

گران‌ترین گزینه هاست استفاده از سرور اختصاصی است که می‌تواند سرور فیزیکی شما باشد. در این صورت، اجاره سرور را پرداخت می‌کنید و یک مدیر سیستم را برای نگهداری آن استخدام می‌کنید.

افزایش سرعت سایت CDN1

2) استفاده از CDN (شبکه تحویل محتوا)

شبکه تحویل محتوا مجموعه‌ای از سرورهای وب است که در مکان‌های جغرافیایی مختلف توزیع شده‌اند که محتوای وب را باتوجه‌به موقعیت مکانی خود در اختیار کاربران نهایی قرار می‌دهند. هنگامی که وب‌سایت را روی یک سرور واحد میزبانی می‌کنید، تمام درخواست‌های کاربران به همان سخت‌افزار ارسال می‌شود. به همین دلیل زمان موردنیاز برای پردازش هر درخواست افزایش می‌یابد. علاوه بر این، زمانی که کاربران از نظر فیزیکی از سرور دور هستند، زمان بارگذاری افزایش می‌یابد. با استفاده از CDN، درخواست‌های کاربر به نزدیک‌ترین سرور می‌رود. در نتیجه، محتوا سریع‌تر به کاربر تحویل داده می‌شود و وب‌سایت سریع‌تر کار می‌کند. این یک روش نسبتاً گران، اما کاملاً مؤثر برای افزایش سرعت سایت است.

در حوزه CDN شرکت‌های داخلی و خارجی زیادی در حال فعالیت هستند که می‌توانید بسته به کسب‌وکار خود از میان آنها انتخاب کنید.

محبوب‌ترین CDNها عبارت‌اند از:

Cloudflare

Fastly

KeyCDN

StackPath

Google Cloud CDN

Rackspace

CacheFly

Amazon CloudFront

ابر آوران

افرانت

آسیاتک

 

3) بهینه‌سازی تصاویر (Optimization)

تصاویر درصد زیادی از ترافیک اینترنت را تشکیل می‌دهند و اغلب به زمان بیشتری برای بارگذاری در یک وب‌سایت نیاز دارند، زیرا حجم فایل‌های تصویری بزرگ‌ است. خوشبختانه، زمان بارگذاری تصویر را می‌توان از طریق بهینه‌سازی کاهش داد. بهینه‌سازی تصاویر معمولاً شامل کاهش وضوح تصویر، فشرده‌سازی فایل‌ها و کاهش ابعاد آنها می‌شود و بسیاری از بهینه‌سازها و فشرده‌سازهای تصاویر به‌صورت آنلاین و رایگان در دسترس هستند.

برای کاهش حجم تصاویر استفاده از قابلیت Save for Web در نرم‌افزار فتوشاپ یک راهکار ساده است. این قابلیت به شما کمک می‌کند تا با کمترین افت کیفیت، حجم تصاویر سایت خود را کاهش دهید.

اگر فقط نیاز به بهینه‌سازی چند تصویر دارید، می‌توانید از یک سرویس مانند TinyPNG استفاده کنید. این ابزار بهینه‌سازی تصویر به شما امکان می‌دهد تصاویر خود را آپلود کنید و سپس به طور خودکار بهینه‌سازی می‌کند. در ادامه می‌توانید نسخه‌های بهینه شده تصاویر خود را دانلود کنید و با خیال راحت در وب‌سایت خود قرار دهید.

تعدادی از افزونه‌های کاربردی در زمینه بهینه‌سازی خودکار تصاویر وجود دارند. آنها می‌توانند به‌صورت اتوماتیک تصاویر موجود (آپلود شده) در وب‌سایت شما را شناسایی کرده و بهینه کنند. همین روش به‌شدت در افزایش سرعت سایت شما تأثیرگذار خواهد بود. تعدادی از پلاگین‌های موجود در این زمینه برای وردپرس شامل موارد زیر است:

reSmush.it

EWWW Image Optimizer

 ShortPixel Image Optimizer

WP Smush

4) فایل‌های CSS و JavaScript را کوچک کنید.

اگر در وب‌سایت شما تعداد زیادی فایل‌های جاوا اسکریپت و CSS وجود دارد، هنگامی که بازدیدکنندگان وب‌سایت شما می‌خواهند به فایل‌های خاصی دسترسی پیدا کنند، منجر به تعداد زیادی درخواست می‌شود. این درخواست‌ها به‌صورت جداگانه توسط مرورگر بازدیدکننده بررسی می‌شود و کار وب‌سایت را کند می‌کنند. اگر فایل‌های جاوا اسکریپت و CSS را کم کنید، منجر به افزایش سرعت سایت شما می‌شود. راهکارهای بسیاری برای کوچک کردن سریع فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت موجود می‌باشد. به‌عنوان‌مثال، می‌توانید از ابزارهای WillPeavy و Script Minifier استفاده کنید.

برای کوچک کردن فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت، احتیاجی نیست که خودتان کدها را بررسی و تغییرات را اعمال کنید. زیرا افزونه‌هایی مانند Gzip وجود دارند که این کار را به‌صورت خودکار برای شما انجام می‌دهند و اطمینان حاصل می‌کنند که همه چیز به‌درستی کار می‌کند.

Gzip فایل‌ها را قبل از ارسال به مرورگر فشرده کرده در سمت کاربر، یک مرورگر فایل‌ها را از حالت فشرده خارج می‌کند و محتویات را ارائه می‌دهد. این روش می‌تواند با تمام فایل‌های وب‌سایت شما کار کند. Gzip را می‌توانید از طریق اضافه کردن کد در سایت یا از طریق ابزار آن فعال کنید.

5) سعی کنید از ریدایرکت‌ها استفاده نکنید.

ریدایرکت، ابزاری است که باعث می‌شود مرورگر از یک آدرس URL به آدرس URL دیگری برود. ریدایرکت‌ها چند کسری از ثانیه یا گاهی حتی ثانیه‌های کامل را به زمان بارگذاری صفحه اضافه می‌کنند. هنگام ساخت یک وب‌سایت، هر ثانیه اهمیت دارد. ریدایرکت‌ها گاهی اجتناب‌ناپذیر هستند، اما در صورت لزوم نباید از آنها استفاده کرد.

یکی از محبوب‌ترین ابزارها برای مدیریت ریدایرکت‌ها، Screaming Frog و دیگری Redirect Checker است.

با نصب نرم‌افزار یا اجرای اسکن آنلاین (بسته به ابزاری که انتخاب کرده‌اید)، می‌توانید وب‌سایت خود را اسکن کنید و تجزیه‌وتحلیل دقیق وب‌سایت را مشاهده کنید و به‌سرعت URLهای هدایت شده را ببینید.

روش افزایش سرعت سایت 51

6) بهینه‌سازی محتوا (استفاده از گزیده‌ها، تقسیم مقالات و نظرات طولانی و غیره)

گاهی اوقات با تغییر چیزهای کوچک می‌توانید کارهای زیادی انجام دهید. اگر وبلاگ می‌نویسید، می‌توانید با کنترل محتوا به سایت سریع‌تری برسید. هنگام نمایش آخرین مقالات از وبلاگ، به‌جای بارگیری کل مقاله از چکیده استفاده کنید.

اگر از یک ویرایشگر کلاسیک وردپرس استفاده می‌کنید، نمایش چکیده سفارشی نسبتاً آسان است:

  1. به داشبورد وردپرس -> نوشته‌ها -> افزودن جدید بروید.
  2. روی دکمه تنظیمات صفحه (Screen Options) کلیک کنید.
  3. گزینه چکیده را فعال کنید.
  4. به پایین بروید، کادر چکیده را پیدا کنید و یک خلاصه سفارشی بنویسید.

7) برای افزایش سرعت سایت تعداد پلاگین‌ها را کاهش دهید.

پلاگین‌ها اجزای مشترک هر وب‌سایت هستند. آنها ویژگی‌های خاص پیشنهاد شده را اضافه می‌کنند. متأسفانه هر چه تعداد افزونه‌های بیشتری نصب شود، منابع بیشتری برای اجرای آنها موردنیاز است. در نتیجه، وب‌سایت کندتر کار می‌کند و همچنین ممکن است مشکلات امنیتی ظاهر شود. باگذشت زمان، تعداد افزونه‌ها افزایش می‌یابد، درحالی‌که برخی از آنها ممکن است دیگر استفاده نشوند. توصیه می‌کنیم تمام افزونه‌هایی را که نصب کرده‌اید بررسی کنید و افزونه‌های غیرضروری را حذف کنید. نه‌تنها سرعت سایت به تعداد افزونه‌های نصب شده بستگی دارد؛ بلکه به کیفیت آنها نیز بستگی دارد. سعی کنید از افزونه‌هایی که اسکریپت‌ها و استایل‌های زیادی را بارگیری می‌کنند اجتناب کنید. بهترین راه‌حل این است که فقط موارد ضروری را نگه دارید و از به‌روز نگه‌داشتن آنها اطمینان حاصل کنید.

8) از کش وب‌سایت استفاده کنید.

درصورتی‌که تعداد زیادی از کاربران در یک‌زمان به صفحه دسترسی داشته باشند، سرورها کند کار می‌کنند و به زمان بیشتری برای ارائه صفحه وب به هر کاربر نیاز دارند. کش یعنی فرایند ذخیره‌سازی نسخه فعلی وب‌سایت شما در هاست و ارائه این نسخه به کاربر (البته تا زمانی که وب‌سایت شما به‌روز شود). این بدان معناست که صفحه وب بارهاوبارها برای هر کاربر بارگذاری نمی‌شود. صفحه وب ذخیره شده در حافظه پنهان نیازی به ارسال درخواست‌های پایگاه‌داده در هر بار ندارد.

رویکردهای کش کردن وب‌سایت به پلتفرمی بستگی دارد که وب‌سایت شما در آن توسعه‌یافته است. به‌عنوان‌مثال، برای وردپرس، می‌توانید از افزونه Wp fastest cache استفاده کنید.

9) بهینه‌سازی پایگاه‌داده در سیستم مدیریت محتوا (CMS)

بهینه‌سازی پایگاه‌داده یک راه مؤثر برای افزایش سرعت سایت است. اگر سیستم مدیریت محتوا شما مملو از افزونه‌های متنوع و پیچیده است، اندازه پایگاه‌داده سایت شما افزایش می‌یابد و آن را کندتر می‌کند. به‌عنوان‌مثال، سیستم مدیریت محتوا وردپرس نظرات، پست‌های وبلاگ و سایر اطلاعاتی را که فضای زیادی را اشغال می‌کنند، ذخیره می‌کند. هر سیستم مدیریت محتوا به اقدامات بهینه‌سازی خاص خود نیاز دارد و همچنین دارای تعدادی افزونه خاص مانند WP Optimize است.

10) خطاهای ۴۰۴ را شناسایی کنید.

خطای ۴۰۴ به این معنی است که “صفحه یافت نشد”. این پیام زمانی توسط هاست به مرورگرها یا موتورهای جستجو ارائه می‌شود که محتوای قابل‌دسترسی از این صفحه دیگر وجود نداشته باشد. اگر گزارش‌های مربوط به خطاهای ۴۰۴ را در سایتی که مدیریت می‌کنید دریافت می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که هیچ صفحه‌ای به طور تصادفی حذف نشده است و همه پیوندها و دکمه‌های شما به URLهای صحیح منجر می‌شوند. برای تشخیص و تصحیح خطای ۴۰۴ می‌توانید از ابزارها و افزونه‌های تشخیص خطا استفاده کنید. به‌عنوان‌مثال برای یافتن URLهای خراب و صفحات گمشده خود می‌توانید از ابزار رایگان  Dead Link Checker استفاده کنید.

11) برای افزایش سرعت سایت خود از تم‌های بهینه/پریمیوم و ساده استفاده کنید.

قالب‌ها و تم‌ها فقط بصری نیستند. برای ایجاد آنها، طراحان وب باید در ویژگی‌ها و گزینه‌ها کدنویسی کنند و تصاویری را وارد کنند که همگی در یک موضوع کاری واحد ترکیب شوند.

همان‌طور که می‌توانید تصور کنید، قالبی که مثلاً پنج فایل و سه تصویر را بارگیری می‌کند، بسیار سریع‌تر از قالبی که دارای ده فایل و بیست تصویر است بارگذاری می‌شود. تعداد، تنها فاکتور مهم نیست، بلکه میزان بهینه‌سازی همه چیز نیز موردتوجه قرار می‌گیرد.

Lazy Loading روش افزایش سرعت سایت1

12) بارگذاری Lazy Load تصاویر و ویدئوها

معمولاً وقتی کاربر یک وب‌سایت را باز می‌کند، کل محتوایی که باید نمایش داده شود به طور خودکار بارگذاری می‌شود؛ بنابراین، حتی اگر یک کاربر فقط به محتوای بالای صفحه نیاز داشته باشد، همچنان همه چیز موجود در آن صفحه را بارگذاری خواهد کرد.

در عوض، با بارگذاری Lazy Load تصاویر و ویدئوها، می‌توانید از کاربران بخواهید فقط محتوایی را بارگیری کنند که روی صفحه قابل‌مشاهده است. هنگامی که کاربر شروع به اسکرول کرد، تصاویر و ویدئوهایی که به قسمت قابل‌مشاهده صفحه منتقل می‌شوند شروع به بارگیری می‌کنند. به‌این‌ترتیب کل سایت سریع‌تر بارگذاری می‌شود و تجربه کاربری بهتری را امکان‌پذیر می‌کند.

13) جلوگیری از Hotlinking تصویر

Hotlinking عملی است که شامل کپی‌کردن منبع یک تصویر از یک وب‌سایت برای استفاده از آن در وب‌سایت دیگر است. درحالی‌که تصویر بدون مشکل نشان داده می‌شود، در واقع از سرور شما بارگیری نمی‌شود. در عوض، از تمام منابع سایت اصلی استفاده می‌کند و در واقع غیرقانونی تلقی می‌شود.

با جلوگیری از هات‌لینک، می‌توانید از سرقت تصاویر خود توسط افراد دیگر جلوگیری کنید. به‌این‌ترتیب، شما در حال صرفه‌جویی در منابع در سرویس هاست خود هستید، به این معنی که سایت شما تنها سایتی خواهد بود که از این منابع استفاده می‌کند که منجر به وب‌سایت سریع‌تری برای بازدیدکنندگان شما می‌شود.

برای جلوگیری از hotlinking در وردپرس، می‌توانید از پلاگین All In One WP Security & Firewall  استفاده کنید.

14) میزبانی ویدئوها در رسانه‌های بزرگ

هنگامی که یک وب‌سایت راه‌اندازی می‌کنید، منطقی است که تمام ویدئوها و فایل‌های رسانه‌ای بزرگ خود را روی سرور خود داشته باشید. بااین‌حال، چیزی که ممکن است ازدست‌داده باشید این است که ذخیره و تولید مجدد فایل‌های بزرگ منابع سرور را اشغال می‌کند. برای افزایش سرعت سایت، بارگذاری فیلم‌ها و فایل‌های رسانه‌ای پرحجم در سرویس‌های رسانه‌های بزرگ، برای صرفه‌جویی در پهنای باند بسیار راحت‌تر است.

ویدئویی که در یوتیوب بارگذاری شده است به همان اندازه (اگرنه بهتر) نسبت به ویدئو بارگذاری شده در سرور شما کار خواهد کرد و اگر ترافیک بالاتری دارید، این به معنای تأثیر کمتری بر پهنای باند شما است که منجر به سریع‌تر شدن سایت می‌شود.

می‌توانید ویدئوها را در رسانه‌هایی مانند آپارات قرار دهید و لینک آن‌ها را در سایت خود جای‌گذاری کنید.

در پایان یادتان باشد به آزمایش سرعت سایت خود ادامه دهید.

سخن پایانی

حتی اگر تمام مراحل این آموزش را انجام دهید و سرعت سایت خود را با موفقیت بالا ببرید، به این معنی نیست که کارتان تمام شده است. همه چیز می‌تواند به‌سرعت تغییر کند و شما هرگز نمی‌دانید که سایت شما فردا یا یک ماه دیگر چقدر خوب عمل می‌کند. به همین دلیل بسیار مهم است که به طور منظم تست‌های سرعت انجام دهید و سایت خود را به طور منظم بهبود بخشید.

اگر برای شروع کسب و کار خودتان نیاز به راهنمایی دارید، ما در 5درصدی‌ها خدمات مشاوره را برای شما عزیزان ارائه می دهیم. اگر مایل به یادگیری سئو هستید نیز می‌توانید بسته آموزش جامع سئو ما را خریداری کنید.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت