تکنولوژی بلاگرهای ایرانی؛ معرفی ۶ مورد از موفق‌ترین آنها در سال 1403

توسط | شهریور 22, 1401 | اینستاگرام, بازاریابی | 0 نظر

17 دقیقه

امروزه بلاگر شدن؛ یکی از راحت‌ترین و در دسترس‌ترین مشاغل در ایران است. شاید به این دلیل که فضای مجازی برای این افراد درآمد نسبتاً زیادی به ارمغان می‌آورد. البته گفتنی است که مفهوم بلاگر شدن در ایران بد جاافتاده است. یعنی مردم به هرکسی که در اینستاگرام پست بیشتر و دنبال‌کننده زیادتری داشته باشد بلاگر می‌گویند.

بلاگر چه کسی است؟

بلاگر شدن نیاز به یک دانش و تجربه‌ی اولیه دارد و هر فردی بدون کسب اطلاعات نمی‌تواند نام خود را بلاگر بگذارد. بلاگر فردی است که در یک زمینه خاص و کاربردی مهارت لازم را دارد و می‌تواند این مهارت را به دیگران؛ به شکل کاملاً اصولی آموزش دهد. این افراد با مردم ارتباط نزدیکی دارند و می‌توانند به‌واسطه این ارتباط، اطلاعات خود را با آنان به اشتراک بگذارند.

یک بلاگر تلاش می‌کند تا از طریق تولید و انتشار محتواهای آموزشی و سرگرم‌کننده در زمینه‌های مختلف، مردم را راهنمایی کند. معمولاً بلاگرهای واقعی در جلب اعتماد مردم موفق‌تر عمل می‌کنند. حتی اگر یک مشکل و ایراد کوچک از سوی خود مشاهده کنند؛ سعی می‌کنند با جبران این ضعف‌ها، رضایت طرف‌دارانشان را دوباره به دست بیاورند. برای مثال اگر یکی از بلاگرها بخواهد محصول مرتبط با زمینه‌ی فعالیتش را برای دنبال‌کنندگان معرفی کند، می‌بایستی تمام نکات مثبت و منفی آن را بیان کند؛ تا در صورت بروز مشکل در محصول اعتماد مردم نسبت به او خدشه‌دار نشود.

تکنولوژی بلاگر چه کسی است؟

ما در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که تکنولوژی و ارتباطات روزبه‌روز در حال گسترش و پیشرفت است. حتی اینترنت در تمام ابعاد زندگی شخصی و کاری هر فرد رسوخ کرده؛ که این نشانه‌ی اهمیت دانش تکنولوژی و دنیای دیجیتال است. یک بلاگر می‌تواند در زمینه‌های مختلف فعالیت داشته باشد اما یکی از تخصصی‌ترین و جذاب‌ترین شاخه‌های آن، فعالیت در عرصه تکنولوژی بلاگر یا کدنویسی دیجیتالی است.

پیشینه تکنولوژی بلاگر

این مفهوم در حدود سال ۲۰۱۲ دچار یک تحول اساسی شد. به‌طوری‌که تکنولوژی بلاگرها وارد فضای تازه‌ای از فعالیت‌های بلاگری شدند و توانستند در شبکه‌های اجتماعی گوناگون؛ اطلاعات خود را در زمینه تکنولوژی و محصولات دیجیتال به مردم ارائه کنند.

پس از گذشت چند سال و با پیشرفت عظیم دنیای ارتباطات، تعداد تکنولوژی بلاگرها روزبه‌روز در حال افزایش است؛ اما تنها کسانی می‌توانند در این عرصه موفق و معروف شوند که نسبت به تکنولوژی علاقه زیاد و همچنین تجربه و دانش کافی داشته باشند.

تکنولوژی بلاگر چه کارهایی می‌کند؟

آیا شما هم به دنبال هیجان و آشنا شدن با دنیای جادویی تکنولوژی هستید؟ حتماً سری به صفحات مجازی تکنولوژی بلاگرها بزنید. این افراد می‌توانند در زمینه‌های گوناگونی همچون اخبار جدید دنیای تکنولوژی، تلفن‌های همراه، کامپیوترها و وبلاگ‌های مرتبط به شما اطلاعات ارزشمندی بدهند.

یک تکنولوژی بلاگر باید همواره دانسته‌های خود را به‌روز کند و با هر آپدیت و پیشرفت تازه، آن را به شکل یک پکیج جذاب و سرگرم‌کننده؛ اما درعین‌حال کاربردی و کامل، در دسترس عموم قرار دهد. حتی بسیاری از آنها با انتشار پست‌های مرموز و شگفت‌انگیز، توانسته‌اند علاقه مردم به تکنولوژی را چندبرابر کنند.

گفتنی است تکنولوژی بلاگرها در زمینه برنامه‌نویسی‌های کامپیوتری و توسعه‌دهنده‌های وب تخصص دارند و از این راه نیز کسب درآمد می‌کنند.

درآمد یک تکنولوژی بلاگر چقدر است؟

درباره میزان درآمد بلاگرها نمی‌توان به طور دقیق مشخص کرد که یک فرد با n تعداد فالوور چه مقدار درآمد ماهیانه و یا سالیانه دارد. اما اگر نگاهی به فهرست پردرآمدترین مشاغل جهان بیندازید؛ نام بلاگری نیز به چشم خواهد خورد. همچنین اغلب جوانان به دلیل درآمد نسبتاً بالایی که این شغل برایشان به ارمغان می‌آورد، سعی می‌کنند تا برای یک‌بار هم که شده نقش یک بلاگر را داشته باشند. (نکته: هیچ یک از شاخه‌های بلاگری بدون داشتن اطلاعات تخصصی و اصولی قابل انجام نیست.)

امکان دارد بلاگرهای معروف و شناخته شده با تعداد فالوور بالا هم نتوانند به میزان درآمد معقولی برسند؛ اما حتی یک فرد با تعداد فالوور بسیار کم می‌تواند درآمدی حدود سه تا چهار برابر دیگران داشته باشد. همه این مسائل به کیفیت تولید محتوا و همچنین میزان اعتمادی است که مردم به تکنولوژی بلاگرها دارند، بستگی دارد.

برای مثال در یک مصاحبه، از یکی از این بلاگرها که حدود ۳۰ هزار نفر دنبال‌کننده داشت، پرسیده شد که درآمد ماهیانه او چه مقدار است؟ او در جواب عنوان کرد: “تعداد فالوورهای من زیاد نیست اما ماهیانه حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان درآمد خالص دارم.”

محتوای تکنولوژی بلاگرها

همان‌طور که اشاره کردیم؛ تکنولوژی بلاگرها اشخاصی هستند که پیرامون اخبار تکنولوژی، آموزش و.. تولید محتوا می‌کنند. آنچه محتوای تولید شده را باارزش و موفق‌تر می‌کند دیده‌شدن و کاربردی بودن آن است؛ بنابراین اگر این افراد در زمینه جلوه‌های بصری و تبلیغات کم‌کاری کنند؛ در جذب مخاطب و جلب اعتماد آنها ناکام خواهند ماند.

یکی از محبوب‌ترین موضوعات برای تکنولوژی بلاگرها و مخاطبانشان؛ معرفی نرم‌افزارهای کاربردی و طریقه استفاده آن‌هاست. هرچه این معرفی کامل‌تر و جامع‌تر باشد در جذب مخاطبین موفق‌تر عمل خواهد کرد. برای مثال معرفی برنامه‌های عکاسی و فیلم‌برداری و یا نت‌نویسی ممکن است برای عموم افراد قابل‌استفاده باشد. به همین خاطر مردم از آن استقبال گسترده‌تری می‌کنند.

حال که با مفهوم تکنولوژی بلاگر و نحوه کارشان آشنا شدیم؛ خوب است تعدادی از این بلاگرهای موفق ایرانی که در سال 1402 توانستند موفق عمل کنند را به شما معرفی کنیم.

بهترین تکنولوژی بلاگرهای ایران چه کسانی هستند؟

1) آرین ابرونی:

آرین ابرونی از بهترین تکنولوژی بلاگرهای ایرانی

آرین ابرونی

از معروف‌ترین و موفق‌ترین تکنولوژی بلاگرهای ایرانی؛ که فعالیت رسمی خود را تقریباً پنج سال پیش آغاز کرد. آرین توانسته با تولید محتواهای آموزشی در زمینه تکنولوژی، توجه کاربران زیادی را به سمت شبکه‌های اجتماعی‌اش جلب کند. حتی از این طریق به درآمدزایی فوق‌العاده‌ای هم رسیده است. اکنون با انتشار حدود ۱۶۳ پست و نزدیک به ۲۰۹ هزار نفر فالوور در اینستا؛ جزو پرطرف‌دارترین تکنولوژی بلاگرهای فارسی‌زبان به شمار می‌رود.

آرین ابرونی در یوتیوب نیز ویدئوهای آموزشی و سرگرم‌کننده منتشر می‌کند. محتوای ویدئوهای او اغلب مربوط به کاربرد نرم‌افزارها، معرفی سخت‌افزارهای مربوط به تکنولوژی، خلاقیت‌های دنیای دیجیتال و همچنین اطلاعات جذاب و دانستنی‌های کمتر شناخته شده در رایانه‌ها و گوشی‌های تلفن همراه است.

درآمد

آرین با معرفی کنسول‌های بازی مختلف و گیم‌هایی که تازه به بازار آمدند، مخاطبین جوانان و نوجوانان را نیز سرگرم می‌کند. او پس از ۵ سال فعالیت و بلاگری مداوم و مفید؛ به یک درآمد قابل‌قبول رسیده است. رسانه‌های گوناگون درآمد ماهیانه او را حدود ۵۰ میلیون تومان حدس زده‌اند.

آدرس صفحات اجتماعی

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/

یوتیوب:

https://www.youtube.com

 

2) مهدی شجاری:

مهدی شجاری از بهترین تکنولوژی بلاگر های ایرانی

مهدی شجاری

یکی از بهترین و تخصصی‌ترین پیج‌های حوزه تکنولوژی در اینستاگرام؛ متعلق به مهدی شجاری با نام تجاری موبونیوز است. او با انتشار حدود ۵ هزار پست در طی هفت سال؛ به بیش از یک میلیون فالوور رسیده است. مهدی در تمامی این ۵ هزار پست به طور کامل فقط مطالب مفید و کارآمد دنیای دیجیتال و تکنولوژی را به کاربران آموزش داده است. جالب است بدانید مدیران موبونیوز در یوتیوب نیز با انتشار محتواهای گسترده‌تر وبا جزئیات بیشتر در حیطه تکنولوژی؛ توانسته‌اند حدود ۱۰۰ هزار سابسکرایبر به دست بیاورند. که در مقایسه با دیگر افراد این لیست تقریباً کم‌نظیر است. محوریت محتواهای تولیدی موبونیوز اغلب مربوط به دانستنی‌های گوشی‌های تلفن همراه است.

او فعالیتش را از ماه رمضان سال ۱۳۹۳ با تأسیس پیج موبونیوز آغاز کرد؛ اما در تابستان سال ۹۷ بود که مهدی شجاری به طور رسمی و کاملاً جدی تبدیل به یک تکنولوژی بلاگر شد.

مرگ خاموش اینترنت در ایران

در تیرماه امسال بود که مهدی شجاری با انتشار یک ویدئوی جنجالی با عنوان “مرگ خاموش اینترنت در ایران همه نگاه‌ها را به سمت خود جلب کرد. هدف او انتقاد از طرح ملی صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی بود. کسب‌وکارهای اینترنتی، از این اتفاق استقبال فوق‌العاده‌ای کردند. به‌طوری‌که در کمتر از یک هفته نزدیک به ۸ میلیون ویو برای این ویدئو ثبت شد و بیش از ۴۰ هزار کامنت (نظر) دریافت کرد.

اکثر رسانه‌های فعال در زمینه تکنولوژی و دیجیتال؛ اعتقاد دارند این جایگاه (پرطرف‌دارترین پیج تکنولوژی) ماحصل تلاش بی‌وقفه مهدی شجاری در طول این سال هاست.

شغل اصلی مهدی شجاری در ابتدا یک فروشندگی ساده بود؛ اما پس از نتیجه‌نگرفتن در این زمینه تصمیم گرفت تا وارد حیطه وب‌سایت و وردپرس شود.

دیگر فعالیت ها

او در طی چندین سال توانست مفاهیم مهمی همچون وردپرس و سئو را فراگیرد؛ با آگاهی‌ای که مهدی از روش‌های بالابردن صعود در شبکه‌های اجتماعی داشت، تصمیم به ساخت ویدئوهای آموزشی در زمینه تکنولوژی گرفت. اما ازآنجایی‌که ساخت ویدئوهایی با فضای طبیعی و نرمال کار بسیار دشواری بود، پس از تحقیقات فراوان با موشن‌گرافیک آشنا شد. ابتدا با خرید یک پکیج ۳۰ هزارتومانی سعی در یادگیری این مقوله داشت؛ اما پس از گذشت یک هفته با مراجعه به یوتیوب و دیدن فیلم‌های آموزشی به‌طورکلی از فضای تولید ویدئوهای رئال بیرون آمد. او توانست کارش را با روش موشن‌گرافیک به طور رسمی آغاز کند.

مخاطبان در یوتیوب و اینستاگرام

از نظر او تعداد مخاطبان در اینستاگرام چندین برابر یوتیوب است؛ اما برای موفق شدن در یوتیوب باید تلاش مداوم و ممارست داشت تا به نتیجه مطلوب رسید. حتی جنس مخاطبان در یوتیوب و اینستاگرام نیز تفاوت دارد؛ مخاطبین اینستاگرام معمولاً کم حوصله تر و عام‌تر از افرادی هستند که در یوتیوب حضور دارند. یعنی درصورتی‌که تایم ویدئوهای شما بالای ۱۰ دقیقه باشد، برای یک کاربر اینستاگرامی پست شما یک محتوای حوصله سر بر لقب خواهد گرفت.

او در ادامه افزود: “باید با شناخت کامل از فضای این پلتفرم و مخاطبینشان دست به انتشار مطالب مورد نظرتان در حیطه تکنولوژی بزنید.” مهدی شجاری به کسانی که تصمیم دارند در زمینه تکنولوژی بلاگری فعالیت داشته باشند، توصیه می‌کند که زیاد درگیر اعداد و ارقام و ویو نباشند و تمام تمرکز خود را روی بهترشدن کیفیت ویدئوها و همچنین جادادن مطالب جذاب و کاربردی در تمام محتواهایشان بگذارند.

آدرس صفحات اجتماعی

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/

سایت:

https://mobo.news/

 

3) اهورا نیازی:

اهورا نیازی از بهترین تکنولوژی بلاگر های ایرانی

اهورا نیازی

یکی از محبوب‌ترین اینفلوئنسرها و فعالان حوزه تکنولوژی در اینستاگرام، یوتیوب و برخی سایت‌های داخلی مثل آپارات؛ با تولید محتواهایی همچون پادکست‌های باکیفیت؛ اهورا نیازی است.

کسی که همه او را به صدای خوب و گیرایش می‌شناسند. او در زمینه نوشتن سناریوها و اجرای آنها، مهارت فوق‌العاده خاصی دارد؛ به شکلی که می‌تواند مخاطب را پای ویدئوهایش میخکوب کند. اهورا تاکنون با انتشار تقریباً ۱۱۳۰ ویدئو، نگاه نزدیک به ۵۶۳ هزار نفر دنبال‌کننده را به صفحه مجازی‌اش خیره کرده است.

شعار او نیز •ما به اوج می‌رویم• است، که در بیوی پیج اینستاگرامش نوشته شده و نشان دهنده آن است که اهورا به شما در مسیر رسیدن به اهداف بلند بالایتان کمک می‌کند.

اطلاعاتی از میزان درآمد اهورا نیازی در دسترس نیست.

آدرس صفحات اجتماعی

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/

سایت:

https://ahooraniazi.com/

 

4) سینا عزتی:

سینا عزتی از بهترین تکنولوژی بلاگر های ایرانی

سینا عزتی

یکی از بلاگرهای موفق حوزه تکنولوژی، که در فضای مجازی به‌خصوص اینستاگرام فعالیت می‌کند و به کار تولید محتوای آموزشی مشغول است؛ سینا عزتی است.

البته جالب است بدانید که علاوه بر اینستاگرام؛ سینا عزتی در تلگرام یک چنل برای تسهیل در استفاده محتواها نیز تأسیس کرده، که تعداد ممبرهای آن بسیار زیاد است.

اغلب فعالیت سینا عزتی در زمینه ادیت عکس با گوشی، معرفی نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های کاربردی، ترفندهای خاص عکاسی و فیلم‌برداری و همچنین آموزش محتواسازی در شبکه‌های اجتماعی است.

آغاز فعالیت

او در ابتدا سردبیر نشریات بود اما در زمینه گرافیک و تولید محتوا تخصص داشت. اما نمی‌توانست از این تخصص کسب درآمد کند. او در یکی از های‌لایت‌های پیج اینستاگرام خود مدعی شده که برای شروع کارش تنها یک لپ‌تاپ و گوشی سامسونگ S5 در اختیار داشته است.

حدوداً دو سال پیش بود که یک ویدئو در پیج خود منتشر کرد که نشان می‌داد برای پیشرفت کارش وسایلی از پرده سبز و تجهیزات نورپردازی تهیه کرده است. همچنین عنوان کرد که زمانی که پیچ در حال رشد بود و تعداد فالوورها به ۳۰۰ هزار نفر رسیده بود، خودش مسئولیت ادمینی، تدوین ویدئوها، پشتیبانی پست‌ها و ادیت آنها را بر عهده داشته است.

پس از گذشت زمان کوتاهی سینا عزتی با یک تیم مجرب شروع به کار کرد و توانست با برنامه‌هایی مثل فتوشاپ، ایلاستریتور و پریمیر آشنا شود. او اعتقاد دارد زبان کسب‌وکارهای اینترنتی در واقع همان محتوایی است که تولید می‌کنند؛ بنابراین برای بالارفتن کیفیت یک محتوا یا باید یک ادیتور استخدام کرد و یا اینکه در سایت فریلنسری پروژه قرار داد.

او همواره به مخاطبان خود گوشزد می‌کند که:

“شما می‌توانید با یادگیری برنامه کاربردی فتوشاپ و پریمیر درآمد فوق‌العاده‌ای کسب کنید.”

سینا عزتی هم اکنون با یک میلیون فالوور از مشهورترین اینفلوئنسرها در زمینه تولید محتواهای تکنولوژی دنیای دیجیتال محسوب می‌شود.

آدرس صفحات اجتماعی

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/

سایت:

sinaezzati.ir

 

5) سپهر زمانی:

یکی از جوان‌ترین و حرفه‌ای‌ترین تکنولوژی بلاگرهای ایرانی؛ که توانسته در مدت کوتاه فعالیتش علاقه‌مندان زیادی را به سمت خود بکشاند. سپهر زمانی از سال ۱۳۹۷ در شرکت ایران، یک برنامه‌نویس ساده بود و توانست با سن کمش دو پروژه موفق را به نام خود ثبت کند. او از سال ۱۳۹۹ کار خود را در یک آژانس گردشگری آغاز کرد. کار این آژانس آشناکردن گردشگران اروپایی و آوردن آن‌ها به ایران است. زمانی در این آژانس به دو زبان انگلیسی و فرانسوی تولید محتوا می‌کرد. پس از گذشت چند ماه تصمیم گرفت در نقش تولیدکننده محتوا در شرکت صنایع مفتولی سپاهان (نمایندگی انحصاری آهن امن) مشغول به کار شود.

در فروردین سال ۱۳۹۹ بود که سپهر زمانی با همکاری یکی از دوستانش یک مجموعه طراحی و برنامه‌نویسی به نام اپکس وب تأسیس کردند و تا امروز ۱۰ پروژه موفق داشته‌اند.

فرایند کار

این تکنولوژی بلاگر جوان اموری همچون تولید محتوا، ایده‌پردازی، طراحی وب و عکاسی می‌پردازد و فرایند کار خود را این‌گونه توصیف می‌کند:

  1. ارتباط اولیه
  2. ایده‌پردازی
  3. طراحی
  4. پیاده‌سازی
  5. تست
  6. راه‌اندازی

سپهر زمانی تاکنون با شرکت‌ها و کمپانی‌های متعددی همکاری داشته؛ که از این لحاظ موفق‌ترین تکنولوژی بلاگرها به شمار می‌رود.

او در حال حاضر دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه اصفهان است و هم‌زمان ادمین شبکه‌های اجتماعی به نام خودش در اینستاگرام و یوتیوب است. پیج اینستاگرام او با حدود ۱۶۸ پست نزدیک به ۱۵۵ هزار نفر دنبال‌کننده دارد و محتوای آن اغلب آموزش و ترفندهای کاربردی در حیطه تکنولوژی و معرفی نرم‌افزارهای جدید و نحوه کار با آن‌هاست.

آدرس صفحات اجتماعی

اینستاگرام:

https://www.instagram.com/

سایت:

https://sepehrzamani.ir/

 

سخن آخر

ازآنجایی‌که فناوری با سرعت و شدت زیادی در حال تغییر است، جستجوی اطلاعات درباره محصولات و نوآوری‌های جدید برای مردم عادی بسیار چالش‌برانگیز خواهد بود؛ بنابراین، نگاهی اجمالی به وبلاگ‌نویسان و دنبال‌کردن یک تکنولوژی بلاگر حرفه‌ای باکیفیت محتوای مناسب، می‌تواند به شما در این مسیر کمک شایانی کند.

همچنین، باتوجه‌به تعداد زیادی تکنولوژی بلاگرها که هر روز هم به تعداد آن افزوده می‌شود، دست شما برای انتخاب فرد مورد اعتماد شما باز است. ما در این مقاله ۶ نفر از بهترین تکنولوژی بلاگرهای ایرانی در سال 1402 را معرفی کردیم. البته گفتنی است که حمایت شما از این گروه از افراد منجر به پیشرفت روزافزون آن‌ها در حوزه فعالیتشان خواهد شد.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت