افرادی که بعد از مهاجرت، موفق شده‌اند

توسط | آبان 8, 1401 | افراد موفق خارجی, بیوگرافی افراد موفق | 0 نظر

16 دقیقه

قبلا به بررسی و مرور زندگینامه افراد موفق ایرانی که در خارج از کشور به‌نوعی سلطنت به راه انداخته بودند، پرداختیم. در این موضوع نه‌تنها در راستای انگیزه و موفقیت بلکه در مورد مهاجرت نیز بسیار صحبت کردیم.

چون این بحث عموماً در مورد ایرانیان بیان می‌شود، باعث گشته تا عده‌ای سختی‌های مهاجرت را فقط برای ایرانی‌ها در نظر بگیرند. این در حالی است که بخش قابل‌توجهی از مدیران ارشد و برجسته دنیا مهاجر هستند؛ یعنی شما به تمام سختی‌ها و مشقت‌هایی که برای رسیدن به قله نیاز دارید، مهاجرت را نیز اضافه کنید.

شاید برخی بر این گمان سوار باشند که مهاجرت؟ این که اصلاً سخت نیست! تازه حال هم میده…

اما باید بدانید که از نظر روان‌شناسی، در میان سه ضربه روحی شدید که انسان می‌تواند به آن‌ها دچار شود، مهاجرت رتبه اول را دارد و پس از آن نیز طلاق و مرگ عزیز خودنمایی می‌کنند.

به‌هرحال چه چیزی مهم است؟ مهاجرت، سختی، نداری، روزها افسرده شدن و شب‌ها گریه کردن؟ نه… هیچ‌چیزی نمی‌تواند مانعی در برابر انگیزه و تلاش مضاعف شما در این مسیر باشد.

معرفی موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

ایلان ماسک

ایلان ماسک، از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

ایلان ماسک

ایلان ماسک را همه می‌شناسند و موبه‌مو زندگینامه‌اش را از بر هستند؛ از روزهای فقر تا تبدیل‌شدن به ثروتمندترین فرد جهان! کسی که این کره خاکی دیگر برایش بی‌معنی و کسل‌کننده شده و حالا در پی تسخیر فضا تلاش می‌کند.

ایلان ریو ماسک مهندس، مبتکر و فرد نامی تجارت در صنایع توسعه‌یافته آمریکایی است که در 28 ژوئن سال 1971 در پرتوریا، آفریقای جنوبی متولد شد. وی بنیان‌گذار شرکت‌هایی مانند تسلا موتورز، پی پال و اسپیس اکس (SpaceX) است.

ایلان فرزند ارشد یک خانواده 5 نفره بود. پدر وی، متولد آفریقای جنوبی و بزرگ‌شده انگلیس و مهندس بود و مادر کانادایی – انگلیسی او نیز متخصص رژیم غذایی و مدل بود.

ایلان ماسک در سال 1982 از طریق خویشاوندان مادرش به کانادا نقل‌مکان کرد. پس از این که حق شهروندی کانادا را به دست آورد به مونترال رفت. در ابتدا به هر شغل کم در آمدی راضی بود و کار می‌کرد و تقریباً یک سالی بود که با فقر دست‌وپنجه نرم می‌کرد.

تسخیر جهان

اکنون ایلان ماسک روی پروژه‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کند که پتانسیل تغییر دنیای اطرافمان را دارند. او نه‌تنها یک کارآفرین، بلکه یک مخترع، مبتکر و مهندس است. ماسک شخصاً در طراحی خودروهای برقی و سفینه‌های فضایی شرکت می‌کند.

او هم اکنون در حال توسعه یک سیستم حمل‌ونقل با سرعت بالاست که تحت عنوان هایپر لوپ (Hyperloop) شناخته شده است.

ایلان ماسک دومین کارآفرین (نخستین نفر جیمز اچ کلارک بود) در سیلیکون‌ولی بود؛ که موفق شد سه شرکت با ارزشی بیش از ۱ میلیارد دلار (پی پل، اسپیس ایکس و تسلا موتورز) را به وجود آورد. او زندگی کاری خود را به تکنولوژی‌های فضایی و انرژی‌های جایگزین اختصاص داده است. وی ایده‌های مختلفی را اجرا می‌کند و تقریباً همه آنها هم کاملاً موفقیت‌آمیز هستند. از خصوصیت‌های شخصیتی ایلان ماسک می‌توان به اندیشه انتقادی، پشتکار و اراده، تفکیک و تحلیل دقیق و کوشا بودن اشاره نمود. وی بین ۸۰ تا ۱۰۰ ساعت در هفته کار می‌کند.

ایلان ماسک به‌عنوان یکی از ده شخصیت تأثیرگذار دنیا برگزیده شده است؛ و همان‌طور که می‌دانید او ثروتمندترین انسان روی این کره خاکی است.

سوندار پیچای

سوندار پیچای، از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

سوندار پیچای

پیچای سونداراراجان در 12 ژوئیهٔ 1972 در شهر چنای در ایالت تامیل نادو در جنوب هند متولد شد. او به همراه پدر، مادر و برادر کوچک‌ترش در یک آپارتمان دو اتاق‌خوابه زندگی می‌کرد. خانواده وی تلویزیون و ماشین نداشتند و برای رفت‌وآمد یا به طور جمعی از موتور اسکوتر یا از وسائل حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کردند.

مادرش پیش از به‌دنیاآمدن فرزندانش تندنویس و پدرش مهندس برق بود. او برای یک شرکت خوشه‌ای انگلیسی به نام شرکت جنرال الکتریک؛ که با جنرال الکتریک امریکا متفاوت است، کار می‌کرد و یک کارخانه سازنده قطعات الکترونیکی را اداره می‌نمود. این پدرش بود که با تعریف کردن از اتفاقات روزانه از محل کار و مشکلات کاری خود، او را با فناوری آشنا کرد. اما شگفتی‌های فناوری زمانی پیچای را به خود جذب کردند که خانواده‌اش برای اولین‌بار صاحب تلفن شد. یچای در این هنگام فقط 12 سال داشت و متوجه شد که می‌تواند همه شماره‌هایی را که گرفته، به‌راحتی به یاد بیاورد ولی نمی‌دانست که این توانایی دقیقاً چه کاربردی خواهد داشت.

سوندار پیچای مدرک کارشناسی خود را در مهندسی متالورژی از مؤسسه فناوری هند کاراگپور دریافت کرد. او سپس موفق به دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه استنفورد شد. پدرش برای پرداخت مخارج سفر تحصیلی پیچای به آمریکا تقاضای وام نمود. وقتی این تقاضا رد شد، مخارج این سفر را از پس‌انداز خانواده پرداخت کرد. هزینه این سفر بیش از حقوق یک سال کار وی بود. پیچای همچنین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته علم مواد از دانشگاه استنفورد و مدرک مدیریت ارشد کسب‌وکار (ABA) خود را از مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا دریافت نمود.

او در سال 2002 به‌عنوان مهندس مواد وارد شرکت McKinsey & Company گردید و پس از مدتی از این شرکت جدا شد. پیچای در ادامه وارد شرکت Applied Material شد تا فعالیت بیشتری در زمینه مهندسی مواد داشته باشد و در این شرکت با سمت مدیر تولید به مدت یک سال فعالیت نمود. او تمام مدت فعالیت در شرکت‌های مختلف آرزو داشت تا در سیلیکون‌ولی فعالیت کند و از علاقه‌اش در حوزه تکنولوژی دست بر نداشت.

ورود به گوگل

پیچای سرانجام در آوریل 2004 برای مصاحبه به شرکت Gplex رفت. روزی که برای مصاحبه به این شرکت رفته بود دقیقاً مصادف بود با روز ارائه GMAIL توسط گوگل و همه گمان بر این داشتند که ارائه سرویس ایمیل رایگان، دروغ اول آوریل است.

ساندار در مصاحبه شرکت گوگل پذیرفته شد و کار خود را به‌عنوان مدیر محصول و رهبری تیمی که بر روی بهبود نوارابزار گوگل فعالیت داشتند، آغاز کرد. او در این پروژه به موفقیت دست‌یافت و نوارابزار گوگل طوری طراحی گردید که اجازه می‌داد کاربران خیلی آسان‌تر به موتور جستجوی گوگل دسترسی داشته باشند. بلافاصله پس از موفقیت این پروژه، پروژه‌های گوگل گیرز و گوگل پک هم به وی سپرده شد. زمانی که او این پروژه‌ها را انجام می‌داد هنوز گوگل کروم وجود نداشت.

لیسا سو

لیسا سو، از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

لیسا سو

لیسا سو، در تاریخ 1 نوامبر 1969 متولد شد. او مهندس برق آمریکایی – تایوانی و اکنون مدیرعامل اجرایی شرکت ای‌ام‌دی است. وی فارغ‌التحصیل مؤسسه فناوری ماساچوست در رشته مهندسی برق و عضو پیوسته انجمن مهندسان برق و الکترونیک است.

او در شرکت AMD زیردست روی رید مدیرعامل سابق این شرکت بود؛ که به دلیل عدم موفقیت AMD در بازار تراشه‌های PC  تا قبل از سال 2014 از این سمت بر کنار شد و جای خود را به لیسا سو داد.

لیسا سو، اولین زنی است که در سمت مدیرعاملی AMD قرار گرفت. او  44 سال سن دارد و از سال 2012 به این شرکت ملحق شده است. سو، پیش از این وظیفه‌ی یکپارچه‌سازی بخش تجارت، فروش، عملیات‌های جهانی و زیر ساخت‌های AMD را برعهده داشت. او پیش از اینکه به استخدام AMD درآید، تجربه‌ی کار در شرکت تولیدکننده‌ی تراشه‌ی Freescal و همین‌طور IBM را داشته است.

اما بد نیست نگاهی به درآمد این فرشته نجات AMD بیندازیم. در بررسی سالانه پرداختی کمپانی‌ها به مدیران عامل خود در S&P که توسط AP و Equilar در سال 2020 گردآوری شده، لیسا سو به‌عنوان اولین مدیرعامل زن در صدر جدول این لیست قرار گرفته است. درآمد او از طرف شرکت AMD مبلغی معادل 58.5 میلیون دلار بوده که تقریباً 13 میلیون دلار بیشتر از حقوق دریافتی 45.8 میلیون دلاری David Zaslav است که از کمپانی Discovery Inc دریافت کرده است. حقوق دریافتی لیسا سو حدوداً 4 برابر بیشتر از چیزی بوده که در سال 2018 به دست آورد؛ دلیل این موضوع نیز عملکرد مدیریتی بی‌نظیر وی بوده است.

شانتانو ناراین

شانتانو ناراین از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

شانتانو ناراین

شانتانو ناراین در 27 مه 1962 در حیدرآباد هند در خانواده‌ای نسبتاً مرفه به دنیا آمد. مادرش استاد ادبیات آمریکا بود و پدرش یک شرکت تولیدکننده پلاستیک را اداره می‌نمود. او در کنار برادر بزرگ‌ترش بزرگ شد. شانتانو در ابتدا، می‌خواست روزنامه‌نگار شود اما والدینش به او توصیه کردند که در عوض مهندسی بخواند. به گفته ناراین، تنها گزینه‌های واقعی در آن زمان مهندسی و پزشکی بود و او از دیدن خون می‌ترسید.

ناراین پس از تحصیل در مدرسه دولتی حیدرآباد، در کالج مهندسی دانشگاه عثمانیا ثبت‌نام کرد. در آنجا مهندسی الکترونیک و ارتباطات را خواند. پس از فارغ‌التحصیلی، برای ادامه تحصیل به ایالات متحده نقل‌مکان کرد و سرانجام از دانشگاه باولینگ گرین ایالت اوهایو مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم کامپیوتر و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت بازرگانی از دانشکده بازرگانی هاس، دانشگاه کالیفرنیا دریافت کرد.

شانتانو ناراین به‌جای انتخاب یک شرکت چندملیتی شناخته شده در هنگام استخدام، در سال 1986 به یک شرکت تازه‌تأسیس با نام Measurex Automation Systems پیوست. یک سرمایه‌گذاری پر بودجه و موفقیت‌آمیز، به ناراین تازه فارغ‌التحصیل شده، تجربه‌ی واقعی و مناسبی ارائه داد. در سال 1989 او به اپل پیوست و در آنجا برای شش سال آینده در چندین سمت مدیریتی خدمت کرد.

در اواسط دهه 1990، در دوره‌ای که به رونق اینترنت معروف شد، او و همکارانش ایده یک وب‌سایت برای به‌اشتراک‌گذاری تصویر بنام Pictra را ارائه دادند. در سال 1996، این سایت به وجود آمد. آنها فهمیده بودند که جهان در نهایت از عکاسی آنالوگ به دیجیتال تغییر می‌کند و یک مکانی ساختند که به مشتریان امکان می‌دهد رول‌های فیلم خود را رها کرده و به سراغ تصاویر دیجیتالی بروند. پس از 12 تا 14 ماه، آنها متوجه شدند که بودجه و روش تجارتی که بکار گرفته‎اند برای این کار خیلی مناسب نیست.

در زمان تصدی خود در اپل، او توسط گورشاران سینگ ساندهو از Apple Talk راهنمایی شد و از او آموخت که چگونه دیگران و خود را به چالش بکشد. پس از اپل، او مدت کوتاهی به‌عنوان مدیر محصولات دسکتاپ برای Silicon Graphics کار کرد.

معاون محصولات جهانی Adobe Systems

در سال 1998، وی به‌عنوان معاون ارشد تحقیقات محصولات جهانی به Adobe Systems آمد و پس از مدتی، معاون اصلی محصولات جهانی شد. در نوامبر 2007، اعلام شد که بروس شیزن در اول دسامبر از سمت مدیرعاملی استعفا خواهد داد. نارایین که 45 ساله بود، جایگزین شیزن شد و سمت کنونی خود را به‌عنوان مدیرعامل Adobe Systems بر عهده گرفت. با توجه به اخلاق باورنکردنی کاری و درک گسترده وی از بخش تکنولوژی؛ تنها یک دهه طول کشید تا بتواند به مقام برتر یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان برسد.

ناراین که یکی از شخصیت‌های اصلی موفقیت ادوبی است؛ ادوبی را به ابزاری ضروری برای همه‌ی سایت‌ها و برنامه‌ها تبدیل و بیش از 350 معامله را برای آنها تضمین کرده است. در سال 2005، وی نقشی اساسی در خرید 3.4 میلیارد دلاری Macromedia (که Flash را توسعه داد) و در سال 2009، در خرید 1.8 میلیارد دلاری Omniture توسط ادوبی داشت.

ارزش خالص شانتانو ناراین در سال 2020، حدود ۲۳۷ میلیون دلار تخمین زده شده است.

 

جن سونگ هوانگ

جن سونگ هوانگ از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

جن سونگ هوانگ

احتمالا گیمرها او را به خوبی بشناسد؛ او کسی است که مهم‌ترین قطعه را برای گیم و بازی در اختیار کویرها قرار می‌دهد.

جن سونگ هوانگ متولد 17 فوریه 1963 در شهر ساحلی مینان در کشور تایوان است. هوانگ یک تاجر و مهندس برق میلیاردر تایوانی و از افراد موفق جهان است.

خانواده وی به ایالات متحده مهاجرت کرده و در آغاز به وونیدا در کنتاکی و سپس به اورگان نقل‌مکان کردند. او تحصیلات خود را در امریکا در دبیرستان Aloha خارج از پورتلند آغاز کرد و سال 1984 مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه ایالتی اورگان دریافت کرد. همچنین او مدرک کارشناسی ارشد برق را از دانشگاه استنفورد در سال 1992 کسب نمود.

وی در سال 1993 شرکت پردازنده گرافیک Nvidia را تأسیس کرد و از زمان آغاز به کار رئیس و مدیر اجرایی (مدیرعامل) آن بوده است. هوانگ قبل از انتقال به کالیفرنیا از دانشگاه ایالتی اورگان فارغ‌التحصیل شد. در سال 2008، فوربس، وی را به‌عنوان شصت و یکمین مدیرعامل پردرآمد در لیست مدیران عامل ایالات متحده و یکی از ثروتمندترین آمریکایی‌های آسیایی قرار داده است.

ساتیا نادلا

ساتیا نادلا از موفق‌ترین مدیران مهاجر جهان

ساتیا نادلا

او سومین هندی و دومین فردی است که از شهر حیدرآباد در لیست  افراد موفق حضور دارد.

ساتیا نادلا در 19 آگوست سال 1967 در جنوب هند در شهر حیدرآباد متولد شد. نادلا تحصیلات ابتدایی خود را در یکی از مدارس دولتی حیدرآباد گذراند. او در سال 1988 مدرک لیسانس مهندسی برق را از دانشگاه مانیپال هند دریافت کرد و بعد از آن تصمیم گرفت برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کند.

ساتیا سپس در رشته علوم کامپیوتر مدرک کارشناسی ارشد را از دانشگاه ویسکانسین دریافت نمود. در همین زمان یعنی در سال 1992 تصمیم گرفت که در مایکروسافت مشغول به کار شود؛ در آن زمان بیل گیتس مدیرعامل شرکت بزرگ مایکروسافت بود.

نادلا به‌عنوان یک مهندس جوان بر روی توسعه windows NT فعالیت داشت و در همان زمان موفق شد جهان را با سیستم‌عامل cpu 32 بیتی آشنا کند. با وجود اینکه ساتیا نادلا به طور تمام‌وقت مشغول به کار بود اما دست از ادامه تحصیل برنداشت و موفق به کسب مدرک دیگری در رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه شیکاگو در سال 1997 شد.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت