داستان یک کسب و کار خانگی (پارت 11)

توسط | اسفند 14, 1399 | داستان کوتاه کسب و کار, کسب و کار | 0 نظر

2 دقیقه

انرژی و زمانتون رو هدفمند مصرف کنید…هرچی لازمه برای خرید مشتریتون در دسترسش قرار بدین؛ مخصوصاً اگر کسب و کار خانگی شما در حوزه پوشاک هست.

?????

بهتره برای فعالیت در این صنف، چند مسئله رو در نظر بگیرین:

?اینکه سفارش‌ها روی سایز بندی می‌چرخه، پس جدول سایز بندی درست کنین و جلوی دید مشتریانتون قرار بدین. با متر، اندازه‌هایی که مربوط به هر سایز هست رو مشخصاً بیان کنید، اطلاعات کامل در اختیار مشتری قرار بدین که به راحتی بتونه سایز خودش رو انتخاب کنه. در نظر داشته باشین که سایز‌بندی همه لباس‌ها هم یکی نیست، حتما اندازه لباس‌ها و پوشاک رو مشخص کنید و اینکه این لباس با سایز فلان، مناسب چه سنی هست.

?اطلاعات مربوط به جنس محصول رو به طور کامل بیان کنین

?اطلاعات مربوط به تمیزدوزی کار رو به طور تصویری در اختیار مشتری بذارین؛ مثلاً تصاویری مشخص از تودوزی لباس، یقه، آستین، داخل لباس، کش دوزی و غیره تهیه کنین و در معرفی محصول، ازش استفاده کنین.

? در توضیحات، قید کنین این محصول مناسب چه فصلیه.

? اطلاعات مربوط به رنگ بندی رو کامل بیان کنید.

?در کل، هر سوالی که احتمالاً خودتون موقع خرید از فروشنده می‌پرسین رو جواب بدین. مشتری با اعتماد به این توضیحات و تصاویر، ترغیب به خرید میشه‌.

اگر به این صورت عمل کنید، مشتری نیاز نداره که برای هر انتخاب سراغ شما بیاد و ازتون اطلاعات رو جویا شه. این کار انرژی شما رو ذخیره می‌کنه یا حداقل در مصرف بهینه‌ی اون کمکتون میکنه.

پس اطلاعات لازم برای انتخاب درست رو کامل و دقیق بیان کنین. جنس، سایز، رنگ و قیمت، چهار سوال مشترک همه مشتری‌هاست، حواستون باشه که از قلم نیفتن. راستی جمله معروف “قبل از سفارش، موجودی بگیرید” رو هم جدی بگیرین.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت