10 سرور اختصاصی برتر ایران در سال 1403

توسط | آذر 2, 1401 | طراحی سایت | 0 نظر

فهرست مطالب این مقاله

25 دقیقه

هنگام راه‌اندازی یک وب‌سایت جدید، یکی از اولین انتخاب‌هایی که باید انجام دهید، انتخاب میزبانی مناسب برای نیازهای عملیاتی کسب‌وکارتان است. درحالی‌که صاحبان سایت‌هایی که وبلاگ‌های کم ترافیک یا کسب‌وکارهای کوچک را اداره می‌کنند، معمولاً به دلیل کاهش هزینه‌ها، سرورهای میزبانی مشترک را انتخاب می‌کنند، وب‌مسترهایی که برای رشد سایت یا افزایش تقاضای ترافیک آماده می‌شوند، به یک میزبانی نیاز دارند که انعطاف‌پذیری، امنیت و عملکرد بیشتری را فراهم کند. گزینه‌های شما در اینجا می‌تواند شامل ارتقا به یک سرور خصوصی مجازی یا یک سرور اختصاصی باشد. این به شما بستگی دارد که گزینه‌های مختلف را بسنجید.

در این مقاله، ما توضیح خواهیم داد که سرور اختصاصی چیست، سپس این نوع میزبانی را با انواع رایج دیگر مقایسه می‌کنیم. بعد از آن توصیه‌هایی در مورد نحوه تصمیم‌گیری برای انتخاب سرور اختصاصی مناسب و ۱۰ سرور اختصاصی برتر را معرفی می‌کنیم.

سرور اختصاصی چیست؟

سرور اختصاصی نوعی سرور است که به طور کامل به یک فرد، سازمان یا برنامه اختصاص‌داده‌شده است. در این نوع سرور، استقرار، میزبانی و مدیریت توسط یک ارائه‌دهنده خدمات میزبانی انجام می‌شود.

یک سرور اختصاصی عملکردی مانند یک سرور داخلی را ارائه می‌دهد، اما تحت مالکیت، اداره و مدیریت ارائه‌دهنده است. کاربر/مشتری از راه دور به سرور اختصاصی از طریق اینترنت متصل می‌شود تا مجموعه‌ای از خدمات مبتنی بر سرور را انجام دهد.

یک سرور اختصاصی ممکن است برای میزبانی برنامه‌ها و/یا خدمات، و همچنین برای ذخیره‌سازی داده‌ها و خدمات پشتیبان‌گیری استفاده شود. یک سرور اختصاصی همچنین ممکن است به‌صورت داخلی برای میزبانی و ارائه خدمات تخصصی مانند اجرای فایل اختصاصی یا سرورهای شبکه استفاده شود.

سرور اختصاصی، وب‌سایت شما را با سرور جداگانه خود ایجاد می‌کند، به این معنی که شما مجبور نیستید منابع سرور یکسانی را با چندین سایت یا برنامه به اشتراک بگذارید. این امر به وب‌سایت‌هایی با تقاضای ترافیک شدید اجازه می‌دهد تا تجربه کاربری ثابت و قابل‌اعتماد را – حتی در هنگام افزایش ترافیک – به کاربران نهایی ارائه دهند. سرورهای اختصاصی همچنین به شما کنترل کامل بر تنظیمات سرور خود را می‌دهند (مانند نرم‌افزاری که روی آن اجرا می‌شود و زیرساخت امنیتی آن).

مزایای سرور اختصاصی چیست؟

  • رشد پیش‌بینی‌شده و افزایش ترافیک

اگر به یک سرور اختصاصی ارتقا داده‌اید، ممکن است به دلیل پیش‌بینی رشد کسب‌وکار خود، این کار را انجام داده باشید. این ممکن است شامل افزایش ترافیک، محصولات بیشتر برای نمایش یا به‌سادگی، عملکرد بیشتر باشد که باید از طریق سرور به مشتریان خود ارائه دهید.

سرور اختصاصی این امکان را به شما می‌دهد تا با افزایش ترافیک وب‌سایت خود سازگار شوید و درعین‌حال تأثیر مثبتی بر زمان بارگذاری صفحه شما دارد. این سرور ممکن است هزینه بالایی داشته باشد، اما شما مشتریان راضی بیشتر و نهایتاً سود بیشتری کسب می‌کنید.

  • امنیت و کنترل

یکی از اولین مزایای اصلی که سرور اختصاصی از آن مراقبت می‌کند، امنیت است. اگر در یک صنعت تحت نظارت هستید و مسئولیت حفظ حریم خصوصی داده‌ها و اطلاعات مشتری را بر عهده دارید، مطلقاً نمی‌توانید یک سرور را با شرکت دیگری به اشتراک بگذارید. این به این دلیل است که شما نمی‌توانید احتمال دسترسی یکی از این شرکت‌های دیگر به داده‌های سرور و اطلاعاتتان را بپذیرید.

اگر روی یک سرور با یک وب‌سایت هرزنامه یا مخربی هستید که برای انتشار ویروس یا سایر بدافزارها در آن سرور قرار دارد، این می‌تواند وب‌سایت شما را در برابر مشکلات امنیتی در معرض خطر قرار دهد. اگر وب‌سایت شما تراکنش‌های کارت اعتباری یا سایر داده‌هایی را که نیاز به رمزگذاری و محافظت دقیق دارند، انجام می‌دهد، بهتر است از یک سرور اختصاصی استفاده کنید.

هر سرور یک آدرس IP منحصربه‌فرد دارد؛ بنابراین، اگر روی یک سرور اختصاصی هستید، وب‌سایت شما آدرس IP مخصوص به خود را دارد. اما اگر روی یک سرور اشتراکی هستید، وب‌سایت شما آدرس IP را با سایر سایت‌های میزبانی شده روی سرور اشتراکی به اشتراک می‌گذارد و اگر یکی از آن سایت‌های دیگر به‌عنوان منبع اسپم شناخته شود، رتبه‌بندی بهینه‌سازی موتور جستجو (SEO) وب‌سایت شما ممکن است به دلیل ارتباط آن با محتوای مشکوک تأثیر منفی بگذارد. حتی ممکن است وب‌سایت شما در موتورهای جستجو مسدود شود.

به‌عنوان وسیله‌ای برای حفظ امنیت سرور، شما قادر خواهید بود بالاترین سطح امنیتی را برای خود داشته باشید. نه‌تنها داده‌های شما، بلکه برنامه‌های کاربردی و پایگاه‌داده مشتریان شما نیز ایمن می‌شوند. یکی از جنبه‌هایی که این امر را برای صاحبان مشاغل جذاب می‌کند این است که شما کنترل کاملی بر سایت خود خواهید داشت، بدون اینکه نیازی به نیازهای سایر مشاغل روی سرور مشترک خود یا تنظیمات سرویس میزبانی وب خود داشته باشید.

  • بدون منابع مشترک

با یک سرور مشترک، شما در معرض محدودیت‌هایی هستید که مجبور به‌اشتراک‌گذاری منابع هستند. این بدان معنی است که قدرت پردازش CPU و RAM همه (و نه به طور مساوی) با سایر سایت‌های روی سرور توزیع می‌شود.

اگر وب‌سایتی روی سرور، اسکریپت‌های بدی را اجرا می‌کند که حافظه زیادی را از بین می‌برد، می‌تواند بر عملکرد وب‌سایت شما تأثیر بگذارد. درصورتی‌که ترافیک همسایگان سرور شما افزایش‌یافته باشند، همین امر صادق است. این می‌تواند پهنای باند سرور و سرعت وب‌سایت شما را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد. علاوه بر این، خریداران ممکن است زمان بارگذاری کند را باکیفیت پایین‌تر مرتبط کنند. اگر بارگذاری وب‌سایت شما بیش از حد طول بکشد، مصرف‌کنندگان ممکن است به‌جای آن به دنبال سایت‌های رقبای شما باشند.

بااین‌حال، با یک سرور اختصاصی، لازم نیست منابع را به اشتراک بگذارید. ظرفیت کامل سرور در اختیار شماست و دیگر نگران کاهش سرعت سایت شما توسط شخص دیگری نخواهید بود.

  • افزایش سرعت سایت

با منابع بیشتر موجود، عناصر می‌توانند سریع‌تر بارگیری شوند. علاوه بر این، سرعت سایت چندین مزیت دیگر را به همراه دارد.

1)گزینه‌های سفارشی‌سازی بیشتر

داشتن منابع کل سرور برای خود به این معنی است که احتمالاً می‌توانید بسیاری از ویژگی‌های سفارشی (مانند پخش ویدئو یا MP3) را بدون تأثیر بر سرعت سایت خود اضافه کنید. سایت بسیار سفارشی شده شما نه‌تنها عالی به نظر می‌رسد، بلکه برای بازدیدکنندگان به‌یادماندنی خواهد بود و یک تجربه کاربری عالی ایجاد می‌کند.

2) بهبود سئو

می‌دانیم که سرعت سایت یکی از عوامل رتبه‌بندی است که گوگل از آن برای تعیین رتبه موتور جستجو استفاده می‌کند. یک وب‌سایت سریع به شما کمک می‌کند در نتایج جستجوی گوگل بالاتر ظاهر شوید، درحالی‌که یک وب‌سایت کند احتمالاً شما را پایین‌تر نشان می‌دهد.

  • امکانات سفارشی‌سازی

با یک سرور اشتراکی، وقتی صحبت از پیکربندی سرور به میان می‌آید، ذهنیت «یک اندازه متناسب با همه» دارید. اما با یک سرور اختصاصی، می‌توانید به طور خاص سرور خود را طوری پیکربندی کنید که بهترین عملکرد را با وب‌سایت شما داشته باشد. این می‌تواند شامل پیکربندی برای یک پلت فرم سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس، دروپال یا مجنتو برای تجارت الکترونیک باشد.

سرور اشتراکی و سرور اختصاصی

انواع مختلف مدیریت برای برنامه‌های میزبانی وب اختصاصی

هنگام انتخاب یک برنامه میزبانی وب اختصاصی، می‌توانید از بین سرورهای اختصاصی مدیریت شده در مقابل بدون مدیریت انتخاب کنید:

  • میزبانی مدیریت نشده

میزبانی وب اختصاصی مدیریت نشده معمولاً به تخصص داخلی در نصب اسکریپت‌ها، مدیریت به‌روزرسانی‌ها و مسائل مربوط به سازگاری و ایجاد پروتکل‌های امنیتی نیاز دارد.

  • میزبانی مدیریت شده

ارائه‌دهندگان میزبانی وب اختصاصی مسئولیت‌های سرور را بر عهده می‌گیرند، از جمله انتصاب مهندسانی برای نظارت، پیکربندی، ایمن‌سازی و مدیریت سرور اختصاصی شما. میزبانی مدیریت شده معمولاً از یک کنترل پنل سرور مانند cPanel تشکیل شده است که به مدیریت سرور شما و وب‌سایت‌هایی که میزبان آن است کمک می‌کند.

نوع برنامه میزبانی وب اختصاصی که انتخاب می‌کنید باید بر اساس تجربه شما باشد. هنگامی که کنترل کامل سرور اختصاصی خود را با یک برنامه مدیریت نشده در اختیار می‌گیرید، مسئولیت‌های فنی مرتبط با آن را نیز بر عهده می‌گیرید. بااین‌حال، با یک برنامه مدیریت شده، به تیمی از مهندسان خبره دسترسی خواهید داشت که می‌توانند سرور شما را نظارت و مدیریت کنند، درحالی‌که شما می‌توانید بر روی سایر زمینه‌های وب‌سایت یا تجارت خود تمرکز می‌کنید.

چرا به یک سرور اختصاصی نیاز داریم؟

همان‌طور که اشاره کردیم، میزبانی اختصاصی یکی از قدرتمندترین برنامه‌های سرور موجود است. بااین‌حال، ممکن است بپرسید که آیا به آن نیاز دارید یا خیر. بیایید چهار دلیل برای انتخاب سرور اختصاصی را بررسی کنیم:

۱. وب‌سایت شما درحال‌رشد است و باید بتواند افزایش ترافیک را مدیریت کند.

اگر پیش‌بینی می‌کنید که وب‌سایت شما به‌سرعت رشد می‌کند، ممکن است ایده خوبی باشد که اکنون یک سرور اختصاصی را انتخاب کنید. به‌عنوان‌مثال، اگر سایت شما در حال حاضر از هاست اشتراکی استفاده می‌کند و ترافیک شما افزایش‌یافته است، عملکرد آن می‌تواند به میزان قابل‌توجهی کاهش یابد. این می‌تواند باعث نرخ پرش بالاتر (Bounce Rate) و ازدست‌دادن درآمد باشد. مهم است که قبل از بروز هرگونه مشکل احتمالی سرور خود را تغییر دهید و عملکرد آن را تنظیم کنید.

۲. امنیت یک نگرانی برای وب‌سایت شما است.

امنیت برای هر وب‌سایت مهم است، به‌ویژه برای کسانی که اطلاعات حساس را مدیریت می‌کنند. این می‌تواند شامل ایمیل‌های محرمانه، شماره کارت اعتباری یا اطلاعات حساس مشتری باشد. محافظت از این اطلاعات و وب سایت خود در برابر ویروس‌ها، هک‌ها و سایر خطرات بسیار مهم است.

با یک سرور اختصاصی، شما کاملاً مسئول امنیت سایت خود هستید. این بدان معنی است که می‌توانید ویژگی‌های موردنیاز خود را برای نیازهای خاص وب‌سایت و فایل‌های ذخیره شده خود بهینه کنید. البته، شما مسئول نحوه پیاده‌سازی این ویژگی‌ها هستید، اما این یکی از مزایای انعطاف‌پذیری است.

بااین‌حال، برخی از میزبان‌ها برنامه‌های تعمیر و نگهداری کاملاً مدیریت شده و نیمه مدیریت شده را ارائه می‌دهند. به طور خلاصه، شما اغلب می‌توانید مشخص کنید که هم شما و هم میزبانتان چه مسئولیتی را بر عهده خواهید داشت، به این معنی که می‌توانید به یک متخصص اعتماد کنید، درحالی‌که به طور مستقیم به سایر کارهای مربوط به کسب‌وکار خود رسیدگی می‌کنید.

۳. می‌خواهید زمان بارگذاری صفحه شما بهینه باشد.

زمان بارگذاری صفحه شما می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر روی تمام جنبه‌های وب‌سایت شما داشته باشد. صفحات کند می‌توانند به تعامل پایین و نرخ پرش بالا منجر شوند. یک سرور اختصاصی می‌تواند به شما کمک کند تا این جنبه از وب‌سایت خود را تاحدامکان بهینه کنید.

در یک سرور اشتراکی، در مورد زمانی که منابع سرور در جای دیگری استفاده می‌شود، اطلاعی نخواهید داشت (که می‌تواند باعث شود سایت شما کند اجرا شود). انتخاب یک سرور اختصاصی تضمین می‌کند که پهنای باند موردنیاز برای افزایش زمان بارگذاری صفحه خود را داشته باشید.

۴. کنترل سرور برای شما مهم است.

دلیل نهایی که ممکن است بخواهید یک سرور اختصاصی را نسبت به سایر گزینه‌ها انتخاب کنید یک دلیل ساده است: کنترل. میزبانی اختصاصی به شما مسئولیت کامل نحوه استفاده از سرور را می‌دهد.

به‌عنوان‌مثال، شما حتی آزاد هستید که نرم‌افزار سرور موردنظر خود را انتخاب کنید. اگر طرف‌دار کنترل منابع NGINX نسبت به آپاچی هستید، قدرت انجام این کار را دارید. به‌علاوه، می‌توانید مشخصات سخت‌افزاری را تنظیم کرده و سیستم‌عامل (OS) خود را نصب کنید. به همین دلیل، میزبانی اختصاصی ممکن است یک گزینه عالی برای توسعه‌دهندگان وب پیشرفته و کسانی باشد که دارای شرایط منحصربه‌فرد و خاص هستند.

سرورهای اختصاصی به طور خاص برای یک هدف طراحی نشده‌اند. می‌توان از آنها برای میزبانی وب‌سایت‌ها، سرورهای بازی یا هر چیزی که به مکانی برای چندین رایانه برای ذخیره و خواندن فایل‌ها نیاز دارد استفاده کرد.

سرورهای خصوصی مجازی در مقابل سرورهای اختصاصی

همان‌طور که می‌دانید، هاست اشتراکی، سایت شما را روی سروری با صدها سایت دیگر ذخیره می‌کند. برای وبلاگ‌ شخصی یا مشاغل بسیار کوچک، این نوع سرور مناسب است. بااین‌حال، این بهترین گزینه برای عملکرد نیست؛ زیرا شما انعطاف‌پذیری خود را از دست می‌دهید، زیرا نمی‌توانید موارد را خودتان پیکربندی کنید (زیرا باید با دیگران به اشتراک بگذارید).

سرور خصوصی مجازی (VPS) نوعی از خدمات میزبانی وب‌سایت است که میزبانی مشترک را با میزبانی اختصاصی ترکیب می‌کند. با استفاده از فناوری مجازی‌سازی، یک سرور مجازی یک‌لایه مجازی را در بالای سیستم‌عامل سرور اختصاصی نصب می‌کند تا آن را به بخش‌های جداگانه تقسیم کند. سپس هر بخش اختصاصی به یک وب‌سایت اختصاص داده می‌شود و به سایت، میزبانی قوی‌تر، قابل تنظیم و سازگارتر از یک سرور کاملاً مشترک می‌دهد.

این باعث می‌شود موارد استفاده بهینه بین سرور مجازی در مقابل سرورهای اختصاصی کاملاً متفاوت باشد. VPS برای وب‌سایت‌های متوسطی که انتظار افزایش ترافیک زیادی ندارند، بهترین است. درحالی‌که سرور اختصاصی برای سایت‌های پربازدید و مقیاس بزرگ که قصد رشد با یک سرویس میزبانی را دارند، بهترین است.

میزبانی ابری در مقابل سرورهای اختصاصی

هاست ابری یک سرویس میزبانی وب‌سایت است که از سرور مجازی استفاده می‌کند. این سرور از فناوری محاسبات ابری برای توزیع داده‌ها بین چندین سرور متصل در مناطق مختلف استفاده می‌کند.

درحالی‌که یک سرور اختصاصی یک راه‌حل میزبانی عالی برای وب‌سایت‌های بزرگ است، پیکربندی آن اغلب به دانش فنی از یک مدیر وب‌سایت یا بخش فناوری اطلاعات نیاز دارد. با میزبانی ابری، می‌توانید از بسیاری از ویژگی‌های مرتبط با یک سرور اختصاصی بدون بسیاری از موانع فنی استفاده کنید. علاوه بر این، میزبانی ابری افزایش یا کاهش منابع سرور خود را برای وب‌سایت آسان‌تر می‌کند.

سرور

چه زمانی باید سرور اختصاصی را انتخاب کنید؟

ابتدا در نظر بگیرید که آیا سایت شما ترافیک بیشتری دریافت می‌کند یا خیر. اگر اعداد بسیار بیشتر از قبل است، ممکن است زمان آن رسیده باشد که سرور فعلی خود را ارتقا دهید. انتخاب شما سرور مجازی، هاست ابری یا میزبانی اختصاصی خواهد بود.

هر سه پتانسیل پهنای باند زیاد و زمان بارگذاری سریع صفحه را ارائه می‌دهند. بااین‌حال، میزبانی اختصاصی نسبت به سرورهای مجازی برتری دارد، به این دلیل که شما کنترل کاملی بر نحوه اجرا و عملکرد سرور دارید.

نحوه انتخاب سرور اختصاصی مناسب

وقتی نوبت به انتخاب یک سرور مناسب می‌رسد، ابتدا باید بدانید که نیازهای شما چیست و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد. به‌عنوان‌مثال، یک وبلاگ مستقل به منابع بسیار متفاوتی نسبت به یک فروشگاه تجارت الکترونیک پررونق نیاز دارد.

هنگامی که مطمئن شدید که به یک سرور اختصاصی نیاز دارید، زمان آن است که برنامه مناسب را انتخاب کنید. در اینجا برخی از عواملی است که باید در نظر بگیرید، ارائه شده است:

  • چقدر باید پردازنده خود را قدرتمند کنید؟

به‌طورکلی، هرچه سایت شما به منابع بیشتری برای ویژگی‌هایی مانند برنامه‌های کاربردی سفارشی یا رمزگذاری ویدئو نیاز داشته باشد، پردازنده شما باید قدرتمندتر باشد.

  • به چه مقدار پهنای باند نیاز دارید؟

اگر حجم زیادی از ترافیک را به طور منظم پیش‌بینی می‌کنید یا قصد دارید از تصاویر HD یا پخش فایل‌های چندرسانه‌ای استفاده کنید، به پهنای باند بیشتری نیاز خواهید داشت.

  • چقدر حافظه نیاز دارید؟

حتی اگر برای کاری که در حال حاضر با وب‌سایت خود انجام می‌دهید به مقدار زیادی حافظه نیاز ندارید، داشتن رم بیشتر به لود سریع‌تر سایت شما کمک می‌کند (و سرعت همیشه چیز خوبی است).

  • آیا به سیستم‌عامل خاصی نیاز دارید؟

بسیاری از صاحبان وب‌سایت‌ها به‌هیچ‌وجه به سیستم‌عامل اهمیتی نمی‌دهند، اما اگر ترجیح زیادی برای ویندوز یا لینوکس دارید، بدانید که هرکدام به سیستم‌عامل متفاوتی نیاز دارند. اگر قصد میزبانی Microsoft IIS، MS، SQL یا ASP.NET را دارید، به یک سرور اختصاصی ویندوز نیاز خواهید داشت.

  • آیا پایداری سرور و آپتام مهم است؟

این معیار، عملکرد کلی، دسترسی و قابلیت استفاده است. شما باید سرویسی را انتخاب کنید که حداقل 99.95٪ آپتایم را ارائه می‌دهد تا احتمال قطعی‌های پرهزینه را به حداقل برسانید.

  • پشتیبانی مشتری چگونه است؟

به دنبال یک میزبان سرور اختصاصی باشید که پشتیبانی ۲۴/۷ مشتری را با گزینه‌های مختلف تماس (مانند تلفن، ایمیل و چت) ارائه می‌دهد. زمانی که با سرور خود مشکلی دارید به کسی نیاز خواهید داشت که در دسترس باشد و زمان پاسخگویی باید سریع باشد.

  • سفارشی‌سازی سرور چگونه باشد؟

آیا ارائه‌دهنده‌هاست هم گزینه‌های لینوکس و هم ویندوز را ارائه می‌دهد؟ آیا می‌توانید فضای هارددیسک را به‌دلخواه پارتیشن‌بندی کنید؟ چه نوع گزینه‌های سخت‌افزاری موجود است؟

  • چقدر امنیت برای شما مهم است؟

سرورهای اختصاصی ذاتاً بسیار ایمن‌تر از هر یک از گزینه‌های مشترک هستند، اما این بدان معنا نیست که شما 100٪ از هکرها در امان هستید. برای کمک به اطمینان از امنیت سایت خود، به دنبال ارائه‌دهنده‌ای باشید که ویژگی‌های امنیتی داخلی را ارائه می‌دهد.

۱۰ سرور اختصاصی برتر

حالا که با سرور اختصاصی آشنا شدیم و ویژگی‌ها و ملزومات آن را دانستیم، بهتر است با ۱۰ ارائه‌دهنده سرور اختصاصی ایرانی آشنا شویم:

1) ایران سرور

ایران سرور ارائه‌دهنده سرورهای اختصاصی لینوکس و ویندوز در ایران، آلمان، فرانسه، کانادا و آمریکا می‌باشد.

تنوع در انتخاب محل سرور، استفاده از سخت‌افزارهای به‌روز، سیستم مانیتورینگ دائمی و پشتیبان فنی متخصص از جمله ویژگی‌های بارز سرورهای اختصاصی ایران‌هاست است.

ایران سرور با ایجاد یک شبکة خصوصی و استفاده از بهترین تجهیزات سخت‌افزاری در سه دیتاسنتر افرا نت، پارس آنلاین و مخابرات، خدمات متنوعی را به شما ارائه می‌دهد.

در این سرویس دسترسی FTP برای استفاده از فضای پشتیبان به مشترک داده می‌شود و دسترسی به آن فقط از طریق سرویس مشترک میسر است تا امنیت اطلاعات وی در بالاترین سطح ممکن قرار بگیرد.

2) وب رمز

با خرید سرور وب رمز به‌صورت اختصاصی تنظیمات دلخواه پیاده می‌شود و مشکلات امنیتی کاهش می‌یابد. کانفیگ سرور اختصاصی به‌دلخواه مشتری انجام می‌شود و این کانفیگ شامل منابع سخت‌افزاری و نصب نسخه‌های مختلف نرم‌افزار می‌باشد. سیستم‌عامل سرور اختصاصی نیز به دو صورت لینوکسی و ویندوزی ارائه می‌شود.

استفاده از تکنولوژی پیشرفته و مانیتورینگ دائمی، امکان میزبانی تمام سرویس‌های مدیریت محتوا مانند جوملا، وردپرس و پرستاشاپ، کیفیت پهنای باند ارائه شده از دیگر ویژگی‌های سرور‌های اختصاصی وب رمز است. پشتیبانی از سرور اختصاصی نیز به‌صورت پشتیبانی سخت‌افزاری می‌باشد.

3) سرور کلیک

تمام سرورهای سرور کلیک از شرکت HP می‌باشد و با معقول‌ترین بودجه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. به ادعای این شرکت، باتوجه‌به موجود بودن تمام سرورها و سخت‌افزارهای لازم در محل شرکت و همچنین نوع قرارداد با دیتاسنترهای معتبر و منتخب کشور، زمان آماده‌سازی و تحویل نهایی سرورهای اختصاصی در کمترین زمان ممکن (حدود ۲ الی ۳ روز) امکان‌پذیر می‌باشد.

ارائه خدمات مانیتورینگ، استفاده از لایه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری امنیتی، استفاده از لایسنس‌ها و وب سرورهای معتبر، همگی بخشی از خدمات سرور کلیک می‌باشد.

4) پارس پک

سرورهای اختصاصی پارس پک در دو گروه ماکرو و هایبرید به همراه سیستم‌عامل لینوکس و ویندوز، در دو موقعیت، ایران و اروپا به همراه پشتیانی ۲۴ ساعته ارائه می‌گردد. شما می‌توانید از طریق RDC و SSH به این سرویس دسترسی داشته باشید و توسط کنترل پنل‌های دایرکت ادمین و سی پنل آن را مدیریت کنید. این سرویس همچنین قابلیت ارتقا تا ۷۲ هسته پردازشگر و ۲۵۶ گیگابایت رم را دارد.

5) آسام سرور

از ویژگی‌های سرور اختصاصی آسام سرور می‌توان به پشتیبانی ۲۴/۷ ساعته از طریق گفتگوی زنده، تماس تلفنی و سیستم تیکتینگ اشاره کرد. درخواست‌ها و سؤالات در مدت‌زمان کوتاهی رسیدگی می‌شوند.

پهنای باند نامحدود (بارگیری – بارگذاری بین سرور و سرویس‌گیرنده) در پورت ۱ گیگ با سرعت بالا بسته به میزان رم، سخت‌افزار مورداستفاده و میزان قدرت پردازنده انجام می‌شود.

محبوب‌ترین توزیع‌های لینوکس (سنتوس، اوبونتو، دبیان) یا سیستم‌عامل ویندوز (سرور / کلاینت) را بر روی پلتفرم VMware Esxi ارائه می‌دهد.

سرورهای اختصاصی و سرور مجازی را در سراسر دنیا میزبانی می‌کند که بسته به نیاز شغلی شما می‌توانید بهترین کشور را با کمترین میزان تأخیر انتخاب کنید.

همه سرورهای مجازی و اختصاصی در آسام سرور دارای امتیازات Root کامل هستند و به شما امکان کنترل کامل سرور (سطح Admin) و دسترسی به نصب نرم‌افزارهای مختلف را می‌دهند.

6) ماهان سرور

ماهان سرور ارائه‌دهنده انواع سرورهای اختصاصی لینوکس و ویندوز در ایران (با دیتاسنتر پرسرعت شاتل)، فرانسه، آمریکا، آلمان، انگلیس و هلند، عملکرد قوی و آپتایم بالا، پردازشگرهای پرقدرت، پشتیبانی ۲۴ ساعته و مانیتورینگ دائمی است.

از دیگر مزایای آن می‌توان به مانیتورینگ دائمی و اطلاع‌رسانی سریع، امنیت بالا، امکان انتخاب نوع کنترل پنل و سیستم‌عامل (ویندوز و لینوکس)، ارائه انواع لایسنس‌های نرم‌افزاری، امکان مدیریت کامل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سرورها به‌صورت ریموت، پشتیبان‌گیری از سرورها، ارائه بسته مدیریت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری سرور و امکان دانلود بسته‌های نرم‌افزاری در داخل شبکه با سرعت بسیار بالا اشاره کرد.

راه‌اندازی و مدیریت سرورها توسط کارشناسان به‌صورت ریموت برای شما انجام می‌شود. امکان ارائه ترافیک مازاد و پرداخت بیش از یک ماه نیز برای سرورها وجود دارد.

7) صباهاست

سرورهای اختصاصی صباهاست در دیتاسنترهای داخلی و خارجی و در موقعیت‌های مختلف از جمله کشورهای ایران، فرانسه، آلمان، انگلستان و آمریکا واقع شده و دارای آپ تایم بالا، سرعت و امنیت می‌باشد. سایر ویژگی‌های آن شامل امکان مجازی‌سازی، پورت ۱ گیگ شبکه، دسترسی کامل به Root، منابع اختصاصی سخت‌افزاری با IP اختصاصی، ارائه دسترسی به KVM به کاربران جهت مدیریت سرور و سفارشی‌سازی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اشاره کرد.

پشتیبانی ۲۴ ساعته حتی در ایام تعطیل، خدمات مدیریت سرور اختصاصی در صورت سفارش شما و مانیتورینگ اختصاصی از دیگر ویژگی‌های سرور اختصاصی صباهاست می‌باشد.

8) مبین‌هاست

در سرویس‌دهی خوب به مشتریان، پشتیبانی ۲۴ ساعته، پایداری شبکه و تجهیزات سرور و شبکه، موفق عمل می‌کند. یکی از مزیت‌های رقابتی‌های سرویس‌های مبین‌هاست، قابلیت سفارشی‌سازی منابع پردازش (CPU)، منابع حافظه (RAM) و منابع دیسک (HARD) و همچنین اجاره سرور با پورت ۱۰ گیگابیت است.

9) برتینا

سرویس‌های سرور اختصاصی برتینا، در دو موقعیت ایران، دیتاسنتر اختصاصی برتینا، و خارج از کشور با سرعت بالا ارائه می‌شوند.

این سرورها به دلیل امنیت بالا، مناسب افراد، ارگان‌ها و شرکت‌هایی است که منابع گسترده‌ای نیاز دارند.

دیتاسنتر برتینا از سیستم‌های امنیتی هوشمند و اطفای حریق پیشرفته و سیستم کولینگ برخوردار هستند. برق پایدار دیتاسنتر برتینا با استفاده از دستگاه‌های UPS قدرتمند و به‌صورت زوجی برای Redundancy تأمین می‌شود.

سرورهای برتینا دارای آپتایم ۹۹.۹٪ تضمینی هستند و از پشتیبانی ۲۴ ساعته فنی برخوردارند.

در دیتاسنتر برتینا، ۲ لینک مجزا برای تأمین اینترنت به‌صورت بک‌آپ یکدیگر عمل می‌کنند. در ضمن، برتینا با رعایت تمامی استانداردهای بین‌المللی موفق به کسب گواهینامه‌های ISO 9001 از SGS شده است.

10) سرور دات آی آر

سرورهای اختصاصی سرور دات آی آر در داخل و خارج از کشور قابل‌ارائه به کاربران هستند. سرورهای اختصاصی دات آی آر در کنار امکان سفارشی‌سازی باتوجه‌به نیاز کاربر، دارای امکان ارتقا منابع، ارائه آی‌پی اضافه و دسترسی کنسول و ریبوت می‌باشند.

امکان نصب نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل‌های لینوکس و ویندوز و پلتفرم‌های مجازی ساز همچون VMware ESXi و KVM

و اتصال سخت‌افزار جانبی به سرور (هارد اکسترنال، قفل سخت‌افزاری و …) در خدمات ایران فراهم است.

نتیجه‌گیری

اگر وب‌سایت شما در تلاش است تا با افزایش ترافیک همگام شود، ممکن است زمان آن رسیده باشد که وب سایت خود را به یک سرور اختصاصی منتقل کنید. این در اصل سروری است که فقط سایت شما را میزبانی می‌کند و نه‌تنها می‌تواند عملکرد سایت شما را بهبود بخشد، بلکه زمان بارگذاری صفحه شما را نیز افزایش می‌دهد و به شما در بهینه‌سازی سایت کمک می‌کند.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت