محتوای ویدیویی

توسط | اردیبهشت 24, 1400 | بازاریابی, تولید محتوا | 0 نظر

8 دقیقه

محتوای ویدئویی» ذهن بشر دنیای عجیب و اسرارآمیزی است. از یک سو ممکن است به هر ترفندی متوسل شود تا فردی، خاطره‌ای، حرف و سخنی را به یاد آورد؛ از سوی دیگر وقتی به دنبال یافتن چیزی است که قبلاً تصویری از آن را دیده ذهنش فوراً دست‌به‌کار شده و ماجرای مجهول را گره‌گشایی می‌کند. از ابتدای خلقت تاکنون انسان از انواع و اقسام روش‌ها برای تبادل اطلاعات با دیگر افراد استفاده نموده است. روش‌هایی مانند آتش‌زدن، ایجاد سرو صدا، متون روی کتیبه‌ها، سنگ‌نوشته‌ها و نقاشی‌ها و حکاکی‌های روی دیوار غارها و هر بار پدیده‌ی تازه و جدیدی را کشف کرده است. زمان بسیاری گذشته تا انسان با ورود تکنولوژی به زندگی بشر دریافته که می‌توان از ویدئو هم برای تولید محتوا استفاده کرد و اتفاقاً از آن نتیجه‌ی دلخواه را هم گرفت. حتماً می‌پرسید چگونه و به چه شکل؟

پس در ادامه‌ی این مقاله‌ی مفید و کاربردی با ما همراه باشید.

تولید محتوای ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ چیست؟

همان‌طور که می‌دانید یکی از قسمت‌های بسیار مهم در بازاریابی محتوا تولید آن به‌صورت متنی است اما تولید متن به‌تنهایی قادر به پاسخ‌گویی نیازهای بشر امروز نیست و متن باید حتماً همراه با تصویر باشد تا به ذهن و دل مخاطب بنشیند. در واقع یکی از راه‌های موفقیت در دنیای پرتلاطم دیجیتال، تولید محتوای تصویری است که باید با نوشته‌های متن تناسب کاملی هم داشته باشد.

آیا می‌دانستید که 90% داده‌ها و اطلاعات وارد شده در مغز، بصری بوده و حدود 65% از افراد هم می‌توانند با دیدن مطالب آن را در حافظه‌ی خود ذخیره کنند؟ در واقع می‌توان گفت ذهن انسان تصاویر را بسیار راحت‌تر از متن آنالیز و پردازش می‌کند و ویدئو هم از روش‌هایی است که به دلیل داشتن تصویر برای مخاطب جذاب بوده و به‌سهولت می‌تواند پیام خود را به بیننده منتقل کند. محتوای ویدئویی اگر دارای طرح، ایده و ساختار خوبی باشد، می‌تواند به بهترین شکل تهیه و ارائه شود و اثرگذاری خیلی بیشتری هم در مقایسه با سایر روش‌های تولید محتوا داشته باشد. برای اثبات جذابیت این روش می‌توان به آمار منتشر شدن روزانه 14 میلیارد ویدئو در جهان اشاره کرد.

 

نکاتی ساده برای ساختن محتوای ویدئویی مطلوب

1) توجه کاربران را سریع و فوری جلب کنید: امروزه مردم دیگر مثل گذشته صبور نیستند و وقت خود را حتی برای چند دقیقه تماشای کلیپی که باب میلشان نیست هدر نمی‌دهند. پس شما باید همه‌ی سعی خود را بکنید تا بتوانید یک ویدئوی جذاب و خلاقانه برای مخاطب تولید کنید تا نظر مثبت او را جلب کنید. برای این کار کمتر از 10 دقیقه وقت دارید تا بیننده‌ی خود را به چالش بکشید و او را پای کلیپ خود بنشانید. در غیر این صورت مخاطب به‌راحتی کلیپ را رد کرده و به سراغ تماشای اثر دل‌چسب دیگری خواهد رفت.

2) ارزش واقعی مخاطب را بدانید و بر همان اساس رفتار کنید: ممکن است محتوایی به نظر دسته‌ای از مخاطبین شما ارزشمند بیاید و به نظر دسته‌ای دیگر بی‌محتوا باشد؛ اما همه‌ی مردم مطالب آموزنده را دوست دارند و از یادگیری نکات و ترفندهای جدید لذت می‌برند بنابراین می‌توانید با انتشار ویدئویی سرگرم‌کننده درعین‌حال مطلبی را به مخاطب آموزش دهید و رضایت او را جلب کنید. از این طریق مخاطب باور می‌کند که برای وقت و زمان و علاقه‌ی او ارزش قائل شده‌اید.

3)پا را از حیطه‌ی یوتیوب فراتر بگذارید:

گرچه ارائه‌ی محتوای ویدئویی شما بدون یوتیوب بی‌معنی است اما سعی کنید کلیپ خود را در سایر پلتفرم‌ها و کانال‌های دیگر هم انتشار دهید. یادتان باشد هدف نهایی شما این است که به مشتریان بیشتری دست پیدا کنید و محصول و برند خود را به آن‌ها عرضه نمایید بنابراین اگر پروژه‌تان فقط به یوتیوب محدود باشد کاری از پیش نمی‌برید.

4)در رویکردی که در پیش می‌گیرید استمرار داشته و با ثبات و پایدار باشید.

در بازار رقابت تنگاتنگی که در ارائه‌ی محتوای ویدئویی وجود دارد ثبات، نقش بسیار مهمی بازی می‌کند. شما در واقع باید اثری ماندگار را در ذهن مخاطب خلق کنید که تا مدت‌ها به یاد کلیپی باشد که در سایت یا صفحه‌ی شما تماشا کرده است. به‌عنوان‌مثال اگر برای تهیه‌ی فیلم از بازیگران کمک می‌گیرید سعی کنید همیشه همان‌ها را برای ویدئوهای بعدی استفاده کنید تا مردم چهره‌هایی را ببینند که از قبل با آن‌ها آشنا بوده‌اند. یا مثلاً اگر قصد انتشار ویدئویی را در اینستاگرام دارید، سعی کنید طبیعی عمل کنید. اما در فیسبوک و یوتیوب انتظار می‌رود ویدئوهایتان حرفه‌ای‌تر باشند. این دقیقاً همان چیزی است که مردم از شما انتظار دارند و شما نیز باید خواسته‌شان را جامه‌ی عمل بپوشانید.

5)تحت هیچ شرایطی کیفیت را نادیده نگیرید: محتوای ویدئویی با کیفیت اچ دی را انتشار دهید و به مخاطبینتان لذت تماشای تصاویر زیبا و دل‌چسب را عرضه کنید. به انتشار ویدئوهایی با کیفیت پایین، نه بگویید.

6)از انتشار فیلم‌هایی بدون صدا هراسی به خود راه ندهید: سایر رسانه‌های اجتماعی مانند: فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، یوتیوب بیشتر تمایل به انتشار فیلم‌ها و کلیپ‌های بدون صدا دارند. آمار نشان می‌دهد که حداقل 85 درصد از فیلم‌ها و کلیپ‌های مشاهده شده توسط کاربران با میزان صدای تا صفر مشاهده می‌شوند و این به این دلیل است که اکثر مردم آن‌ها را در تلفن‌های همراه خود تماشا می‌کنند و ترجیح می‌دهند فقط تصویر را دیده و از شنیدن صدا صرف‌نظر کنند؛ بنابراین شما باید با ایجاد تصاویری جذاب باعث جلب نظر مخاطب شوید مثلاً اگر دیالوگی در کلیپ شما وجود دارد به آن زیرنویس انگلیسی اضافه کنید.

به طور خلاصه می‌توان گفت برای ویدئوی خود صدا داشته باشید اما می‌توانید کلیپ خود را بدون صدا نیز منتشر کنید.

انواع محتوا در بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ به‌صورت لیست‌وار:

1) ویدئو معرفی محصولات

2)ویدئو معرفی برند و یا نام تجاری محصول

3)ویدئو مربوط به وقایع و رویدادها

4) ویدئو مربوط به مصاحبه‌های مهم و تخصصی

5)ویدئوهای آموزشی برای آموزش چگونگی استفاده از یک برند یا محصول

6)ویدئوهای توصیف یک محصول

7) موشن‌گرافیک‌ها یا ویدئوهای انیمیشنی

8)نظرات مشتریان و مخاطبین و ویدئوهای موردی

9) ویدئوهای لایو و زنده

10)ویدئوهای 360 درجه پانوراما

مزایای استفاده از ویدئو مارکتینگ چیست؟

1)ویدئو مارکتینگ تأثیر بسیار زیادی بر سئوی سایت شما دارد.

2)به ایجاد ارتباط با مخاطب کمک شایانی کرده و در واقع مثل یک پل ارتباطی عمل می‌کند.

3) ویدئو مدت‌زمان بیشتری در ذهن مخاطب باقی می‌ماند و فکر او را درگیر می‌کند.

4)ویدئو نسبت به دیگر روش‌های تبلیغاتی تأثیر چند برابر روی حرفه‌ی شما دارد.

5)ویدئو باعث جلب اعتماد مخاطبین و کاربران شما می‌شود.

6)از طریق انتشار یک ویدئوی خوب و مناسب می‌توانید فروش خود را افزایش بدهید.

7)ویدئو بازدیدکنندگان بیشتری را به سایت و صفحه‌ی شما دعوت می‌کند.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
دوره جامع آموزش کسب درآمد از مشاوره مهاجرت
مشاهده‌ اطلاعات بیشتر