فهرست مطالب این مقاله
حتما همهی شما زمانی که به دنبال یک ویدئو یا کلیپ آموزشی، ورزشی، علمی یا… در اینترنت میگشتید، به سایت آپارات رهنمون شده و از ویدئوهای موجود در آن استفاده کردهاید. دیگر کسی نیست که آپارات را نشناسد و حداقل از چندین ویدئوی آپلود شده در آن دیدن نکرده باشد.
امروز قصد داریم بیشتر از این وبسایت محبوب ایرانی برایتان سخن بگوییم تا آشنایی و شناختتان از این سایت افزونتر گردد. علاوه بر آن به شما توصیههایی خواهیم کرد که اگر روزی خودتان هم مایل بودید در آپارات ویدئو بارگذاری نمایید، بتوانید از این نکتهها استفاده کنید. در پایان به شما نشان خواهیم داد که چگونه ضمن بالا بردن بازدید ویدئوهای خود در آپارات، بتوانید از داخل گوگل هم رتبهی خوبی کسب کنید.
ادامهی مطلب را از دست ندهید و تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
تاریخچهی تاسیس سایت آپارات
آپارات نام یک سرویس به اشتراکگذاری ویدئو در ایران است که از آن به عنوان ورژن ایرانی یوتیوب نیز یاد میشود. سایت آپارات توسط شرکت فناوران ایدهپرداز صبا، در سال 1389 راهاندازی شده است. در تاسیس آن نام آقای محمد جواد شکوری مقدم به چشم میخورد. اینکه ایدهی راهاندازی این سایت برای اولین بار چگونه مطرح شد و چه جرقهای موجب تاسیس آن گشت را در ادامه برایتان میگوییم.
محمد جواد شکوری مقدم
چندین سال قبل محمد جواد شکوری مقدم، دانشجوی دانشگاه امیرکبیر، پس از پنج ترم تحصیل در رشتهی برق الکترونیک به این نتیجه رسید که این رشته را دوست ندارد و مایل نیست تحصیلاتش را در آن به پایان برساند. این بیمیلی به رشتهی برق و علاقهمندی به رشتهی برنامهنویسی موجب شد تا او درس را رها کرده و مسیر جدیدی را در رشتهی مورد علاقهاش آغاز نماید. او که از 19 سالگی ازدواج کرده و خانوادهدار شده بود، برای گذارن زندگی در دوران دانشجوییاش برنامهنویسی میکرد.
![](https://5darsadiha.com/wp-content/uploads/2021/08/محمدجواد-شکوری-مقدم.jpg)
محمدجواد شکوری مقدم
در آن سالها (حدود سال 83) شبکهی اجتماعی اورکات در ایران محبوبیت یافته و مشهور شده بود. شکوری مقدم نیز تصمیم میگیرد که یک شبکهی اجتماعی فارسی را پایهگذاری کند. به این منظور کلوب را راهاندازی نمود. پس از مدتی که کلوب در بین مردم جا افتاد و جایگاهی برای خودش پیدا کرد، شکوری مقدم که حالا پس از چند سال شرکت صبا ایده را تاسیس کرده بود، میهن بلاگ را برای توسعهی سیستمها در سال 86 خریداری نمود.
در آن اثنا درخواستهای زیادی از کاربران مبنی بر اضافه کردن سرویس ویدئو به کلوب مطرح شد. آنها نیز در پاسخ به تقاضای کاربران، سرویس ویدئو را به کلوب اضافه نمودند. بعدها به این نتیجه رسیدند که پتانسیل این سرویس ویدئو از زیرمجموعه بودن بالاتر است و خودش میتواند به عنوان یک سرویس جداگانه و در قالب سایتی مستقل عمل کند. اینگونه شد که آپارات در سال 89 به این منظور راهاندازی شد.
در خصوص سایت آپارات و محبوبیت آن در بین کاربران
اگر آپارات را پربازدیدترین وبسایت ایرانی و صدمین وبسایت پربازدید جهان بنامیم، بیراه نگفتهایم. تنها کاربران آپارات از داخل کشور نیستند. طبق گفتهی محمد جواد شکوری مقدم (مدیر عامل صبا ایده ) 15 درصد از کاربران آپارات، از خارج کشور میباشند که شاید تا امروز بیشتر هم شده باشند. به راستی دلیل این همه محبوبیت و بازدید از ویدئوهای این سایت چیست؟
آپارات که آن را یوتیوب ایرانی مینامند، دقیقا یکسال پس از فیلترینگ یوتیوب در ایران، راهاندازی شد. طبق گفتهی آقای شکوری مقدم این زمانشناسی دقیق و درست، موجب محبوبیت آپارات در بین کاربران شده است. در واقع پس از بسته شدن یوتیوب، خلاء موجود به سرعت شناسایی شده و آپارات به عنوان یک سایت جایگزین خوب، توانسته تا حد زیادی این نیاز را رفع نماید.
محبوبیت این سایت و استقبال خوب مردم از آن، در حدی بوده که سازندگان آن نیز انتظارش را نداشته و تصورش را نمیکردند؛ اما چون این سایت در زمان درست و با فراهم بودن زیرساختهای آن به صورت ایرانیزه فعالیتش را آغاز کرد، به موفقیت هم رسید. دسترسی راحت و ساده به سایت آپارات بدون فیلترینگ از دیگر دلایل محبوبیت این پلتفرم ایرانی است.
افتخارات سایت آپارات
از افتخارات سایت آپارات این است که در سال 1390 به عنوان برترین وبگاه فیلم انتخاب گشته و در سال 1392 نیز در حوزهی چند رسانهای برخط از سوی جشنوارهی وب ایران برگزیده شده است.
از مرداد 94 سرویس “آپارات کودک” به مجموعهی آپارات اضافه شده است که دهها هزار کارتون جذاب برای تماشای کودکان دارد.
![سایت آپارات کودک](https://5darsadiha.com/wp-content/uploads/2021/08/آپارات-کودک.jpg)
سایت آپارات کودک
آپارات به طور ماهیانه بیش از 25 میلیون بازدیدکنندهی منحصر به فرد و 5 میلیون بازدید کنندهی تحت موبایل دارد و ساخت اکانت در آن رایگان است. شما ضمن آپلود کردن ویدئو در کانال آپارات خود امکان دنبال کردن کانالهای دیگر را خواهید داشت. همچنین قابلیت لایک و کامنت نیز در آپارات فراهم است.
دستهبندیهای مختلف سایت آپارات
![دسته بندیهای سایت آپارات](https://5darsadiha.com/wp-content/uploads/2021/08/دسته-بندیهای-سایت-آپارات-.jpg)
دسته بندیهای سایت آپارات
وقتی وارد سایت آپارات میشوید، در سمت راست صفحه، دستهبندی مختلفی را مشاهده خواهید کرد که کار شما را برای جستجوی محتوای مورد نظر و یافتن ویدئوی مرتبط راحتتر میکند. آن دستهبندی شامل موارد زیر است:
- سریال و فیلم سینمایی
- گیم
- ورزشی
- کارتون
- طنز
- آموزشی
- تفریحی
- مذهبی
- موسیقی
- خبری
- سیاسی
- علم و تکنولوژی
- حوادث
- گردشگری
- حیوانات
- تبلیغات
- هنری
- بانوان
- سلامت
- آشپزی
دیگر امکانات
از دیگر امکانات این سایت میتوان به بخشهای زیر اشاره کرد:
- تب داغترینها
- ویژههای آپارات
- تولیدکنندگان
- ویترین
- برترینهای تفریحی
- بازی و سرگرمی
- سوژهها
- فناوری، زومجی سرگرمی زیر ذرهبین، تب گفتگوی اینترنتی رودررو، فرهنگ و هنر و ….
اشتراک گذاری ویدئو در سایت آپارات
در انتخاب نام دامنهی آپارات بسیار خوب عمل کردهاند؛ چون این نام برگرفته از آپارات سینماست و به کار ویدئو نیز مرتبط میباشد. اگر کلمهی کلیدی “سرویس اشتراک ویدئو” را در گوگل سرچ کنید، آپارات به عنوان اولین سایت در نتایج جستجو خودش را نشان خواهد داد.
همچنین اگر در خصوص هر مطلب کلیدی در گوگل سرچ کرده باشید، حتما دیدهاید که در اکثر موارد سایت آپارات به عنوان اولین سایت در نتایج گوگل برایتان بالا میآید.
این به دلیل تعداد زیاد کاربرانی است که از آپارات بازدید میکنند. شما با دانستن همین نکته میتوانید خودتان هم با تولید و بارگذاری ویدئو در این سایت به افزایش بازدید سایتتان کمک کنید. برای این کار ابتدا باید عضو سایت آپارات شده و سپس ویدئوهای خود را به اشتراک بگذارید تا کاربرانی که از ویدئوی شما در آپارات دیدن میکنند را به سمت سایت خود جذب نمایید.
به این منظور باید توضیحات مربوط به کانالتان را کامل کنید تا بتوانید برای سایت خود بکلینک گرفته و موجب ورود سریع و راحت کاربران به سایتتان شوید.
تبلیغ کسب و کار
تعداد کاربرانی که روزانه از آپارات بازدید میکنند بسیار بالاست. همین امر میتواند فرصت خوبی برای شما باشد تا به طور رایگان کسب و کارتان را تبلیغ کرده و برای سایتتان بازدید بگیرید.
وقتی ویدئویی مربوط به کسب وکارتان را در آپارات آپلود میکنید، یادتان باشد که کلمات کلیدی مربوط به آن ویدئو را نیز قید کنید؛ چرا که همین کلمات کلیدی مربوط به پست، موجب سئوی محتوای شما شده و با جستجوی کاربران، پستتان بیشتر دیده میشود.
سایت آپارات همچنین یک سرویس پولی هم دارد که شما میتوانید با پرداخت هزینه از آن بخواهید تا ویدئوتان را به صورت خاص و ویژه به کاربران نشان دهد. به این ترتیب میتوانید بازدید بیشتری بگیرید.
کسب درآمد از آپارات
اگر از شما بپرسند چه دلیلی دارد که ما در آپارات حضور داشته باشیم و ویدئوهایمان را در آنجا به اشتراک بگذاریم، بگویید به دو دلیل:
۱- فروش بیشتر
در معرفی کسب وکار و محصولاتتان هرچه از رسانههای بیشتری استفاده نمایید، مخاطب بیشتری را جذب خواهید کرد. به این ترتیب فروش بیشتری را نیز تجربه میکنید.
۲- درآمدزایی از آپارات
مهمترین چیزی که میتواند برایتان انگیزه ایجاد کند تا در آپارات عضو شوید و ویدئو به اشتراک بگذارید، امکان درآمدزایی از آن است. یعنی با آپلود کردن ویدئو پول بگیرید. البته این کار شرایط و قوانینی دارد که با رعایت آنها میتوانید به این هدف دست یابید.
حتما شنیدهاید که با عضویت و فعالیت در یوتیوب میتوانید به درآمد برسید. همین فرصت در یک پلتفرم ایرانی هم برای شما فراهم شده به شرطی که قوانین آن را بدانید و به آنها پایبند باشید.
مراحل درآمدزایی از آپارات
برای درآمدزایی از آپارات باید سه مرحله را طی کنید:
- عضویت در آپارات و تولید ویدئو
- فعالیت در آپارات
- درخواست کسب درآمد با داشتن دو شرط
اگر قصد کسب درآمد از آپارات داشته باشید، ابتدا میبایست وارد سایت شده و یک حساب کاربری ایجاد کنید. از آن پس به قول آپارات میتوانید “شریک آپارات شوید” و درآمدزایی نمایید.
البته این را بدانید که سیستم درآمدزایی آپارات برای همه نیست و تنها برای کسانی است که تحت عنوان تولید کنندهی محتوا شناخته میشوند. این تولید کنندهی محتوا کسی است که صفر تا صد ویدئو را خودش تولید کرده باشد و کپی از جایی نباشد. بازنشر کنندههای ویدئو با ادیت مختصر هم نمیتوانند کسب درآمد از این سایت داشته باشند.
پس در حال حاضر تنها راه کسب درآمد از آپارات تولید محتوا است. اگر به این حوزه علاقه داشته باشید، با یادگیری اصول و ترفندهای تولید محتوای ویدئویی میتوانید از پس این کار بربیایید. کار چندان سختی نیست.
وقتی ویدئویتان را تولید کردید و نور و ادیت جذابی روی آن گذاشتید، حالا میتوانید آن را منتشر کنید. اگر شما در راستای شغل و کسبوکارتان در آپارات فعالیت داشته و محتوای ویدئویی تولید کنید، به نوعی بازاریابی ویدئویی هم کردهاید که میتوانید موجب افزایش فروش خود شوید.
موارد بررسی کانال شما برای کسب درآمد
در مرحلهی سوم اگر بخواهید از آپارات درخواست کسب درآمد کنید، کانال شما از دو لحاظ مورد بررسی قرار میگیرد:
- داشتن حداقل 200 دنبال کننده
- حداقل سه هزار ساعت نمایش در سه ماه اخیر: یعنی در سه ماه اخیر، مخاطبان شما مجموعا سه هزار ساعت ویدئوهای شما را مشاهده کرده باشند.
اگر این دو شرط را داشته باشید، میتوانید برای کسب درآمد اقدام کنید. در غیر اینصورت باید به مرحلهی قبل برگردید و فعالیتتان را در آپارات بیشتر نمایید.
اگر مایلید در خصوص درآمدزایی از آپارات بیشتر بدانید و با جزئیات، قوانین و مقررات آن آشنا شوید، از صفحهی اصلی سایت آپارات به قسمت درآمدزایی مراجعه کنید. جزئیات زیادی هست که شما با توجه به آنها میتوانید ویدئوی مورد قبولی درست کنید. به عنوان مثال پایبندی به قوانین جمهوری اسلامی ایران، رعایت حق نشر دیگران، عدم استفاده از عکس و تیتر بیربط به موضوع و…
حال که با سایت آپارات و ویژگیها و امکانات آن آشنا شدید، بهتر است به موضوع اصلی مقاله بپردازیم. تصویر کنید که شما ویدئوی مناسب و مفیدی تولید کرده و آن را در آپارات به اشتراک گذاشتهاید. حالا باید به این فکر کنید که چه کارهایی میبایست انجام دهید تا آمار بازدید از این ویدئو بالا رود و کاربران بیشتری بتوانند آن را ببینند.
در واقع شما باید کاری کنید که هم بازدید از این ویدئو افزایش یابد و هم بتوانید در گوگل رتبهی خوبی بگیرید. برای این هدف چکار باید بکنید؟ همراه ما باشید تا به شما بگوئیم.
چگونه بازدید ویدئوهای خود را در سایت آپارات بالا ببریم؟
پس از آپلود ویدئو در سایت آپارات حالا باید کاری کنید که ویدئویتان بازدید بیشتری بگیرد و مخاطبین بیشتری پیدا کند. یکسری مسائل که بدیهی و کاملا دست شماست؛ مانند ادیت خوب و جذاب، صداگذاری عالی، توضیحات مرتبط به پست، محتوای مفید و… اینها را که باید حتما رعایت کنید.
یک راه دیگر برای افزایش بازدید که پیشتر هم اشاره شد، استفاده از سرویسهای افزایش بازدید خود سایت آپارات است که این سرویسها پولی هستند و شما در ازای پرداخت هزینه میتوانید ویدئویتان را به افراد بیشتری نشان دهید و از این طریق درآمدزایی بیشتری داشته باشید.
به غیر از این موارد، اقدامات دیگری هم هست که با رعایت آنها میتوانید بازدید از ویدئوی خود را افزایش دهید.
ادامهی مطلب را دنبال کنید؛ ما در خصوص هر یک از این موارد برایتان خواهیم گفت.
روشهای سئوی آپارات و افزایش بازدید از ویدئوهای کانال آپاراتی شما
از ابتدا نوع فعالیتتان را در آپارات مشخص نمایید.
شما باید بدانید آیا فقط تولیدکنندهی محتوا هستید یعنی صفر تا صد ویدئو را خودتان میسازید یا اینکه بازنشرکنندهی محتوا میباشید. از ابتدا راه خود را مشخص کنید.
برای کانال خود نامی مناسب انتخاب کنید.
بهتر است تعداد کاراکترهای نام کانال شما کم باشد. اگر نام کانالتان فارسی باشد از آنجا که بیشتر افراد به زبان فارسی در آپارات جستجو میکنند، احتمال دارد کانال شما بالاتر بیاید و بیشتر دیده شود.
از عنوان، برچسب، عکس کاور و کپشن مناسب و جذاب برای ویدئوهایتان استفاده کنید.
به مشخصات و اطلاعاتی که در مورد ویدئو شما است، metadata میگویند. زمانی که قصد دارید یک ویدئو را در سایت بارگذاری نمایید، اطلاعاتی مانند عنوان ویدئو، برچسب، توضیحات و… را وارد میکنید. گوگل از روی همین اطلاعات، ویدئوی شما را در فهرست نتایج بالا میآورد و در خود سایت آپارات هم بازدید بیشتری میگیرد.
همانطور که حدس میزنید هر چه اطلاعات ضمیمه شده به ویدئو تکمیلتر و جذابتر باشند، بیشتر برای سئوی ویدئوی شما تاثیرگذار است و به موتور جستجوی آپارات نیز در بهینهسازی فرایند پیشنهاد ویدئوها کمک خواهد کرد.
عنوان و عکس کاور مناسب، ویترین کار شما هستند. سعی کنید روی جذابیت آنها کار کنید تا بتوانید توجه مخاطب را در نگاه اول جلب نمایید. کلمات کلیدی که در نوشتن عنوان به کار میبرید بهتر است به کلیدواژههای جستجویی کاربران نزدیک باشد. از عناوین طولانی اجتناب کنید و عنوان را کوتاه، مختصر و مفید بنویسید که معنی آن برای کاربران هم مفهوم باشد. تعداد کاراکترهای عنوان نباید بیشتر از 80 تا باشد.
اگر محتوای سریالی (چند قسمتی) تولید میکنید، نام شماره هر قسمت را در عنوان بیاورید. بهتر است در انتهای عنوان آن را بنویسید؛ به این ترتیب دسترسی به دیگر قسمتهای محتوای شما راحتتر میشود.
همچنین نوشتن کپشن کوتاه و مرتبط با موضوع نیز بسیار مهم است.
نقش برچسبها
به نقش برچسبها در سئوی آپارات توجه داشته باشید. برچسبها که همان هشتگها هستند، در واقع کلمات، کلید واژهها و عبارتهای توصیفی میباشند که برای جستجوی بهتر ویدئوها و دستهبندی آنها بسیار کمککننده هستند. برای اینکه ویدئوتان راحتتر و زودتر پیدا شده و بازدید بیشتری بگیرد، از کلمات کلیدی استفاده کنید که احتمال میدهید توسط کاربران بیشتر جستجو میشوند.
کلمات کلیدی و برچسبها را طوری انتخاب کنید که نشان دهندهی محتوای ویدئوی شما باشد یعنی به محتوا مربوط باشد.
اگر کلمات کلیدی استفاده شده در عنوان و توضیحات ویدئو را دوباره به صورت برچسب به کار ببرید، بهتر هم هست چون این نشان میدهد که بین عنوان، توضیحات و برچسبهای شما همخوانی و هماهنگی وجود دارد. به این ترتیب ویدئوی شما در موتورهای جستجو نیز بالاتر میآید.
پس طبق آنچه گفتیم، برچسبها نقش زیادی در افزایش بازدید ویدئوی شما دارند و هرچه میزان بازدیدتان بیشتر باشد، ویدئوی شما در نتایج جستجو بالاتر نشان داده میشود. شما حداکثر میتوانید از 5 برچسب استفاده نمایید.
راستی یادتان باشد که نوشتن برچسبهای فارسی را در اولویت قرار دهید؛ چون کاربران ایرانی اول کلمات فارسی را جستجو میکنند.
توضیحات ویدئو
پیشنهاد میکنیم که قبل از آپلود ویدئو به طور کامل بخش توضیحات ویدئو را تکمیل نمایید. البته شما در نوشتن این توضیحات محدودیت دارید و تنها تا نوشتن 550 کاراکتر مجاز هستید. این توضیحات برای نتایج جستجوی کاربران در گوگل بسیار مهم است. مخصوصا اولین جمله از توضیحات شما که در نتایج گوگل نشان داده میشود. بهتر است این جملات را طوری بنویسید که در هماهنگی و ارتباط کامل با محتوای ویدئویی شما باشد.
به کیفیت ویدئوهای خود توجه کنید.
سعی کنید ویدئوهای باکیفیت را در سایت آپلود نمایید تا رضایت بیشتری از مخاطبین را کسب کنید. تلاش کنید کیفیت ویدئوهایتان از 720 پایینتر نیاید. به کیفیت محتوای ویدئو هم دقت داشته باشید. نکات مهم و کلیدی را در کمترین زمان ممکن برای مخاطب ذکر کنید.
جستجو کنید و آموزش ببینید.
با یک سرچ کوچک در خود سایت آپارات به راحتی میتوانید ویدئوهای آموزشی را پیدا کنید که در خصوص روشهای افزایش بازدید ویدئو صحبت کردهاند. این فیلمها را ببینید و از توصیهها و راهکارهای گفته شده در آنها استفاده کنید که بسیار برایتان کمککننده خواهد بود.
در کانال آپارات خود فعال بوده و استمرار داشته باشید.
در آپارات هم همانند دیگر شبکههای اجتماعی باید فعال باشید تا بیشتر دیده شوید. اگر شما تولید کنندهی محتوا هستید، باید به طور مرتب در کانالتان فعالیت داشته و ویدئو آپلود کنید(حداقل هفتهای یک یا دو ویدئو). اگر هم بازنشرکنندهی ویدئو میباشید که کارتان سادهتر است. هر مطلبی را به هر تعدادی میتوانید در کانالتان بارگذاری نمایید.
به زمان ویدئو توجه کنید.
توجه داشته باشید که اکثر افراد تمایل به دیدن ویدئوهای کوتاه و مختصر داشته و رغبتی به دیدن ویدئوهای طولانی با زمان زیاد ندارند. پس فاکتور زمان ویدئو را هم مد نظر داشته باشید تا محتوایتان برای مخاطب کسلکننده نباشد. البته زمان ویدئو به محتوای شما بستگی دارد.
ویدئوهای تخصصی که نیاز به توضیحات بیشتری دارند، ایرادی ندارد که طولانیتر شوند. شما با توجه به طیف مخاطبین خود و نوع محتوایتان میتوانید روی زمان مناسب برای هر ویدئو تصمیم بگیرید.
نکته:
الگوریتم پیشنهاد آپارات به زمان تماشای ویدئوی شما بستگی دارد، نه به تایم خود ویدئو. این به چه معنی است؟
یعنی هر چه کاربران زمان بیشتری از ویدئوی شما را ببینند، آپارات این ویدئو را به عنوان یک محتوای باکیفیت و کاربرپسند تشخیص داده و تماشای آن را به کاربران دیگر نیز پیشنهاد میدهد. پس سعی کنید ارزش خلق کنید و در کمترین زمان ممکن حرف خود را بزنید.
برای پستهای مرتبط به هم از کپشنها و برچسبهای متفاوت استفاده کنید.
تصور کنید که شما در مورد موضوعی خاص میخواهید سه ویدئو آپلود کنید. هر سه ویدئو یک موضوع واحد دارند؛ اما هر کدام بخشی از مطلب را پوشش میدهند. خب بهتر است در این موارد از کپشنها و برچسبهای متفاوت استفاده کنید تا حوزهی بیشتری را تحت پوشش قرار دهید.
از دیگران بخواهید تا ویدئوی شما را در کانالشان بازنشر کنند.
اگر کس دیگری ویدئوی شما را در کانال آپاراتی خود بازنشر کند، کمک زیادی به بیشتر دیده شدن ویدئوی شما خواهد کرد.
نام دیگر شبکههای اجتماعی فعال خود را ذکر کنید.
وقتی وارد اکانت آپاراتی خود میشوید، در قسمت آدرس اینترنتی و شبکههای اجتماعی میتوانید نام سایت، وبلاگ، پیج اینستاگرام یا کانال تلگرامی خود را وارد نمایید تا دنبالکنندگان شما بتوانند سادهتر با شما ارتباط برقرار کنند. این کار یک مزیت دارد: اینکه وقتی افراد حتی در سایت شما ویدئویتان را مشاهده کنند، انگار ویدئو را از آپارات تماشا کردهاند و بدین ترتیب زمان بازدید ویدئوی شما افزایش مییابد.
به زمان آپلود کردن ویدئوهای خود دقت کنید.
زمان آپلود کردن ویدئوهای شما در سایت نیز در افزایش بازدید تاثیرگذار است. سعی کنید زمانی این کار را انجام دهید که بتوانید در کمترین زمان بیشترین بازدید ممکن را بگیرید.
به کامنتهای زیر ویدئوهایتان پاسخ دهید.
با مخاطبین خود ارتباط بگیرید. به کامنتها و نظرات آنها احترام گذاشته و پاسخی مناسب به آنها بدهید.
کانال آپاراتی خود را به دوستانتان معرفی کنید.
از دیگران برای دیدن کانال آپاراتی خود دعوت کنید و آنها را به مشاهدهی ویدئوهایتان تشویق نمایید.
0 نظر