آمار استوری اینستاگرام + چگونه اینسایت استوری را تجزیه و تحلیل کنیم؟

توسط | دی 18, 1401 | اینستاگرام, بازاریابی | 0 نظر

15 دقیقه

استوری اینستاگرام یکی از جذاب‌ترین ویژگی‌های اینستاگرام است که تصاویر و ویدئوهایی سریع را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. با استوری‌ها، می‌توانید به دنبال‌کنندگان خود نگاهی از پشت‌صحنه و فراتر از چهره رسمی برندتان بدهید. علاوه بر این، می‌توانید محتوای سرگرم‌کننده و تعاملی ایجاد کنید که باعث می‌شود آن‌ها برای اطلاعات بیشتر به پیج شما بازگردند. در این مورد دسترسی به آمار استوری اینستاگرام اهمیت پیدا می‌کند.

بخشی از جذابیت استوری اینستاگرام برای کاربران این است که ببینند چه کسی استوری آنها را مشاهده می‌کند و با آنها تعامل دارد. نه‌تنها می‌توانید ببینید چه کسی استوری‌های شما را فریم به فریم می‌بیند. همچنین می‌توانید آمار استوری اینستاگرام خود را مطالعه کنید تا ببینید کدام یک مخاطب شما را جذب می‌کند و کدام نه. این به شما بینش‌های ارزشمندی در مورد محتوایی که در استوری‌های شما کار می‌کند و آنچه ممکن است نیاز به تغییر داشته باشد، را ارائه می‌دهد.

آیا نمی‌دانید چگونه با تجزیه‌وتحلیل آمار استوری اینستاگرام شروع کنید و ببینید چه کسی استوری شما را مشاهده کرده است؟ در این پست همه چیزهایی که باید بدانید و نحوه استفاده از این اطلاعات برای بهبود کمپین‌های شما توضیح داده می‌شود.

چرا مهم است چه کسی استوری‌های اینستاگرام شما را مشاهده کرده است؟

دانستن اینکه چه کسانی استوری‌های اینستاگرام شما را مشاهده کرده‌اند به این معنی است که می‌توانید ببینید چه کسانی مخاطبان شما هستند (یا مشتریان شما چه کسانی هستند) و آنها با چه چیزی در فید استوری شما ارتباط برقرار می‌کنند. فراتر از آن، می‌توانید ببینید چه کسانی چه محتوایی را از ابتدا تا انتها تماشا می‌کنند و با چه چیزی تعامل دارند.

اگر می‌دانید مخاطبان شما با چه محتوایی تعامل دارند و از ابتدا تا انتها آن را تماشا می‌کنند، می‌توانید آن نوع محتوا را برای استوری‌های آینده کپی کنید. اما اگر بخش‌های خاصی از مخاطبان شما پس از اولین یا دومین استوری، آن را ترک می‌کنند، می‌توانید فوراً متوجه شوید که کدام محتوا به آن‌ها مرتبط نیست.

شما نمی‌خواهید با محتوایی که واقعاً به برند شما مرتبط نیست، مخاطبان اشتباهی را جذب کنید؛ بنابراین، مهم است که از افرادی که استوری‌های اینستاگرام شما را مشاهده کرده‌اند، آگاه باشید تا بتوانید تنظیمات مؤثری را در محتوایی که در آنجا منتشر می‌کنید انجام دهید.

چگونه به اینسایت اینستاگرام دسترسی پیدا کنیم؟

اگر قبلاً Instagram Insights را فعال کرده‌اید، می‌توانید به بخش بعدی راهنمای ما در اینجا بروید. اگرنه، برای دسترسی به اینسایت اینستاگرام خود باید مراحل زیر را انجام دهید:

۱. ابتدا باید پروفایل اینستاگرام خود را روی Public تنظیم کنید.

۲. به پروفایل اینستاگرام خود بروید و روی تنظیمات در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.

۳. به قسمت setting بروید و گزینه account را انتخاب کنید.

۴. بر روی switch account type بزنید و switch to business account را انتخاب کنید.

۵. سپس به شما دستور داده می‌شود که حساب خود را به صفحه فیس‌بوک متصل کنید.

(اگر صفحه فیس‌بوک ندارید، می‌توانید در این مرحله یک صفحه ایجاد کنید.)

برای داشتن یک حساب کاربری بیزینس اینستاگرام، باید یک صفحه فیس‌بوک متصل داشته باشید. لازم نیست که صفحه فیس‌بوک دارای برند یا محتوایی باشد، بلکه فقط باید وجود داشته باشد.

۶. تأیید کنید که تمام جزئیات شما درست است و سپس روی “Done” کلیک کنید.

شما اکنون به یک پروفایل بیزینس تبدیل شده‌اید و به اینسایت اینستاگرام دسترسی خواهید داشت.

تنظیم اکانت اینستاگرام روی بیزینس برای آمار و اطلاعات

چطور بفهمیم چه کسی استوری اینستاگرام ما را دیده است؟

آیا نمی‌دانید چگونه می‌توانید ببینید چه کسی استوری اینستاگرام شما را مشاهده کرده است؟ بسیار ساده است.

فهرست‌های بینندگان استوری‌ها فقط در طول ۲۴ ساعتی که یک استوری قابل‌مشاهده است و سپس ۲۴ ساعت دیگر پس از آن قابل‌مشاهده است. لیست بینندگان و تعداد بازدیدها فقط برای ۴۸ ساعت در دسترس است؛ بنابراین اگر می‌خواهید دقیقاً بدانید چه کسی استوری اینستاگرام شما را می‌بیند، باید روزانه به تجزیه‌وتحلیل حساب خود بپردازید.

برای دسترسی به لیست بینندگان از یک استوری فعلی، کافی است روی استوری اینستاگرام خود ضربه بزنید و انگشت خود را به سمت بالا بکشید.

بلافاصله گزینه‌ای برای انتخاب بین تجزیه‌وتحلیل و لیست بینندگان خود خواهید دید. روی نماد چشم کلیک کنید و می‌توانید لیست بینندگان خود را ببینید.

در بالای صفحه خود، می‌بینید که تمام استوری‌های فعلی شما به‌صورت افقی نمایش داده می‌شوند. می‌توانید برای دیدن فهرست‌های بینندگان، روی هر استوری ضربه بزنید، و به‌راحتی می‌توانید ببینید چه کسی استوری‌های شما را تا آخر تماشا کرده است، و چه کسانی آن‌ها را رها کرده‌اند.

همان‌طور که استوری‌هایی را که می‌خواهید تجزیه‌وتحلیل کنید انتخاب می‌کنید، توجه داشته باشید که کدام یک از سایرین بازدید بیشتری داشته‌اند و چه نوع محتوایی دارند. برای استوری‌های بعدی که در فید خود پست می‌کنید، باید این موضوع را در نظر داشته باشید.

تجزیه‌وتحلیل آمار استوری اینستاگرام

دو راه برای مشاهده آمار استوری اینستاگرام در داخل اپلیکیشن اینستاگرام وجود دارد. اولین مورد با ضربه‌زدن روی استوری‌های فعلی‌تان از پروفایل خودتان است (دقیقاً همان‌طور که ضربه می‌زنیم تا لیست‌های بینندگان خود را ببینیم). هنگامی که روی استوری خود ضربه زدید، انگشت خود را از پایین صفحه به بالا بکشید و روی نمودار در گوشه سمت چپ بالا ضربه بزنید.

صفحه اینسایت شما یک نمای کلی به شما نشان می‌دهد که شامل اطلاعاتی درباره تعداد بازدیدکنندگان و رفتار آن‌ها و محتوایی است که در طول دوره زمانی به اشتراک گذاشته‌اید. شما می‌توانید ایده خوبی از:

  • چه کاری روی استوری شما انجام شده است؟
  • آیا منجر به بازدید یا پاسخی شده است؟
  • اکانت ریچ چقدر است؟
  • اینکه آیا فالوورهای جدیدی از یک استوری دریافت کرده‌اید؟
  • چه تعداد از کل بینندگان شما در تمام استوری‌های شما پیمایش کردند و چه تعداد پس از مشاهده استوری شما خارج شدند؟

همچنین می‌توانید میزان محدودی از تحلیل‌های استوری اینستاگرام خود را از دکمه professional dashboard در پروفایل اینستاگرام خود بررسی کنید. ازآنجایی‌که بسیاری از اطلاعات و آمار استوری‌ اینستاگرام پس از ۴۸ ساعت ناپدید می‌شوند، شما فقط می‌توانید مقدار کمی از اطلاعات را مشاهده کنید. بااین‌حال، هنوز هم می‌توانید ایده‌ای در مورد اینکه کدام یک از استوری‌های شما بهترین عملکرد را دارند، داشته باشید.

ابتدا روی دکمه professional dashboard در پروفایل اینستاگرام خود ضربه بزنید. این شما را به داشبوردی می‌برد که به شما امکان می‌دهد استوری‌های اخیر خود را از ۷ روز گذشته یا ۹۰ روز گذشته مشاهده کنید. انتخاب کنید چه بازه زمانی را می‌خواهید مشاهده کنید و برنامه، داده‌هایی را روی صفحه‌نمایش شما نشان می‌دهد.

اگر صفحه را به پایین اسکرول کنید، گزینه‌هایی برای مشاهده تجزیه‌وتحلیل پست‌ها یا استوری‌های اخیر خود خواهید دید. برای مشاهده تجزیه‌وتحلیل استوری اینستاگرام خود، روی Stories ضربه بزنید.

صفحه اینسایت برای آمار استوری اینستاگرام

هنگامی که در صفحه Stories قرار گرفتید، می‌توانید انتخاب کنید که استوری‌های ۷ روز تا ۲ سال گذشته را مشاهده کنید. بازه زمانی موردنظر خود را انتخاب کنید.

استوری را که می‌خواهید تحلیل کنید انتخاب کنید. در صفحه جدید اطلاعات آماری را برای آن استوری خاص، مشاهده خواهید کرد.

معیارهای آمار استوری اینستاگرام

از صفحه اصلی تجزیه‌وتحلیل Stories خود، می‌توانید معیارهای خاصی را برای بررسی انتخاب کنید. بیایید نگاهی عمیق‌تر به گزینه‌های شما داشته باشیم.

شما باید در بالای صفحه اصلی استوری‌ها، بعد از انتخاب دوره زمانی موردنظر، روی گزینه سوم ضربه بزنید.

در منوی باز شده گزینه Metric را انتخاب کنید. حالا می‌توانید معیارهای مختلف را برای بررسی استوری‌ها در بازه مورد نظرتان بررسی کنید.

شما می‌توانید به طور مجزا برای هر استوری هم معیارها را بررسی کنید. کافی است در صفحه Content، روی استوری موردنظر ضربه بزنید و آمارهای ارائه شده را بررسی کنید.

در ادامه معیارهای مختلف آمار استوری اینستاگرام ارائه شده است:

Reach

تعداد اکانت‌های منحصربه‌فردی که استوری اینستاگرام شما را مشاهده کرده‌اند.

Impressions

تعداد دفعاتی که استوری اینستاگرام شما دیده شده است. استوری‌هایی که بیشترین تأثیر (impressions) را دارند، استوری‌های پربیننده شما هستند. این بدان معناست که با این استوری‌های خاص به اکانت‌های بیشتری نسبت به سایر مواردی که پست کرده‌اید، دسترسی پیدا کرده‌اید.

صفحه اینسایت اینستاگرام برای آمار و اطلاعات

Story Interactions

Story Interactions استوری‌های جذاب اینستاگرام شما را اندازه‌گیری می‌کند. آن‌ها استوری‌هایی هستند که کاربران بیشترین اقدامات را در آن‌ها انجام داده‌اند، از جمله پیام دایرکت و اشتراک‌گذاری. این معیار اساساً تمام تعاملات با استوری شما را جمع‌آوری می‌کند، سپس هر یک را بر اساس کل تعاملات آن رتبه‌بندی می‌کند.

استوری‌هایی را که در فهرست Story Interactions شما در بالاترین سطح ظاهر می‌شوند به‌دقت در نظر بگیرید و محتوای بیشتری مانند آن‌ها ایجاد کنید. با استفاده از استیکرها، محتوای تعاملی و لینک‌ها آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی بهترین عملکرد را دارد. می‌توانید از این استوری‌های بسیار جذاب برای ایجاد مکالمه در مورد برند خود استفاده کنید و دنبال‌کنندگان خود را به انجام اقدامات خاصی سوق دهید.

Shares

معیار اشتراک‌گذاری‌ها نشان می‌دهد که چه تعداد از بینندگان استوری شما، آن را از طریق پیام مستقیم (Direct) یا استوری‌های خودشان به اشتراک گذاشته‌اند.

Replies

معیار ریپلای به شما ایده می‌دهد که چند نفر به استوری شما پاسخ داده‌اند. با نگاهی به استوری‌های با عملکرد برتر خود برای پاسخ، شما ایده روشنی از اینکه چه نوع محتوایی فالوورهای شما را تشویق می‌کند تا برای شما پیام مستقیم ارسال کنند، پیدا می‌کنید.

Link Clicks

برای لینک‌های موجود در استوری اینستاگرام، حساب‌های بیزینس می‌توانند تعداد کلیک‌های روی لینک را در هر استوری مشاهده کنند. استوری‌هایی که بیشترین تعداد کلیک را دارند می‌توانند در استوری‌های بعدی استفاده شوند.

Navigation

بخش Navigation شاخص‌های کلیدی عملکرد مانند Forward، Back و استوری بعدی را ارائه می‌دهد که می‌توانید علاقه مخاطبان خود را به استوری‌های خود اندازه‌گیری کنید.

Forward

معیار Forward به این معنی است که یک بیننده به استوری بعدی کلیک کرده است. به استوری‌های خود با بیشترین تعداد کلیک روبه‌جلو نگاهی بیندازید تا ایده‌ای در مورد آنچه مخاطبانتان را به استوری‌هایی که به اشتراک می‌گذارید علاقه‌مند نگه می‌دارد، بیابید.

Exited

اگر کاربران در نقطه خاصی از استوری شما خارج شده باشند، محتوای شما دیگر توجه آنها را به خود جلب نمی‌کند. به اینکه آیا الگویی برای خروج کاربران از استوری شما وجود دارد یا خیر، دقت کنید و سعی کنید انواع محتوایی که ممکن است با آن‌ها همخوانی داشته باشد را حذف کنید.

Next Story

استوری بعدی به شما نگاهی واضح به تعداد بینندگانی می‌دهد که از یک استوری به استوری بعدی می‌روند. این بدان معناست که محتوای شما توجه آنها را به خود جلب کرده است و آنها اگرچه ممکن است عجله کنند تا ببینند چه چیزی در استوری‌های بعد وجود دارد، در بسیاری از موارد برای دیدن موارد بیشتر هیجان‌زده هستند. این را با نرخ خروج و سایر معیارهای تعامل مقایسه کنید.

Back

تجزیه‌وتحلیل Back شما اندازه‌گیری می‌کند که کاربران روی کدام استوری کلیک کرده‌اند، سپس به عقب برگشته‌اند تا استوری‌های قبل از آن را ببینید. تعداد بالای کاربران Back در یک استوری نشان می‌دهد که به‌اندازه کافی جالب و جذاب بوده است تا بیننده به عقب برگردد و آنچه را که قبلاً پست کرده‌اید ببیند.

صفحه اینسایت اینستاگرام برای آمار

Profile activity

در قسمت پروفایل اکتیویتی شما می‌توانید به اطلاعات مهمی مانند تعداد بازدید از پروفایل شما، تعداد کاربرانی که از یک استوری شما را فالو کرده‌اند و دکمه تماس یا ایمیل دست پیدا کنید.

Profile Visits

معیار بازدید از پروفایل به این معنی است که کاربران برای بازدید از پروفایل شما از یک استوری خاص کلیک می‌کنند. به محتوای استوری که افراد از آن به پروفایل شما می‌آیند نگاهی بیندازید. آیا الگوی خاصی وجود دارد که بتوانید برای دفعه بعد از آن الگوبرداری کنید؟

Follows

Follows اندازه‌گیری می‌کند که از کدام استوری‌ها بیشترین فالوور را در پروفایل خود جذب کرده‌اید. آیا نوع خاصی از محتوا یا کال تو اکشن (Call To Action) وجود دارد که آن را هدایت می‌کند؟

Call Button Taps

ضربه‌زدن روی دکمه تماس به شما اطلاعاتی از تعداد افرادی که از یک استوری روی دکمه تماس در پروفایل شما ضربه زده‌اند، می‌دهد.

Email Button Taps

ضربه‌زدن روی دکمه ایمیل در استوری اینستاگرام، تعداد کاربرانی که از یک استوری روی دکمه ایمیل پروفایل شما ضربه زده‌اند را اندازه می‌گیرد.

آمار استوری اینستاگرام پروفایل اکتیویتی

 

نتیجه

همان‌طور که استوری‌های اینستاگرام همچنان در حال افزایش محبوبیت است، برای کسب‌وکارها و برندها مهم است که به فید و استوری خود به‌عنوان دو پلتفرم مجزا نگاه کنند. درحالی‌که استراتژی و محتوای فید و استوری‌های شما باید با هم کار کنند، مهم است که ترافیک و سایر KPIهای مهم را به طور جداگانه دنبال کنید تا بفهمید چه چیزی برای هر یک از این مخاطبان بهتر است.

توانایی تجزیه‌وتحلیل آمار اینستاگرام از طریق اینسایت، نه فقط در استوری اینستاگرام، بلکه در وب‌سایت و تمام پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی شما مهم است. وقتی می‌دانید چه محتوایی با مخاطبان شما بیشتر ارتباط برقرار می‌کند، می‌توانید به ارائه بیشتر آن ادامه دهید.

ارائه محتوای مناسب، از طریق استوری‌ها یا موارد دیگر، به معنای رشد بیشتر برای برند شما و مشتریانی است که به آنها خدمات ارائه می‌دهید.

برای 5درصدی شدن در اینستاگرام خود می‌توانید بسته 5درصدی شدن در اینستا را تهیه بفرمایید و مدیریت پیج اینستاگرام خود را به ما بسپارید.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت