خرید اینترنتی پارچه؛ معرفی ۷ پارچه فروشی اینترنتی برتر ایران در سال 1403

توسط | مرداد 23, 1400 | کسب و کار | 0 نظر

17 دقیقه

سالیان سال است که هنر خیاطی و دوخت لباس، جایگاه خود را در دل هنرمندان باز کرده و پاسخگوی نیازهای موجود در جامعه شده است. دنیای رنگ، نخ، پارچه و لباس‌های تولید شده از آن، آنچنان متنوع و گوناگون است که از ترکیب هر کدام از آنها با یکدیگر مدل‌های جدیدی حاصل شده و سلیقه‌ی افراد مختلف را پوشش می‌دهد. خیاطی هنری است که نه قدیمی شده و نه از مد می‌افتد. تنها کاری که خیا‌طان باید بکنند این است که با مدل‌های جدید و به‌روز سبک‌ کاری خود را آپد‌یت کنند تا بتوانند مشتریان‌شان را راضی نگه دارند.

دوخت لباس و تولید پوشاک مشاغل زیادی را در کنار خیاطی ایجاد کرده است. از طراحی دوخت گرفته تا طراحی لباس و مشاغلی که جهت مد‌لینگ، بازاریابی و فروش پوشاک به وجود آمده‌اند.

اگر لباس زیبایی به تن کسی می‌بینید که شما را به تحسین وا می‌دارد، علاوه بر کیفیت، جنس و رنگ پارچه، هنر خیاط آن را هم به شما نشان می‌دهد. خیاطی عشق می‌خواهد و سلیقه، خلاقیت می‌طلبد و ایده‌پردازی. اینکه بتوانی از قبل طرح مورد نظر را در ذهن خود تجسم کنی و سپس به این فکر کنی که این طرح بهتر است روی چه نوع پارچه‌ای پیاده شود تا به بهترین شکل در تن فرد جلوه کند؟

هنر خیاطی

یک خیاط، همیشه تیز‌بین، نکته‌سنج و دقیق است. با چشمان خود مدام به دنبال مدل می‌گردد و به لباس‌هایی که دیگران می‌پوشند دقت می‌کند. می‌تواند ایراد‌های استا‌یل را دریابد و یا به رفع نواقص بپردازد. یک خیاط، طراحی، هنر رنگ‌شناسی، اندام‌شناسی و ست کردن اجزای استا‌یل را بلد است. او بر اساس شکل بدنی افراد، لباس مناسب اندام آنها را طراحی کرده و می‌دوزد. مهارت به کار‌گیری رنگ‌های مختلف در کنار یکدیگر را آموخته و می‌تواند بر اساس چرخه‌ی رنگ، رنگ‌های مکمل، هم‌خانواده یا طیف رنگ‌های سرد و گرم را کنار هم چیده و بهترین ترکیب رنگی ممکن را ایجاد کند.

او جنس پارچه‌ها را می‌شناسد و کاربرد هر کدام را به خوبی می‌داند. یک خیاط ماهر هنرش را با نیاز روز و سلیقه‌ی اکثریت جامعه همسو می‌کند. مدام در حال یادگیری روش‌ها و تکنیک‌های نو و خلاقانه است و حتی از اینکه از سبک کاری همیشگی خود فراتر رود، ترسی ندارد. او همواره به دنبال پیاده‌سازی طرح‌های جدید می‌باشد تا بتواند سلیقه‌ی طیف گسترده‌ای از مشتریانش را پوشش دهد.

اصلی‌ترین ابزار یک خیاط

از اصلی‌ترین ابزارهایی که یک خیاط در کار خود از آن استفاده می‌کند، پارچه است. پارچه‌ها در طرح‌ها، رنگ‌ها، جنس و بافت‌های مختلفی تولید شده و هر کدام به منظور دوخت نوعی خاص از پوشاک مورد استفاده قرار می‌گیرند. تنوع و گوناگونی پارچه‌ها دست خیا‌طان را در انتخاب باز گذاشته است. از پارچه‌های نازکی چون تور و حریر گرفته تا نخی، کتان، ساتن و ابریشم، تریکو، کرپ، ریون، مخمل، ویسکوز، لمه، پلی‌استر و… هر کدام از این‌ها کاربرد و استفاده‌ی خاص خودشان را دارند.

اگر شما هم به خیاطی علاقه‌مند هستید و به دنبال منبع و مرجعی مطمئن جهت خرید پارچه می‌گردید، پیشنهاد می‌کنم این مقاله را تا انتها بخوانید. امروز قصد داریم نام چند وب‌سایت خوب جهت خرید اینترنتی پارچه را با شما در میان بگذاریم؛ پس همراه ما باشید.

 

پارچه و تاریخچه‌ی آن

احتمالا در کنار پارچه، اسم نساجی را هم شنیده‌اید. نساجی در واقع همان ریسندگی یا بافندگی است. هنر بافتی است که در آن رشته‌های تار (طولی و عمودی) و پود (عرضی و افقی) جهت تولید پارچه در هم تنیده و بافته می‌شوند.

“پارچه لایه‌ای نرمش‌پذیر است که از شبکه‌ای از نخ‌ها یا الیاف طبیعی یا مصنوعی تشکیل شده‌است. نوع نخ‌ها یا الیاف و ساختار و نحوه قرارگیری آن‌ها در کنار یکدیگر ساختمان پارچه و خصوصیات فیزیکی آن را به وجود می‌آورد.”

پارچه‌ها به روش‌های گوناگونی تولید می‌شوند همچون:

  • بافت تاری-پودی
  • بافت حلقوی (کش‌بافی یا قلاب بافی)
  • روش‌های بی‌بافت
  • گره زدن

اولین بار پارچه‌ی پنبه‌ای حدود 1900 سال پیش از میلاد توسط تمدن دره سند در آسیای جنوبی بافته شده است. جالب است بدانید که ایرانیان باستان از پیشتازانی بودند که به بافندگی روی آورده و پارچه تولید کرده‌اند. این واقعیت را از آثار به جا مانده از گذشته همچون سفال‌ها، سنگ‌ها، نگین‌ها و مهره‌هایی که بیش از هشت هزار سال قبل از میلاد از درون خاک کشورمان یافت شده می‌توان دریافت. کاوش‌هایی که حدود هفتاد سال پیش در ایران انجام شده، منجر به کشف پارچه از غار کمربند نزدیک دریای کاسپین گشته و اثبات می‌کند اقوام ایرانی از همان ابتدای غار‌نشینی پشم‌های بز و گوسفند را به صورت پارچه می‌بافتند.

مراحل تولید و عرضه‌ی پارچه:

  • تولید مواد خام ( پشم و گوسفند)
  • تراشیدن پشم گوسفندان
  • رتبه‌دهی به پشم (بر اساس کیفیت پشم و هوایی که گوسفند در آن زندگی کرده است.)
  • شستن و شانه کردن پشم جهت برطرف کردن نا‌خالصی‌ها
  • تنیدن پشم
  • به دور خود گرداندن و پیچیدن پشم
  • رنگ کردن نخ
  • خم کردن نخ
  • بافتن پارچه‌های مختلف
  • تست کردن کیفیت پارچه‌ها توسط کارشناسان.

خرید پارچه

خیا‌طان و دوز‌ندگان، جهت خرید پارچه به فروشگاه‌ها و مغازه‌های پارچه فروشی مراجعه می‌کنند. پارچه‌ها به صورت طاقه در کیفیت، جنس‌ها، طرح‌ها و رنگ‌های مختلف در فروشگاه موجود هستند و به صورت متری یا عمده جهت فروش عرضه می‌شوند. خریدار نیز با لمس جنس پارچه و شناختی که از کیفیت و مرغوبیت در ذهن خود دارد، پارچه‌ی مناسب کار خود را انتخاب کرده و می‌خرد. این همان روش سنتی خرید پارچه است که با حضور مشتری یا مراجعه‌ی او صورت می‌گیرد.

امروزه اما با گسترش اینترنت و محبوبیت فروش آنلاین، حتی پارچه فروشی‌ها نیز به صورت اینترنتی فعالیت می‌کنند و از طریق پیج اینستاگرام یا وبسایت مخصوص به خود اقدام به فروش محصولات‌شان می‌نمایند. خرید و فروش پارچه به صورت آنلاین و اینترنتی مزایا و معایبی دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم:

مزایای خرید اینترنتی پارچه

  • دسترسی بهتر و راحت‌تر به انواع پارچه جهت خرید
  • عدم نیاز به رفت و آمد جهت خرید و در امان ماندن از ترافیک و شلوغی
  • صرفه جویی در وقت و هزینه
  • امکان مقایسه‌ی قیمت در سایت‌های مختلف
  • نمایش اطلاعات کامل در خصوص هر پارچه (جنس، کیفیت، رنگ، عرض پارچه، نام کشور تولید کننده، قیمت، میزان کشسانی، میزان دید پارچه، نمونه دوخت و…)
  • آگاهی از نظرات کاربران و مشتریان قبلی و مشاهده‌ی میزان رضایت آنها
  • بهره‌مندی از طرح‌های تشویقی و تخفیف‌های سایت
  • تجربه‌ی خرید آسان و بی‌دغدغه
  • دریافت مشاوره و راهنمایی از فروشندگان در انتخاب
  • امکان ارسال به سراسر کشور و دریافت درب منزل

معایب خرید اینترنتی پارچه

  • ریسک خرید از پیج یا وبسایت‌های نا‌معتبر
  • عدم امکان لمس پارچه جهت بررسی دقیق کیفیت آن
  • در برخی موارد عدم تطبیق رنگ پارچه‌ی خریداری شده با رنگ موجود در عکس
  • برخی موارد عدم امکان بازگرداندن کالا در صورت پسند نشدن، پارگی یا زدگی پارچه

حال که با مزایا و معایب خرید اینترنتی پارچه آَشنا شدید، وقت آن است که به معرفی هفت وب‌سایت برتر جهت خرید آنلاین پارچه بپردازیم تا با استفاده از آنها بتوانید به راحتی پارچه‌ی مورد نظر خود را خریداری کنید.

 

هفت وب‌سایت برتر جهت خرید اینترنتی پارچه

دوستان عزیز در معرفی این وب‌سایت‌های فروش پارچه، معیارهای زیر را مد نظر قرار داده‌ایم:

  • امکان جستجوی سریع و آسان جهت دسترسی به پارچه‌ی مورد نیاز
  • ارائه‌ی محصولات متنوع و گوناگون: برخی سایت‌ها علاوه بر پارچه، محصولات دیگری همچون پارچه پرده‌ای، ملحفه، لوازم خرازی یا بعضا الگوهای آماده هم دارند.
  • اطلاعات لازم و کافی در خصوص محصول: به گونه‌ای که جای پرسش و ابهام برای مشتری باقی نماند.
  • ارائه‌ی برخی خدمات ویژه، همچون: دارا بودن اپلیکیشن، طرح‌های تشویقی، تخفیف و…

حال به معرفی و توضیح در خصوص هر کدام از سایت‌ها می‌پردازیم:

1_ پارچه روچی

روچی

روچی

rochi.ir

وقتی وارد وبسایت روچی می‌شوید، دسته‌بندی موضوعی خوبی را می‌بینید که سریعا برای خرید راهنمایی‌تان می‌کند. در دسته‌بندی پارچه‌ها قسمت‌های پارچه‌های پاییزه و زمستانه، کرپ، ژاکارد، شانتون، مانتویی، طرحدار، ساده، مجلسی، بهاره و تابستانه و پارچه‌های عمده را مشاهده می‌کنید. شما می‌توانید پارچه‌ها را بر اساس جنس، رنگ، قیمت و درجه‌بندی فیلتر کنید تا انتخابتان راحت‌تر باشد. وبسایت روچی علاوه بر پارچه، ملزومات خیاطی همچون: پنل، نوار، اپلیکه، گل‌سینه، دکمه و… همچنین انواع الگوهای خیاطی زنانه، مردانه و کودک و نوجوان را به فروش می‌رساند.

سایت، بخشی به نام مجله‌ی مد و فشن دارد که مقالات بسیار خوب و مفیدی در آن قسمت بار‌گذاری شده است؛ مقالاتی پیرامون راهنمایی جهت خرید پارچه، اطلاعاتی از دنیای مد و فشن، راه‌اندازی کسب و کار مربوط به پوشاک و… . مطالعه‌ی این مقالات برای علاقه‌مندان و کسانی که می‌خواهند به کار پوشاک ورود کنند می‌تواند بسیار مفید باشد.

روچی اپلیکیشن نیز دارد که هم از خود سایت روچی و هم از کافه بازار قابل دریافت و دانلود است. در این اپلیکیشن می‌توانید از فیلم‌های آموزشی موجود هم بهره ببرید.

اپلیکیشن روچی در کافه بازار:

https://amp.cafebazaar.ir

 

2_ شهر پارچه

شهر پارچه

شهر پارچه

shahreparche.com

وقتی وارد وب‌سایت شهر پارچه می‌شوید، با شعار “اقیانوسی به عمق یک متر” مواجه خواهید شد. شعاری جالب که با متر، دوخت و اندازه‌گیری مرتبط است. در قسمت دسته‌بندی موضوعات، پارچه‌ها بر اساس جنس دسته‌بندی شده‌اند. جنس‌هایی همچون: فاستونی، لینن، تترون، وال، کرپ و… در لیست موجود است.

بخشی به نام تخفیف‌های هفته وجود دارد که برخی پارچه‌ها را با قیمت کمتری به فروش می‌رساند.

امکانات

در شهر پارچه دو امکان جالب و هیجان‌انگیز وجود دارد که این سایت را از دیگر سایت‌های رقیب متمایز می‌کند:

1_ درخواست خیاط همراه:

با این امکان می‌توانید خیاط را به منزل خود بیاورید. در قسمت خیاط همراه شما می‌توانید نوع لباسی که می‌خواهید بدوزید را انتخاب کنید و سپس سفارش حضور خیاط در محل را بدهید. شما زمان مراجعه‌ی خیاط را هم می‌توانید مشخص کنید تا در موعد مقرر به منزل شما آمده و خدمات خود را ارائه دهد.

2_ پارچه نما

وجه تمایز دیگر این سایت گزینه‌ای به نام پارچه نما است. این قسمت برای راضی کردن مشتریانی که با لمس پارچه می‌خواهند خریدی مطمئن داشته باشند، ایجاد شده است. وقتی پارچه‌ای را انتخاب می‌کنید، می‌توانید درخواست پارچه‌نما بدهید تا کارمندان شهر پارچه نمونه پارچه‌ی مورد نظر شما را در ساعت و زمان مقرر به منزل‌تان بیاورند و شما بتوانید جنس پارچه را از نزدیک ملاحظه کنید. این امکان تنها برای مشتریان ساکن تهران فعال است. شهر پارچه اپلیکیشن هم دارد.

اپلیکیشن شهر پارچه در کافه بازار:

https://amp.cafebazaar.ir/

 

3_ پارچه بانوریس

بانوریس خرید اینترنتی پارچه

بانوریس

banoris.com

شعار بانوریس این است: بانوریس، انتخاب اول هر بانو.

بانوریس سایتی برای خرید اینترنتی پارچه است که شعبه‌ی حضوری هم دارد؛ اما در گیلان. محصولات سایت شامل دو دسته‌بندی کلی پارچه و پرده است. در قسمت پارچه‌ها امکان فیلترسازی بر اساس جنس، رنگ، نوع استفاده و قیمت وجود دارد. در بخش پارچه‌ی لباس و کالای خواب این سایت بیش از 300 محصول متنوع وجود دارد و دست خریدار برای انتخاب باز است. این سایت اپلیکیشن ندارد و اطلاعات خاصی در خصوص ویژگی‌های محصول ارائه نشده است.

 

4_پارچه گلاره

پارچه گلاره

پارچه گلاره

golareh-cloth.ir

سایت گلاره را جهت خرید پارچه‌های کتان نخ در ذهن‌تان داشته باشید. این مدل پارچه‌ها اکثرا طرحدار، گل‌گلی و فانتزی هستند. پارچه‌ها بر اساس نوع استفاده و کشور سازنده ( تایلندی، ژاپنی، ترک، ایرانی) طبقه‌بندی شده‌اند. طبق ادعای سایت اگر پارچه‌ی خریداری شده مورد پسندتان نبود می‌توانید آن را برگشت داده و پولتان را پس بگیرید.

 

5_ پارچه ربانی

پارچه ربانی


rabani.com

این فروشگاه آنلاین پارچه، سه شعبه‌ی حضوری در تهران دارد: میدان تجریش، فلکه دوم صادقیه و هفت حوض

کار با این سایت ساده و راحت است و دسته‌بندی خوبی دارد. دسته‌بندی‌ها شامل جنس پارچه، رنگ پارچه، طرح پارچه و کاربرد پارچه می‌باشد. در این سایت تنها پارچه‌های مربوط به لباس زنانه موجود است. این سایت علاوه بر پارچه، کالای خواب و الگوهای خیاطی آماده نیز دارد. در قسمت ژورنال سایت، مقالات و محتواهای خوبی در خصوص مد و فشن، لباس و پارچه، لباس‌های مناسب در هر محیط، اصول ست کردن رنگ‌ها و شیک پوشی و… جهت مطالعه‌ی علاقه‌مندان بار‌گذاری شده است.

 

6_ پارچه راد‌مرد

پارچه رادمرد

پارچه رادمرد

parcheradmard.ir

گویا راد‌مرد در اردبیل فروش حضوری دارد. وب‌سایت رادمرد پارچه‌ها را بر اساس نوع استفاده (مجلسی و غیرمجلسی) دسته‌بندی نموده است. نتایج هر دسته‌بندی را می‌توان با استفاده از فیلترهای قیمت و جنس پارچه محدودتر کرد. در این سایت حدود 700 محصول قابل سفارش وجود دارد. غیر از پارچه‌های لباسی، کالای خواب هم به فروش می‌رسد. ضمنا در خصوص هر محصول اطلاعاتی هم ارائه شده است.

 

7_ جهان پارچه

جهان پارچه خرید اینترنتی پارچه

jahanparche.com

جهان پارچه که خود را تخصصی‌ترین مرکز پارچه ایران معرفی می‌کند، در اصفهان واقع شده و برای اصفهانی‌ها ارسال رایگان قرار داده است. این وبسایت محصولات مختلفی از پارچه‌های لباسی گرفته تا کالای خواب، لباس نظامی، لباس بیمارستانی، پرده و رومبلی، چادر نماز، انواع تور و… را در دسته‌بندی خود جای داده است. جهان پارچه ادعا کرده که با حذف واسطه‌ها به طور مستقیم با فروشندگان و مصرف کنندگان ارتباط دارد و به همین دلیل محصولاتش از قیمت مناسبی برخوردارند. هر چند که قیمت بسیاری از محصولات در سایت درج نشده و این خود یک نقص به شمار می‌آید.

جمع بندی

دوستان عزیز، پارچه فروشی‌های آنلاین زیادی وجود دارند که شما با سرچی ساده در گوگل می‌توانید به برترین و معروفترین‌های آنها دسترسی داشته و خریدتان را انجام دهید. ما در این مقاله وب‌سایت‌های خرید اینترنتی پارچه را به شما معرفی نمودیم؛ اما باید بگوییم که بیشتر از تعداد این وبسایت ها، پیج‌های اینستاگرام فروش پارچه هستند که به این کار مشغولند.

پیج‌های فروش پارچه به اندازه‌ای زیاد و متنوع هستند که تنها با سرچ هشتگ پارچه یا خرید پارچه می‌توانید به راحتی به تعداد زیادی از آنها دسترسی یابید. ضمنا در این پیج‌ها محصولات به زیبایی عکاسی شده و اطلاعات هر محصول از جمله: طرح، رنگ، عرض کار، کاربرد، قیمت و… درج شده که با بررسی آنها می‌توانید انتخاب مناسبی داشته باشید.

راستی قیمت پارچه در برخی از این پیج‌ها حتی از قیمت‌های بازار بزرگ نیز کمتر است. بسیاری از این پارچه فروشی‌ها، مسابقات، هدایا، تخفیف‌ها و طرح‌های ویژه دارند که به مناسبت‌های مختلف به کاربران خود ارائه می‌نمایند. این پیج‌ها اکثرا پارچه فروشی‌هایی هستند که شعبه‌ی حضوری داشته و اکنون پیج اینستاگرام زده و به شکل آنلاین هم فعالیت می‌نمایند. آنها به سراسر ایران هم ارسال دارند.

حال شما با شناختن این وبسایت‌ها و پیج‌ها می‌توانید به دنیایی از پارچه‌های خوش رنگ و لعاب دسترسی داشته باشید و لذت خرید آنلاین را تجربه کنید.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت