همکاری در فروش چیست؟

توسط | تیر 4, 1400 | بازاریابی | 0 نظر

10 دقیقه

آیا مایلید با یکی از بهترین کسب‌و‌کارها در جهان مدرن آشنا شوید؟ سیستمی که در آن شما در قبال بررسی موجودی انبار، مدیریت سفارش‌ها و ارتباط با مشتری نهایی هیچ مسئولیتی ندارید. فقط کافی است تا تمام تمرکز خود را روی بازاریابی و ارائه‌ی پیشنهاد عاقلانه و درست به مخاطب قرار دهید و سود خود را دریافت کنید. در این مقاله سعی داریم تا شما را با روشی طلایی و بی‌نظیر در زمینه‌ی کسب درآمد اینترنتی آشنا کنیم؛ روشی به نام همکاری در فروش.

همین الان که ما می‌خواهیم این بحث را در کنار هم آغاز کنیم افرادی هستند که از همکاری در فروش در سایت دیجی‌کالا، ماهانه مبلغی بالغ بر 50 میلیون تومان درآمد ماهانه دارند پس چرا ما یا شما یکی از همین افراد نباشیم؟ حتما می‌پرسید این چه روشی از بازاریابی است و چه ویژگی‌هایی دارد؟ پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

تعریف همکاری در فروش:

این عبارت در واقع به فعالیت‌هایی اطلاق می‌شود که فروش یک کالا یا خدمات را تسهیل می‌کنند و این کار توسط افرادی صورت می‌گیرد که خودشان صاحب کالا یا تولید‌کننده‌ی محصول نیستند؛ اما فرد داوطلب برای این کار باید محصول را معرفی کرده، ویژگی‌ها و کاربرد‌های آن را بیان کند و به هر طریق ممکن طبق تجربه‌ای که دارد مشتری را به خرید محصول تشویق نماید. این روش در واقع نوعی بازاریابی است که دو سر، برد دارد؛ یعنی هر دو طرف از این نوع همکاری سود می‌برند و هیچ ضرری در میان نیست و خبری هم از قراردادهای سفت و سخت و جدی نیست. اگر شما به این شغل علاقه‌مند باشید هیچ کاری با ارسال کالا، خرابی و برگشت محصول، پشتیبانی آن و مشکلات دیگر نخواهید داشت؛ بلکه کار شما در این بین فقط و فقط بازاریابی است.  پروسه‌ای ساده و بدون هزینه که به صبر و حوصله‌ی زیادی نیاز دارد. همکاری در فروش روش بسیار جالب و هیجان‌انگیزی از بازاریابی است که شما در واقع هیچ محصولی برای عرضه ندارید و به فروش محصول دیگران مشغول‌اید و صد البته که در ازا‌ی هر فروش پور‌سانتی هم دریافت می‌کنید.

همان‌طور که می‌دانید این روش یکی از راه‌کارهای معروف کسب درآمد از طریق اینترنت است اما قرار نیست کار ساده و راحتی باشد بلکه به تلاش و کوشش زیادی نیاز دارد. ممکن است سوال برای‌تان پیش بیاید که آیا قیمت کالا برای مشتری در این روش به دلیل وجود واسطه افزایش پیدا می‌کند یا خیر؟ پاسخ منفی است. خریدار شاهد افزایش قیمتی روی کالا نمی‌باشد. در واقع فقط فروشنده است که از سهم فروش خود درصدی را با شما به خاطر بازاریابی محصولات‌اش شریک می‌شود.

آیا از طریق همکاری در فروش می‌توان درآمدی کسب کرد؟ جواب این سوال قطعا مثبت است. شما از طریق این روش در خانه هم می‌توانید به فروش محصولات مشغول باشید و درآمد قابل قبولی هم کسب کنید. اما نکته این جا‌ست که در این داستان همه چیز به عملکرد خود شما بر‌می‌گردد به این معنی که تا چه حد در بازاریابی محصولات درست عمل می‌کنید. خوب است بدانید که فقط انتخاب روش همکاری در فروش موجب کسب درآمد شما نخواهد شد.

فاکتورهای مهم همکاری در فروش چیست؟

1) رایگان بودن: به این معنی که  انتخاب این حرفه برای شما هزینه‌ای در بر نخواهد داشت و کاملا رایگان است. شما می‌توانید از طریق عضویت در سایت‌های همکاری در فروش به بازار این شغل راه پیدا کنید و لازم نیست بابت آن هزینه‌ای هم متقبل شوید.

2) نیازی به محصول ندارید: کالاهای شما توسط وب‌سایتی که وظیفه‌ی فروش محصولات را دارند تامین می‌شوند و نیازی به نگرانی شما برای تهیه‌ی محصول نیست.

3) عدم نیاز به انبار کالا: وقتی شما لازم نیست نگران تهیه محصول باشید پس بدیهی است به مکانی هم برای انبارکردن محصولات نیازی نخواهید داشت.

4) با مشکلات بسته‌بندی و ارسال دست و پنجه نرم نمی‌کنید: از آن‌جا که محصولات توسط اعضای سایت بسته‌بندی و ارسال می‌شود، شما لازم نیست با مشکلات و دردسر‌های این حیطه  دست به گریبان باشید و تحت فشار قرار بگیرید.

5) محیط کار سیار: شما تقریبا در هر جایی که یک لپ‌تاپ یا کامپیوتر در دسترس‌تان باشد به راحتی می‌توانید کار خود را انجام دهید و نیازی به دفتر کار یا محیط مشخصی برای انجام فعالیت‌های خود نخواهید داشت.

 عملکرد سیستم همکاری در فروش:

شاید برای‌تان جالب باشد بدانید که این روش بازاریابی چگونه عمل می‌کند و نقش هر یک از طرفین در این میان چقدر است؟ در این روش سه نفر اصلی وجود دارند که عبارتند از : فروشنده، مشتری ، بازار‌یاب واسطه

فروشنده کیست؟ در این روش فروشنده خالق محصول است و از ایده‌ی اصلی تقسیم درآمد سود می‌برد. فروشنده در حقیقت کسی است که محصول را ایجاد کرده است که ممکن است یک شرکت بزرگ باشد مثل کمپانی تولید کننده‌ی گوشی‌های هوشمند سا‌مسونگ یا ممکن است شرکت‌های بزرگ، جهت خرید اینترنتی باشد مثل دیجی‌کالا و آمازون.

مشتری کیست؟ مشتری همان خریداری‌ست که باعث می‌شود تا سیستم وابسته به گردش در‌بیاید؛ چرا که بدون فروش محصول هیچ کمیسیو‌نی برای واگذاری و هیچ درآمدی برای اشتراک‌گذاری وجود نخواهد داشت.

 بازار‌یاب واسطه کیست؟ شخصی‌ست که در فروش محصولات همکاری و مشارکت می‌کند. او می‌تواند با استفاده از وب‌سایت خود و یا شبکه‌های اجتماعی محصولات خود را به کاربران معرفی کند. یک بازار‌یاب واسطه می‌تواند از طریق انواع و اقسام تبلیغات اینترنتی به اهداف خود در این راه جامه‌ی عمل بپوشاند.

استراتژی های موثر برای سیستم همکاری در فروش: برای فعالیت در این سیستم باید راهکارهای خاصی را اتخاذ کرد.

1)محصولاتی را به خریداران پیشنهاد بدهید که آشنایی بیشتری با آن‌ها دارید: مهم‌ترین فاکتور موفقیت در زمینه‌ی بازاریابی اعتماد مشتری است. اگر شما به عنوان یک بازار‌یاب کالاهایی را تبلیغ کنید که از آن آگاهی کافی ندارید یا حتی از آن استفاده نکرده‌اید باعث می شود مشتری را نادرست راهنمایی کنید و این کار از اعتماد و اطمینان او به شما می‌کاهد. هرگز نباید محصولی را به مشتری به شکل مستقیم توصیه کنید چون این کار نتیجه‌ی عکس می‌دهد و او تصور می‌کند که برای خرید تحت فشار قرار گرفته است. بهترین کار این است که مشتری را از فواید و مزایای کالا آگاه سازید تا او خودش تصمیم بگیرد. چون فقط در این صورت است که احتمال خرید از شما بالا می‌رود.

2) چندین محصول متنوع را تبلیغ کنید: حتما این اصطلاح خیلی معروف را در بازار کسب‌و‌کار زیاد شنیده‌اید: همه‌ی تخم مرغ های خود را در یک سبد قرار ندهید. این استراتژی بسیار مفید واقع خواهد شد و به این معنی است که شما می‌توانید کالاهای متنوعی را از چندین تولید‌کننده تبلیغ کنید که این کار سودآوری شما را هم بیشتر می‌کند.

3) نرخ رشد خود را دنبال کرده و اگر نیاز بود وب‌سایت‌تان را بهینه کنید: فرض بگیرید لینک‌های تبلیغاتی و وب‌سایت شما 5000 بازدید کننده در ماه برایتان به دنبال دارد که از این تعداد ، فقط 2% آن یعنی 100 نفر مجددا به وب‌سایت شما سر می‌زنند. اگر شما بخواهید این تعداد را دو برابر کنید یعنی به 200 نفر برسانید باید 5000 بازدید کننده‌ی بیشتر جذب کنید تا به نرخ رشد 4% دست یابید. برای این کار علاوه بر وبلاگ‌نویسی و تمرکز بر فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی به بررسی بازخورد‌ها، بهینه‌سازی و ارتقای وب‌سایت خود بپردازید.

4) تمرکز خود را بر روی منابع ترافیکی سایت و مخاطبان خود معطوف کنید: آگاهی از این موضوع که بازدید‌کنندگان و مخاطبان شما از کجا بوده و جمعیت و مشخصه‌های آن‌ها به چه شکل است کمک زیادی به شما می‌کند که فرآیند تبلیغات و  پیام‌رسانی خود را تنظیم کرده تا بهترین محصول و تبلیغات متناسب با آن را ارائه دهید. در واقع شما می‌توانید از طریق گوگل‌ آنا‌لیتیک اطلاعات کاربران سایت خود از قبیل جنسیت، سن، موقعیت جغرافیایی و مدت زمانی را که در صفحات شما جستجو می‌کنند جمع‌آوری کرده و متناسب با این اطلاعات به تبلیغات خود بپردازید.

چکیده ی مقاله: همکاری در فروش در حقیقت نوعی بازاریابی ایده‌آل برای کسانی‌ست که به دنبال افزایش درآمد خود هستند. بازار‌یاب وابسته در این میان می‌تواند به راحتی از منزل خود و از طریق همکاری با یک فروشنده سود خوبی به دست آورد. او هیچ گونه نگرانی از بابت تولید محصول یا ارائه‌ی خدمات به خود راه نمی‌دهد. گرچه موفقیت در این راه به مهارت‌های بازار‌یاب بستگی دارد اما با کسب کمی تجربه می‌توان راه موثری برای رسیدن به سودآوری انتخاب کرد و این حرفه را به عنوان یک شغل اولیه یا یک کار سودآور دوم در نظر گرفت. به طور کلی این نوع بازاریابی از طریق فعالیت در وبلاگ‌ها و رسانه‌های اجتماعی و همچنین نوشتن نقد‌ها اتفاق می‌افتد. اگر شما نکات ذکر شده در این مقاله را دنبال کنید می‌توانید مخاطبان خود را درگیر کرده و خوانندگان غیر فعال را به مصرف‌کنند‌گان فعال تبدیل نمایید و در نهایت درآمد خود را افزایش دهید.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت