ارز دیجیتال؛ معرفی 5 رمز ارز برتر در سال 1403

توسط | مرداد 19, 1400 | کسب درآمد | 0 نظر

12 دقیقه

در سال‌های اخیر احتمالا کلمات و اصطلاحاتی همچون ارز دیجیتال، سرمایه‌گذاری، بیت‌کوین، اتر‌یوم، سودآوری بلند مدت، کوتاه مدت و… را زیاد شنیده‌اید. شاید هم درآمد یا پس‌اندازی داشته و وسوسه شده‌اید که در این بازارها، سرمایه‌گذاری کنید و این انتظار را دارید که به سود کلان هم برسید. امکان دارد حرف‌ها و ادعا‌هایی که در این خصوص می‌شنوید شما را به سرمایه‌گذاری در این حوزه تشویق کرده و رویای زود ثروتمند شدن را در سرتان انداخته باشد.

به شما حق می‌دهم که بخواهید تکانی به وضع معیشتی خود بدهید. تورم، مشکلات اقتصادی و دیگر دشواری‌های زندگی گاهی دست به دست هم می‌دهند تا لذت یک زندگی آرام و بی‌حاشیه را از انسان سلب کنند. فشار این مشکلات گاهی آن‌چنان زیاد می‌شود که فرد برای رهایی از آنها دلش می‌خواهد راه‌های تازه‌ای را کشف کرده و شانس خود را در روش‌های سرمایه‌گذاری جدید امتحان نماید. حال ممکن است این فرد به منظور رسیدن به هدفش دست به کارها و اقداماتی ‌بزند که در خصوص آن آموزش ندیده و با ا‌صولش آشنا نیست. نتیجه چه می‌شود؟ از دست رفتن همان پول اولیه، شکست‌های بدتر و مشکلاتی سخت‌تر از قبل. اگر چه برای سرمایه‌گذاری در دنیای رمز ارز‌ها باید کمی ریسک‌پذیر بود و دید بلند‌مدت داشت؛ اما باز هم نباید بی‌گدار به آب زد.

برای سرمایه‌گذاری، از راه درست وارد شوید

پس اگر به فکر ثروتمند شدن هستید و تصمیم به سرمایه‌گذاری دارید، بهتر است از راه درست آن وارد شوید. آموزش ببینید و اطلاعات و آگاهی خود را بالا ببرید. با متخصصان آن حوزه مشورت کرده و از راهنمایی‌هایشان استفاده کنید. توصیه‌ی آخر اینکه هیچ‌گاه تمام پولی که دارید و هست و نیست خود را بدون دانش کافی سرمایه‌گذاری نکنید. چون برخی سرمایه‌گذاری‌ها پر‌ریسک هستند. اگر همه چیز طبق خواسته و میل شما پیش نرود، کل سرمایه‌ی اولیه‌تان هم نابود خواهد شد.

با این توضیح کوتاه به سراغ موضوع اصلی این مقاله می‌رویم. در این مقاله قصد داریم ابتدا کمی شما را با اصطلاحات و معانی بازارهای سرمایه آشنا کنیم. سپس به معرفی پنج ارز دیجیتال برتر در سال 1402 بپردازیم. اگر به این حوزه علاقه‌مندید، پیشنهاد می‌کنم با ما همراه باشید.

ارز دیجیتال چیست؟

اگر بخواهیم به زبان ساده برایتان بگوییم، ارز دیجیتال پولی است که ظاهر قابل لمس و فیزیکی ندارد؛ اما بسیاری از ویژگی‌های پول فیزیکی را دار‌است. این پول که در فضای اینترنت مورد استفاده است، به مکان و منطقه‌ی جغرافیایی خاصی محدود نمی‌شود و از هر نقطه جهان می‌توان با آن تراکنش انجام داد.

ارزها‌ی دیجیتال به صورت الکترونیکی که مبنای آنها صفر و یک است، قابل ذخیره و انتقال هستند. از آنجا که هدف این ارز‌ها کاهش کلاهبرداری و تقلب است، با امنیت زیادی رمزنگاری می‌شوند. هیچ نهاد و سازمانی هم نمی‌تواند آنها را تحت کنترل داشته باشد.

معادل فارسی ارز دیجیتال، رمز ارز می‌باشد. این ارز‌ها در یک بستر وسیع مورد تبادل و معامله قرار می‌گیرند که به آن بلاک‌چین می‌گویند. ارز‌های دیجیتال با نام‌های دیگری همچون کریپتو‌کارنسی، ارز رمزنگاری شده، ارز رمز، رمز ارز و ارز دیجیتال کنترل نشده هم شناخته می‌شوند.

در حال حاضر در سراسر دنیا بیش از دو هزار ارز دیجیتال وجود دارد که در 313 صرافی بین‌المللی معامله می‌شوند.

همان‌طور که اشاره شد، ارز‌های دیجیتال امنیت بالایی داشته و  قدرت نقد‌ شوندگی زیادی هم دارند؛ به همین دلیل نزد مردم محبوبیت پیدا کرده‌اند. در معاملاتی که با استفاده از ارز‌های دیجیتال صورت می‌گیرد، واسطه‌ها بین خریدار و فروشنده حذف می‌شوند و یک معامله‌ی یک سویه خواهیم داشت.

مهم‌ترین ارز‌های دیجیتال کدام هستند؟

پیش‌تر به شما گفتیم که بیش از دو هزار ارز دیجیتال وجود دارد اما تعدادی از آنها مهم‌تر و معروف‌تر از بقیه هستند. ارز‌هایی همچون:

کاربردهای ارز دیجیتال چیست؟

حال که با تعریف ارز‌های دیجیتال و مهم‌ترین انواع آنها آشنا شدید، بد نیست بدانید که این ارز‌ها چه کاربردی در معاملات دارند؟

می‌توان گفت ارز‌های دیجیتال با پول‌های واقعی چون ریال و دلار فرقی ندارند. تمام کارهایی که با پول‌های عادی صورت می‌گیرد، با ارز‌های دیجیتال هم قابل انجام است اما با سرعت و امنیت بالاتر. در واقع این ارز‌ها به دلیل سهولت در استفاده و امنیتی که دارند بسیار مورد توجه هستند. در حال حاضر با استفاده از همین ارز‌ها  خدماتی همچون خرید‌های روزانه، رزرو هتل، خرید بلیط هواپیما، ثبت دامنه و… انجام می‌شود.

یادتان باشد برای اینکه بتوانید با ارز‌های دیجیتال معامله کنید باید به یک صرافی آنلاین ارز دیجیتال مراجعه نمایید. این صرافی‌ها به صورت مجازی و در قالب سایت یا اپلیکیشن موبایلی فعالیت می‌کنند.

به طور کلی ارز‌های دیجیتال در خرید‌های اینترنتی (سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها، فروشگاه‌های آنلاین و آفلاین)، در معاملات بین‌المللی، در سرمایه‌گذاری و… کاربرد دارند.

برترین ارز‌های دیجیتال جهت خرید و سرمایه‌گذاری کدام‌ها هستند؟

برای افراد کم‌تجربه، سخت است که در بازار ارز‌های دیجیتال وارد شده و روی برخی از این ارز‌ها سرمایه‌گذاری کنند. احتمالا اگر حرف از ارز دیجیتال پیش بیاید تنها به بیت‌کوین فکر می‌کنند که معروف‌ترین آنها می‌باشد. اما اگر دید خود را کمی بازتر کنند و آگاهی و دانش‌شان را در این زمینه بالا ببرند، متوجه خواهند شد که ارز‌های دیجیتال دیگری هم می‌توانند دارای چشم‌انداز خوبی باشند. ارزهایی که بتوان به عنوان گزینه‌ای مناسب جهت خرید یا سرمایه‌گذاری به آنها فکر کرد. در اینجا شما را با 5 ارز دیجیتال برتر در سال 1402 آشنا می‌کنیم تا بیشتر در این خصوص بدانید. با ما همراه باشید.

1- بیت کوین (BTC)

ارز دیجیتال بیت‌کوین

بیت‌کوین

بیت‌کوین را پادشاه سرزمین کریپتو می‌دانند. این ارز دیجیتال اولین، معتبرترین و معروف‌ترین ارز دیجیتال است که در سال 2009 توسط گروهی به نام ساتوشی ناکاماتو به جهانیان معرفی شد. مسیری که بیت کوین از آن زمان شروع کرد، فراز و نشیب‌های زیادی هم داشته است. در این سال‌ها گاهی رشد خوبی داشته و گاهی هم افت زیادی را شاهد بوده است.

بین ارز‌های دیجیتال مختلف، حجم زیادی از معاملات با بیت‌کوین صورت می‌گیرد؛ چون از شناخته شده‌ترین ارز‌ها می‌باشد و امنیت بالایی هم دارد. بیت‌کوین تاکنون هک نشده و با مشکل امنیتی هم روبه رو نشده است.

در آغاز که بیت‌کوین وارد بازار ارز‌های دیجیتال شد، قیمتی معادل 0.1 دلار داشت. در حال حاضر قیمت آن به بیش از 36 هزار دلار رسیده است. کارشناسان معتقدند سرمایه‌گذاری در بیت‌کوین برای طولانی‌مدت می‌تواند بازده و سودآوری خوبی داشته باشد.

راستی این را هم به شما بگوییم که افراد زیادی بیت‌کوین را خرید و فروش می‌کنند پس اگر بخواهید می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن بیت‌کوین خود را فروخته و به پول نقد تبدیل کنید.

 

2- اتریوم (ETH)

ارز دیجیتال اتریوم

اتریوم

مهم‌ترین ارز دیجیتال پس از بیت‌کوین، اتریوم نام دارد و به عنوان رقیب بیت‌کوین در تلاش است تا سهم بیشتری از بازار ارز‌های دیجیتال را در اختیار بگیرد. اتریوم در سال 2015 توسط  یک جوان 23 ساله‌ی روسی به نام ویتالیک بوترین به دنیای رمز ارز‌ها وارد گشت.

در حال حاضر این ارز دیجیتال  با ارزش 1300 دلار در رتبه‌ی دوم پس از بیت‌کوین قرار دارد و بسیار شناخته شده و محبوب است. اگر از دلیل محبوبیتش می‌پرسید باید به شما بگوییم که:

  • شرکت مایکروسافت با استفاده از این ارز دیجیتال فعالیت می‌کند.
  • در حال حاضر 15 درصد از سهم بازار ارز‌های دیجیتال متعلق به اتریوم است و ارزش بازار آن 144 میلیارد دلاری است.
  • اتریوم نسبت به بیت‌کوین دارای معاملات سریع‌تر و ارزان‌تری است و برای معاملات کوتاه‌مدت و بلند‌مدت انتخاب خوبی است.
  • سرعت انجام تراکنش‌ها و امنیت اتریوم بسیار بالاست.
  • اتریوم چیزی فراتر از یک ارز دیجیتال است و می‌تواند یک پلتفرمی با امکانات ویژه برایتان باشد. از طریق دسترسی به اتریوم تبادلات ارزهای دیجیتال، رمز‌گذاری ارز‌ها، قراردادهای هوشمند و… همگی به سادگی قابل انجام هستند.

 

 

 3- کاردانو (ADA)

ارز دیجیتال کاردانو

کاردانو

رمزارز کاردانو در سال 2017 به بازار عرضه شده و دارای قابلیت پشتیبانی از قراردادهای هوشمند نیز می‌باشد؛ ضمنا کاردانو قابل استخراج نیست.

این ارز دیجیتال که به عنوان رقیب اتریوم نیز شناخته می‌شود، یک شبکه‌ی مبتنی بر بلاک‌چین داشته و قیمت فعلی آن معادل 0.3 دلار است. کاردانو در حال حاضر دارای رتبه‌ی 6 بر حسب ارزش بازار  می‌باشد و ارزش بازار آن حدود 11 میلیارد دلار است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که کاردانو در بلند‌مدت سود‌دهی خوبی داشته است.

 

4- لایت‌کوین (LTC)

ارز دیجیتال لایت‌کوین

لایت‌کوین

لایت‌کوین که در واقع ارزی بر پایه‌ی بیت‌کوین می‌باشد، در سال 2011 به وجود آمده است. این ارز متاثر از نوسانات قیمت بیت‌کوین بوده و در حل مسائل امنیتی کمکی برای بیت‌کوین به شمار می‌آید.

لایت‌کوین بر حسب ارزش بازار، دارای رتبه‌ی 7 است و ارزش بازار آن حدود 9.6 میلیارد دلار برآورد شده است. قیمت فعلی این رمز ارز 135 دلار می‌باشد و طبق بررسی‌ها سود‌دهی این رمز ارز هم در بلند‌مدت برای سرمایه‌گذران خوب و رضایت‌بخش بوده است.

5- بیت‌کوین‌کش (BCH)

بیت‌کوین‌کش یا بیت‌کش که در سال 2017 از روی شاخه‌ی زنجیره‌ی بیت‌کوین به وجود آمده، با وجود شباهت اسمی به بیت‌کوین، ارتباطی به آن ندارد؛ پس مراقب باشید که بیت‌کش را به جای بیت کوین نخرید.

این ارز دیجیتال در حال حاضر قیمتی معادل 490 دلار داشته و دارای رتبه‌ی 8 بر حسب ارزش بازار می‌باشد. بیت‌کوین‌کش که یک درصد از سهم بازار را در اختیار دارد، ارزش بازاری معادل 9 میلیارد دلار را دارا‌ست.

طبق بررسی‌ها سرمایه‌گذارانی که روی این ارز دیجیتال سرمایه‌گذاری بلند‌مدت کرده بودند، سود مناسبی را کسب نموده‌اند.

جمع‌بندی

از بین دنیای ارز‌های دیجیتال، ما 5 مورد از برترین آنها را که در کوتاه‌مدت و بلند‌مدت سود خوبی به سرمایه‌گذاران خود رسانده بودند، به شما معرفی نمودیم. از بین اینها اتریوم گزینه‌ی مناسب‌تری برای سرمایه‌گذار‌ی‌های بلند‌مدت است؛ زیرا این ارز دیجیتال در دو سال اخیر بیش از 1000 درصد افزایش قیمت داشته است. اتریوم همچنین برای سرمایه‌گذاری‌های کوتاه‌مدت نیز مناسب است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که طی یک دوره‌ی شش ماهه بیش از 370 درصد افزایش قیمت داشته است.

در پایان باز هم به شما توصیه می‌کنیم که اگر دانش، اطلاعات و تجربه‌ی کافی در این زمینه ندارید، وارد دنیای رمز ارز‌ها نشوید. اگر قصد سرمایه‌گذاری دارید، هوشمندانه، با مشورت متخصصان و از روی آگاهی این کار را انجام دهید تا کل سرمایه‌تان از دست نرود.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت