فهرست مطالب این مقاله
با ظهور کلاسهای مجازی، پلتفرمهای آموزش مجازی به بخش عمدهای از آموزش الکترونیکی تبدیل شدهاند. نرمافزار آموزش مجازی نقش اساسی در آموزش دارد. آنها روشی قدرتمند برای ارتباط با دانشآموزان و ایجاد روابطی که میتواند تعامل و یادگیری را تقویت کند، در اختیار معلمان و مربیان قرار میدهند.
بااینحال، همه نرمافزارهای آموزش مجازی یکسان ایجاد نمیشوند. برخی از آنها برای رسیدگی به نیازهای محتوای آموزشی مجهزتر از دیگران هستند. درحالیکه بسیاری از پلتفرمهای آموزش مجازی عالی در دسترس هستند، تنها تعداد انگشت شماری بهعنوان بهترین از بهترینها شناخته میشوند.
آنها همچنین یک راه عالی برای دسترسی به اشخاص از راه دور هستند که ممکن است نتوانند در کلاسهای حضوری شرکت کنند. با وجود گزینههای مختلف، چگونه انتخاب میکنید کدام پلتفرم برای نیازهای شما مناسب است؟
در این مقاله ۱۰ مورد از بهترین پلتفرمهای وبینار برای آموزش را به شما معرفی میکنیم.
نرمافزار آموزش مجازی چیست؟
از پلتفرمهای آموزش مجازی برای میزبانی رویدادهای زنده و کلاسهای مجازی استفاده میشود. آنها به شما امکان میدهند رویدادهای تعاملی مانند جلسات آموزشی یا تماسهای فروش را میزبانی کنید.
شما میتوانید از یک پلت نرمافزار آموزش مجازی در آموزش برای سازماندهی کلاسهای آنلاین، ترویج منابع آموزشی و ایجاد فضای آنلاینی استفاده کنید که دانشآموزان بتوانند با یکدیگر و معلمان خود تعامل داشته باشند. کسبوکارها همچنین از این ابزارها برای جلسات تیم یا جلسات پشتیبانی مشتری استفاده میکنند.
برخی از شرکتها حتی از آنها برای برونسپاری خدمات مشتریان خود استفاده میکنند – آنها فریلنسرهایی را استخدام میکنند که از راه دور روی پلتفرم کار میکنند تا بتوانند پشتیبانی ۲۴/۷ را بدون به خطر انداختن سطح رضایت مشتری (داشتن هزینههای سربار) ارائه دهند.
چه نوع نرمافزار آموزش مجازی آنلاین وجود دارد؟
بیایید نگاهی به اصطلاحات اصلی ابزارهای آموزش الکترونیکی بیندازیم:
نرمافزار ویدئوکنفرانس
شما نمیتوانید یک کلاس درس مجازی بدون کنفرانس ویدئویی داشته باشید، اما نحوه استفاده از آن فناوری میتواند تفاوت زیادی در تجربه یادگیری همه ایجاد کند.
با یک پلتفرم تعامل ویدئویی میتوانید از طیف وسیعی از ویژگیهای آن برای ایجاد انگیزه برای مشارکت در یادگیری آنلاین همزمان و ناهمزمان استفاده کنید.
این ابزارها نقش کلیدی در تمایز کلاسهای مجازی از آموزش سنتی دارند و برخی از ضروریترین مزایای یادگیری مجازی را ارائه میدهند، زیرا از آنها برای ایجاد انرژی در دانشآموزان با فعالیتهای سرگرمکننده استفاده میکنید که به تمرکز و مشارکت دانشآموزان کمک میکند.
محیط یادگیری مجازی (VLE)
VLE پلتفرمی است که در آن میتوانید طرحهای درسی، تکالیف، آزمونها، برگههای کاری و سایر منابع را ایجاد کنید و آنها را به دانشآموزان خود ارائه دهید. یک VLE همچنین باید بررسی و درجهبندی کار، ارائه بازخورد و تعامل با کلاس را برای شما آسان کند.
سیستم مدیریت یادگیری (LMS)
پلتفرمهای LMS جایی هستند که میتوانید دورههای آموزشی خود را ایجاد و مدیریت کنید، همچنین ثبتنام و پیشرفت دانشآموزان را پیگیری کنید.
بنابراین، در شرایط اولیه، میتوان گفت که LMS با VLE تفاوت دارد؛ زیرا در سطح مدیریتیتری عمل میکند – اگرچه در عمل، بسیاری از پلتفرمهای VLE برای ارائه عملکرد LMS تکامل یافتهاند و بالعکس.
پلتفرم نویسندگی آموزش الکترونیکی
یک پلتفرم نویسندگی آموزش الکترونیکی طیف وسیعی از ابزارها و برنامهها را برای ایجاد منابع آموزشی، درسها و دورههای آموزشی اصلی به شما ارائه میدهد که میتوانید با متن، تصاویر، اسلایدها، ویدئوها و رسانههای صوتی انجام دهید.
در یک ابزار تدریس آنلاین برای کلاس مجازی به دنبال چه چیزی باشیم؟
در اینجا برخی از مهمترین ویژگیهایی است که باید هنگام انتخاب ابزارهایی که برای کلاسهای مجازی و استراتژیهای آموزشی خود استفاده کنید، ارائه شده است:
ویژگیهای تعامل
بدون تعامل حضوری در یک محیط کلاسی سنتی، میتواند برای فراگیران آسان باشد که حواسشان پرت شود یا موضوع کلاس را از دست بدهند، بنابراین ویژگیهای تعامل ابزارهای آموزشی آنلاین شما بخشی جداییناپذیر از یک کلاس مجازی است.
در اینجا برخی از ویژگیهایی وجود دارد که میتوانید از آنها برای کمک به تعامل با دانشآموزان استفاده کنید:
چت زنده
چت زنده یک ویژگی سرگرمکننده و کاربردی آموزش مجازی است که دانشآموزان و کارمندان میتوانند از آن برای تعامل، بهاشتراکگذاری پیوندها، جمعآوری نظرات و بررسی مضاعف مفاهیم استفاده کنند.
اتاقهای برک اوت
در کلاسهای خود از اتاقهای استراحت برای کار زوجی و گروهی یا هر فعالیتی که میخواهید یادگیرندگان ایدههای خود را تبادل کنند یا شروع به پیادهسازی مفاهیم کلیدی کنند، استفاده کنید.
اشتراکگذاری چندرسانهای
مطمئن شوید که ابزارهای آموزشی شما به شما امکان میدهد تا بهراحتی کاربرگها، فایلهای PDF و فیلمهای از پیش ضبط شده را به اشتراک بگذارید.
وایت برد دیجیتال
میتوانید از تختههای سفید مجازی برای طوفان فکری و نقشهبرداری مفهومی استفاده کنید که میتواند بهعنوان یک تمرین گروهی سرگرمکننده باشد، یا اگر میخواهید افراد یا تیمها بهصورت مجازی جلوی کلاس بیایند و یک تمرین را حل کنند.
ایموجیهای واکنش
تشویق فراگیران برای پیوستن به ارائه با شکلکها راهی سرگرمکننده برای آنها برای درگیر ماندن در موضوع است.
نظرسنجی زنده
بهترین ابزار آموزشی باعث میشود نظرسنجیها را سریع و آسان برای شما تنظیم کند تا دانشآموزان بتوانند فعالیتها و مواد را انتخاب کنند. روش دیگری که میتوانید از نظرسنجی استفاده کنید این است که ببینید یادگیرندگان چه احساسی در مورد یک موضوع قبل و بعد از تمرین یا کلاس دارند.
رأی موافق را سؤال کنید.
فراگیران شما میتوانند از رأی موافق سؤال برای تصمیمگیری در مورد مهمترین مسائلی که کلاس باید به آنها بپردازد استفاده کنند. آنها راهی عالی برای قراردادن فراگیران در بحث و تشویق آنها به تفکر عمیقتر در مورد موضوعات کلیدی هستند.
ضبط خودکار
میتوانید پس از رویداد با بازپخش کل کلاس، فراگیران را درگیر کنید. دانستن اینکه ضبط وجود دارد همچنین به این معنی است که یادگیرندگان مجبور نیستند در طول زمان کلاس همزمان خیلی نگران یادداشتبرداری باشند – بنابراین مطمئن شوید که ابزار آموزشی شما دارای فضای ذخیرهسازی مجدد نامحدود است.
ردیابی درگیرشدن
ابزارهای تدریس آنلاین شما باید پیگیری ثبتنام و نرخ حضور در تمام کلاسهای شما را آسان کند.
با بهترین نرمافزارهای آموزش مجازی آنلاین، میتوانید سایر معیارهای تعامل کلیدی را نیز ببینید، مانند تعداد پاسخها به نظرسنجیها، پیامهای چت ارسال شده و سؤالات پرسیده شده.
اینها به شما کمک میکنند تا میزان محبوبیت ویژگیهای مختلف در کلاسهای خود را پیگیری کنید که میتواند در طول دوره تغییر کند. شما ممکن است از این اطلاعات برای تنظیم برنامههای درسی خود استفاده کنید یا نحوه تشویق یادگیرندگان را برای مشارکت در برخی فعالیتها تغییر دهید.
با برخی از ابزارهای آموزش الکترونیکی، حتی میتوانید افرادی را که ضبطهای کلاس را تماشا کردهاند، دنبال کنید که مخصوصاً زمانی که افراد بیمار هستند مفید است.
راحتی در استفاده
همه پلتفرمهای آموزشی آنلاین شما باید برای استفاده برای شما و دانشآموزان بصری باشد – برخی از ابزارهای قدرتمند طیف خوبی از ویژگیها را ارائه میدهند، اما پیوستن به آن را با مراحل اضافی، مانند اشتراک یا دانلود، دشوار میکنند.
بنابراین، بررسی کنید که دسترسی به کلاس مجازی مبتنی بر مرورگر باشد (جایی که دانشآموزان شما به یک لینک نیاز دارند) و معلمان سریعاً رویدادها را ایجاد کنند، شرکتکنندگان را دعوت کنند و ویژگیهای تعامل را در کلاس تنظیم کنند.
مقیاسپذیری
برخی از کلاسهای مجازی شما میتوانند با تعداد انگشت شماری از دانشآموزان، بسیار کوچک باشند؛ اما ممکن است متوجه شوید که برخی دیگر دهها دانشآموز دارند که به طور همزمان سخنرانیهای شما را دنبال میکنند و با منابع شما کار میکنند.
اگر چنین است، باید مطمئن باشید که اولاً پلتفرم آموزشی شما میتواند این نوع اعداد را بدون ازدستدادن ثبات مدیریت کند یا خیر؛
ادغامها
یکپارچهسازی ابزار برای پلتفرمهای آموزشی پیشرو در بازار مهم است؛ زیرا به شما امکان میدهد بهراحتی محتوای چندرسانهای را در منابع خود جاسازی کنید، انواع مواد را به اشتراک بگذارید و بهراحتی فعالیتها را در کلاسهای مجازی خود بگنجانید، مانند استفاده از تخته سفید.
برخی از ابزارهای آموزش آنلاین نیز با پلتفرمها یا رسانههای اجتماعی ادغام میشوند که به شما در بخش مدیریت و بازاریابی برنامهریزی درس کمک میکنند، مانند Slack، HubSpot، Google Sheets و Twitter.
الزامات پلتفرم برای آموزش آنلاین
هنگام انتخاب یک نرمافزار آموزش مجازی برای کلاس مجازی خود، مهم است که در نظر داشته باشید که کدام ویژگی مهمتر است. موارد زیر ضروریترین ویژگیهای یک پلت فرم آموزش آنلاین هستند:
- قابلیتی که به شما امکان میدهد بهراحتی صفحهنمایش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
- گزینهای که به شرکتکنندگان اجازه میدهد سؤالات و نظرات خود را در حین ارائه شما تایپ کنند. اگر محتوایی وجود داشته باشد که واضح نیست یا اگر شخصی در مورد چیزی که شما به آن اشاره کردهاید نیاز به توضیح دارد، این میتواند مفید باشد.
- ابزارهای گرداننده برای نظارت بر فعالیت شرکتکنندگان در طول جلسات زنده (مانند زمان صرف شده برای تماشا). این ابزارها به گردانندگان اجازه میدهند زمانی که شرکتکنندگان برای مدت معینی بیکار بودهاند، جلسات را متوقف کنند و پس از فعالشدن مجدد شرکتکنندگان، از همان جایی که متوقف شدهاند، از سر بگیرند. آنها همچنین گردانندگان را قادر میسازند تا در صورت نیاز، شرکتکنندگان خاص را بیصدا کنند و قابلیتهای ضبط را در رایانههای شخصی بدون تأثیرگذاری بر رایانههای دیگر متصل شده از طریق نرمافزار کنفرانس ویدئویی مانند Skype یا Zoom Rooms فعال/غیرفعال کنند.
در ادامه به بررسی ۱۰ مورد از بهترین نرمافزارهای آموزش مجازی میپردازیم:
1. فراروم
زبان فارسی، سازگاری با اغلب پلتفرمها، چت آنلاین و عمومی، چت آنلاین و خصوصی، درج و تکمیل متن اشتراکی، ضبط اسکرین، اشتراکگذاری اسکرین، رمزگذاری از جمله قابلیتهای رایگان پلتفرم فراروم است. این پلتفرم ایرانی است و همانطور که ذکر شد از زبان فارسی پشتیبانی میکند.
این برنامه برای مدارس، دانشگاهها و سازمانها دارای نسخه ویژه برای برگزاری کلاس است و ویژگی برتر آن این است که این پلتفرم نیازی به دانلود ندارد و با استفاده از مرورگر میتوانید از آن استفاده کنید.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- چت آنلاین عمومی و خصوصی
- اشتراکگذاری فایل
- رمزگذاری
- اشتراکگذاری محتوای صوتی و تصویری
2. اسکایروم
با این پلتفرم ایرانی میتوانید کلاس و دوره و جلسه بهصورت آنلاین برگزار کنید. از جمله قابلیتهای اسکایروم، ارتباط دوطرفه صوتی و تصویری، اشتراکگذاری دسکتاپ و تبادل فایل، نمایش اسلاید و همزمان پخش صوت و تصویر، و تخته مجازی است.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- امکان ارتباط دوطرفة صوتی و تصویری
- اشتراک دسکتاپ برگزارکننده و شرکتکننده بهصورت همزمان
- نمایش فایلهای متنی
- پخش فایلهای صوتی و تصویری برای کاربران
- گزارشگیری از شرکتکنندگان در کلاس
- سازگاری با سیستمعامل ios11
- امکان نگارش و طراحی صفحات بر روی وایت برد
- محیط فارسی و پشتیبانی از چت فارسی
- پشتیبانی فنی از کاربران
- سرویس تست ۱۰ روزه آزمایشی بهصورت رایگان
- برای استفاده از اسکایروم نیاز به نصب نرمافزار یا افزونه خاصی نیست و در محیط کاملاً تحت وب قابلاجراست.
منفی
- عدم امکان ضبط رویدادها بر روی خود سرور نرمافزار. بدین صورت که برگزارکننده یا ناظر رویداد در اقدامی جدا، باید رویداد موردنظر را ضبط کنند.
- عدم امکان برگزاری آزمون و تعریف تکالیف برای شرکتکنندگان
- حریم شخصی کاربران در این سرویس در هالهای از ابهام است به صورتی که بهگزارش ایسنا، اسکایروم متهم به نقض قوانین حریم شخصی، کاربران است.
3. سی روم
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- استفاده از سرورهای امن و پرسرعت داخلی که نتیجه آن هزینه نیمبها در مصرف اینترنت است.
- ضبط و اشتراکگذاری جلسه
- تبادل فایل و همزمان پخش صوت و تصویر
- تنظیمات مدیریتی برای کنترل جلسه و مجوزهای دسترسی
- اشتراکگذاری دسکتاپ
- چت عمومی و خصوصی
4. نیما
این نرمافزار ایرانی بهصورت فارسی در اختیار کاربران قرار دارد.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- پخش صوت و تصویر
- اشتراکگذاری فایل
- اشتراکگذاری تخته و اسکرین
- گفتگو و چت
- ذخیره خودکار جلسات با حجم کم
- حضوروغیاب
- به حداقل سرعت و ترافیک اینترنت نیاز دارد.
- برگزاری وبینار بدون محدودیت در پخش صوت و تصویر
- قابلیت اجرا روی اندروید و ویندوز
5.دانشیار
این نرمافزار آموزش مجازی که از سال ۱۳۹۶ بستری برای آموزش از راه دور برای اساتید و دانشجویان بوده و اکنون توانسته است بهعنوان جامعترین پلتفرم ایرانی مطرح شود و همواره در صدر لیست برترین ابزارهای آموزش آنلاین، باقی بماند.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- امکانات برگزاری کلاس مجازی
- ارتباطات صوتی و تصویری باکیفیت بالا
- امکان بهاشتراکگذاری صفحة دسکتاپ اساتید و دانشجویان
- امکان بهاشتراکگذاری فایلهای صوتی و تصویری
- ایجاد تمرین توسط اساتید و تحویل تمرین
- برگزاری آزمونهای آنلاین
- تا ۵۰ هزار کاربر میتوانند همزمان از این پلتفرم استفاده کنند.
- اطلاعات شخصی کاربران در این ابزار آموزش از راه دور، کاملاً محفوظ است.
- به علت امکان برگزاری آزمون و تعریف تکالیف، گزینه باکیفیت و جامعی برای برگزاری کلاسهای درسی است.
- بومی بودن و پشتیبانی از زبان فارسی با رابط کاربری آسان
- پشتیبانی ۲۴ ساعته
- دیگر ویژگی این سرویس منبعباز بودن و توسعهپذیری نرمافزار است.
- امکان ضبط و بازپخش جهت مرور مطالب تا یک ماه برای کاربران فراهم است.
منفی
- در نسخه قدیمی مشکل برگزاری آزمونها وجود داشت و با بهروزرسانی پلتفرم دانشیار در نسخه فعلی این مشکل برطرف شده است.
6.Zoom
زوم پلتفرمی است که بهعنوان “بهترین نرمافزار آموزش مجازی” توسط کاربران مورد تحسین قرار گرفته است و یک گزینه رایگان برای حداکثر ۱۰۰ شرکتکننده دارد. اگر نیاز به میزبانی مخاطبان بیشتری دارید یا ویژگیهای اضافی میخواهید، زوم برنامههای پولی را ارائه میدهد که از ۶۹۰ دلار در سال در هر مجوز برای وبینارها شروع میشود. با استفاده از ابزارهای داخلی زوم میتوانید در طول وبینار خود ویدئوها را روی رایانه خود به اشتراک بگذارید یا پخش کنید.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- add-ons (گرانقیمت)
- یک دوره آزمایشی رایگان ۳۰ روزه
- اشتراکگذاری صفحهنمایش
- تخته سفید
- ویژگی بالابردن دست
منفی
- رابط زوم میتواند مدرنتر و کاربرپسندتر از سایر پلت فرمهای آموزشی باشد. بسیاری از کاربران شکایت دارند که قابلدرک نیست.
- نمیتوانید یک جلسه یکساعته داشته باشید. در پایینترین پلان حداکثر میتوانید یک کلاس ۴۰ دقیقهای را تدریس کنید. پس از این مدت، جلسه بلافاصله پایان مییابد؛ بنابراین اگر به یک دقیقه اضافی برای تکرار یا خلاصهکردن مهمترین اطلاعاتی که در کلاس بحث شده است نیاز دارید، ممکن است زمان کافی نداشته باشید.
7. Google Meet
Google Hangouts Meet یک سرویس ویدئوکنفرانس است که برای شرکتهایی که میخواهند کلاسهای مجازی را میزبانی کنند، بهترین است. این ابزار رایگان است، استفاده از آن و تنظیم آن آسان است – بدون نیاز به دانلود نرمافزار یا ایجاد حساب کاربری.
میتوانید هنگام گپزدن با سایر شرکتکنندگان در همان اتاق، صفحه، دسکتاپ، دوربین (حتی صفحههای دوگانه) و موارد دیگر را به اشتراک بگذارید. همچنین دارای ویژگیهایی مانند شمارهگیری با یک کلیک، چت صوتی و نظرسنجی است.
گوگل میت یکی از سرویسهای شرکت گوگل برای برگزاری کلاس مجازی است. برای تشکیل کلاس در گوگل میت نیاز به یک حساب کاربری ایمیل دارید و حداکثر ۲۵۰ نفر میتوانند در یک کلاس شرکت کنند. پس از ایجاد کلاس، گوگل میت یک لینک در اختیار شما قرار میدهد که باید آن را برای شرکتکنندگان ارسال کنید.
برنامه گوگل میت روی گوشیهای اندروید و ios و ویندوز قابلدسترسی است و افرادی که بخواهند در کلاس شرکت کنند فقط نیاز به یک حساب ایمیل دارند. این نرمافزار تدریس مجازی در کنار قابلیتهای خوبش یک اشکال هم دارد؛ اینکه تمامی اطلاعاتی که در آن اشتراکگذاری میشود بعد از جلسه در دسترس کاربران نخواهد بود؛ بنابراین باید هرآنچه را لازم است در طی جلسه ذخیره کنید.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- اشتراکگذاری فایل
- اشتراکگذاری لینکهای مفید
- امکان چت نوشتاری
- ارتباط صوتی و تصویری
- نظرسنجی
- بالابردن دست برای بیان نظر
- اشتراکگذاری دسکتاپ
8.GoToMeeting
یک نرمافزار آموزش محبوب است که توسط بسیاری از شرکتهای بزرگ مانند آمازون و ادوبی استفاده میشود. استفاده از آن آسان است که آن را برای شرکتهای کوچک یا بزرگ عالی میکند، اما در صورت نیاز دارای برخی ویژگیهای پیشرفته است.
با GoToMeeting، میتوانید وبینارهایی را با حداکثر ۱۰۰ شرکتکننده یا شرکتکنندگان نامحدود میزبانی کنید. همچنین میتوانید جلسات خود را ضبط کنید و آنها را برای پخش بعدی به فایلهای MP4 صادر کنید.
این نرمافزار هم با مک و هم با رایانههای شخصی سازگار است و اگر مخاطبان متفاوتی داشته باشید، استفاده از آن راحت است.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- breakout rooms
- ویژگی بالابردن دست
- اشتراکگذاری صفحهنمایش
- integrations (تقویم گوگل، آفیس ۳۶۵)
- ضبط کلاس
منفی
- فاقد طرح رایگان است.
- برنامههای رایگان برای کسانی که فقط به اصول اولیه ابزار نیاز دارند مفید است. میتوانید بررسی کنید که ابزار در عمل چگونه کار میکند و آیا به تمام ویژگیهای بستههای گستردهتر نیاز دارید یا خیر.
- برای مشاهده نحوه عملکرد نرمافزار، باید با کارشناسان فروش تماس بگیرید.
- برای دیدن نسخه نمایشی GoTo Meeting، باید جزئیات تماس زیادی مانند ایمیل، شمارهتلفن، نام شرکت، اندازه شرکت و موارد دیگر را بگذارید.
- طرح سازمانی برای معلمان نتیجهای ندارد. طرح Enterprise تفاوت چندانی با Business Plan ندارد.
- گران است اگر معلمان بیشتر باشد. اگر نیاز به درگیرکردن چندین معلم باشد، ممکن است جلسه GoTo یک گزینه گرانقیمت باشد. بهتر است تمام جوانب مثبت و منفی این برنامه را در نظر بگیرید.
9. Adobe Connect
اگر میخواهید کلاس مجازی خود را برای مخاطبان خود میزبانی کنید، ادوبی کانکت یک گزینه عالی است. از مزایای این سرویس میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توانایی استفاده از دامنه (و/یا زیر دامنه) خود که اگر میخواهید افراد کلاس مجازی را با برند شما مرتبط کنند، میتواند مفید باشد.
- ادوبی کانکت میتواند گروههای بزرگتری را نسبت به سایر پلتفرمها مدیریت کند. اگر میخواهید میزبان رویدادی باشید که شامل چندین سخنران و/یا مجری در طول یک روز یا هفته است، ایدهآل است.
- میتوانید جلسات را ضبط کنید و آنها را بهعنوان ویدئو ذخیره کنید که بعداً با شرکتکنندگان به اشتراک گذاشته شود. این کار را برای افرادی که نمیتوانند یا نمیخواهند در جلسات زنده شرکت کنند، به دلیل دور بودن یا غیرقابلدسترس بودن، آسان میکند – آنها به تمام اطلاعات ارائهشده در طول آن جلسات دسترسی خواهند داشت.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- یک آزمایش ۳۰ روزه رایگان
- breakout rooms
- LMS integrations (Moodle, Blackboard, Canvas)
- چت کردن
- ویژگی بالابردن دست
- نظرسنجیها و آزمونها
- تخته سفید
- ویدئوکنفرانس (مشاهده صدا و تصویر ارائهدهنده)
- اشتراک یادداشت
- اشتراک دسکتاپ استاد و دانشجو
- اشتراک فایلهای ویدئویی
- اشتراک فایلهای صوتی
- اشتراک پاورپوینت
- اشتراک پیدیاف
منفی
- بسیار گران
- هر چه میزبانها و شرکتکنندگان بیشتری داشته باشید، باید هزینه بیشتری بپردازید.
- مسیریابی برای دانشآموزان و معلمان گیجکننده است.
- یک بستر تدریس خوب باید برای دانشآموزان و معلمان آسان باشد. متأسفانه، ممکن است دانشآموزانی که با فناوری آشنا نیستند ادوبی کانکت را گیجکننده بدانند.
- رابط کاربری قدیمی
- ضبط خودکار رویداد و بازپخش جلسات جهت مرور، ادوبیکانکت را در فهرستهای انتخاب برگزارکننده رویدادهای آنلاین قرار میدهد؛ اما باتوجهبه اینکه نسخه اصلی این سرویس از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند، ارتباط آسان کاربران فارسیزبان را تحتتأثیر قرار داده و از طرفی امکانپشتیبانی فنی شرکت ادوبی از کاربران در جغرافیای ایران وجود ندارد.
- از دیگر معایب ادوبیکانکت این است که حتماً برگزارکننده باید نرمافزار ادوبیکانکت را بر روی سیستم کامپیوتر خود نصب داشته باشد و با نسخه وب امکان برگزاری وبینار توسط برگزارکننده وجود ندارد؛ یعنی شما برای دسترسی بهتمامی امکانات این سرویس، مجبور به نصب نرمافزار اختصاصی این شرکت بر روی سیستم خود خواهید بود.
- هم چنین امکان استفاده از میکروفون استاد و دانشجو بر روی وبسایتهایی که از پروتکل HTTPS استفاده نمیکنند در نسخه وب ادوبی کانکت وجود ندارد.در نسخه موبایل حروف بهدرستی نمایش داده نمیشود و امکان ویرایش پیام ارسالشده توسط کاربران در قسمت چت، وجود ندارد.
10. EasyWebinar
EasyWebinar یک نرمافزار آموزش مجازی آنلاین است. این یک نرمافزار وبینار مبتنی برابر است که به شما امکان میدهد رویدادهای زنده را میزبانی کنید، ویدئوها را پخش کنید، فایلها و اسناد را به اشتراک بگذارید، نظرسنجی و آزمونها و موارد دیگر را ایجاد کنید.
EasyWebinar یک پلت فرم وبینار است که به طور خاص برای معلمان و مربیان طراحی شده است. این پلتفرم دارای یک رابط کاربری آسان است که آن را برای معلمانی که میخواهند دانشآموزان خود را از طریق کلاسهای مجازی درگیر کنند، عالی است.
اگر علاقهمند به استفاده از وبینارها بهعنوان یک ابزار آموزشی هستید، EasyWebinar به دلیل راهاندازی ساده و تیم خدمات مشتری، انتخاب خوبی است.
EasyWebinar را میتوان با سرویسهای دیگری مانند GoToWebinar (میزبان وبینار)، Zoom (کنفرانس ویدئویی)، Slack (برنامه پیامرسانی) و MailChimp (پلت فرم بازاریابی ایمیلی) ادغام کرد.
مزایا و ویژگیهای کلیدی:
- آزمایشی ۱۴ روزه رایگان
- چت کردن
- رابط بصری
- اشتراکگذاری صفحهنمایش
منفی
- خدمات مشتری ضعیف
- برخی از کاربران مشکلات دریافت پشتیبانی فنی از بخش فناوری اطلاعات را گزارش میکنند.
- ویژگیهای آموزشمحور زیاد نیست.
- اگر به دنبال ابزاری هستید که دارای ویژگیهایی باشد که معمولاً توسط معلمان استفاده میشود، گزینههای زیادی وجود ندارد.
- هیچ حساب کاربری رایگانی وجود ندارد.
- متأسفانه EasyWebinar یک حساب کاربری رایگان ارائه نمیدهد. فقط با ثبتنام برای یک آزمایش رایگان میتوانید عملکرد نرمافزار را بررسی کنید.
نتیجه
پس از خواندن این مقاله، باید ایده خوبی از نرمافزار آموزش مجازی داشته باشید. قدم بعدی این است که تعدادی از آنها را امتحان کنید و سپس تصمیم بگیرید که کدام یک را بیشتر دوست دارید. اگر نیازهایتان تغییر کرد یا چیز بهتری پیش آمد، همیشه میتوانید بعداً آن را تغییر دهید.
بهترین نرمافزار آموزش مجازی برای محیط یادگیری آنلاین شما، بستری است که میتوانید بهترین رابطه کاری را با آن داشته باشید و روی آن حساب کنید تا با چشمانداز تکنولوژی در حال تغییر وفق دهید.
اگر در این مورد هر سؤالی دارید میتوانید با بخش خدمات مشاوره ما تماس بگیرید.
0 نظر