موفق‌ترین استارتاپ‌های ایران در سال 1403

توسط | اسفند 11, 1399 | استارتاپ, کسب و کار | 0 نظر

12 دقیقه

استارتاپ چیست؟ در مقاله‌های قبلی سایت ۵ درصدی ها، به طور مختصر و کوتاه با مفهوم استارتاپ آشنا شدیم. استارتاپ، به هر کسب و کار نوپایی که بر پایه‌ی تکنولوژی بنا شده و قابلیت گسترش داشته باشد، گفته می‌شود. نمی‌توان گفت که لزوماً استارتاپ باید یک سایت، یک اپلیکیشن روی موبایل شما یا یک شرکت و سازمان باشد، اما معنایی که در بین عموم جا افتاده، همین است؛ واژه‌ی استارتاپ را حتی به یک کسب و کار خانگی که نیازهای یک محله را تامین می‌کند و خرج یک خانواده را درمی‌آورد نیز می‌توان نسبت داد؛ به طور کلی استارتاپ، به هر فعالیتی گفته می‌شود که حول یک ایده و رشد و پرورش آن بنا می‌شود.

صاحبان استارتاپ‌ها، معمولاً افراد خلاق و نوآوری هستند که در جستجوی روش‌هایی متفاوت از روش‌های قبل برای کسب درآمد، به یک ایده‌ی فوق العاده می‌رسند؛ مثلاً به جای فروش به شکل سنتی، به فکر فروش به شکل آنلاین می‌افتند که همین شیوه‌ی عرضه محصولات، باعث نوآوری در بازار می‌شود.

در این مقاله به معرفی استارتاپ‌هایی که در ایران معروف هستند و مقدم بر سایر استارتاپ‌های دیگر جلو می‌روند، می‌پردازیم و با نحوه‌ی کار آن‌ها آشنا می‌شویم. در حال حاضر، در هر زمینه‌ای که می‌شناسید، می‌توانید یک استارتاپ پیدا کنید که سریع و مطمئن به شما کمک کند.

بررسی موفق‌ترین استارتاپ‌های ایران در سال 1402

دیجی کالا

هیچ کس فکرش را نمی‌کرد، شاید حتی خود برادران محمدی هم فکرش را نمی‌کردند، اما امروزه دیجی‌کالا که در ابتدا یک سایت نقد و بررسی دوربین و لپ تاپ و موبایل بود، تبدیل به بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران شده است. موفقیت این فروشگاه خرده فروش اینترنتی، به قدری چشمگیر بوده که چندی پیش مجله Economist در مورد آن مطلبی نوشت و ارزش آن را نزدیک به ۱۵۰ میلیون دلار اعلام کرد. پس از آن واشنگتن پست و نشریه معتبر Forbes نیز، گزارش هایی از عملکرد این استارتاپ موفق ایرانی نوشتند.

همانطور که گفتیم، دیجی کالا در ابتدا یک سایت نقد و بررسی کالاهای دیجیتالی بود تا اینکه صاحبان آن یک روز، به فکر فروش این کالاها افتادند و سایت تا جایی پیشرفت کرد که امروزه کالایی نیست که نتوانید مشابه آن را در دیجی‌کالا پیدا کنید. نحوه‌ی کار دیجی کالا به این صورت است که، اسم محصول مورد نظرتان را در سایت سرچ کرده و بعد از چک کردن موجودی و قیمت آن، محصول را به سبد خرید خود اضافه می‌کنید و با پرداخت آنلاین هزینه، منتظر می‌مانید تا پست یا پیک‌های ویژه دیجی کالا، محصول مورد نظرتان را برایتان بیاورد.

این فروشگاه اینترنتی، تا یک هفته ضمانت تعویض و پس گرفتن کالا را دارد و به همین دلیل، مشتری‌ها با اطمینان خاطر بیشتری از این سایت، خرید می‌کنند.

دیجی کالا به عنوان تنها استارتاپ ایرانی که رتبه ۸۸ از ۱۰۰ استارتاپ برتر جهان را به دست آورده، شناخته می‌شود.

آدرس سایت دیجی کالا : www.digikala.com

ای نتورک و جابینجا

هر دوی این استارتاپ‌ها در زمینه تبلیغات، فعالیت می‌کنند و به شما کمک می‌کنند تا با استفاده از آن‌ها کسب درآمد کنید. تفاوت آن‌ها در این است که آی نتورک برای کسانی که می‌خواهند محصولات خود را تبلیغ کنند و برای کسانی که می‌خواهند تبلیغ بگیرند و در سایت خود آن را منتشر کنند، بستر مناسبی فراهم کرده و این دو را به هم وصل می‌کند؛ اما جابینجا ابزاری برای اتصال کارفرما و کارجو می‌باشد و به نوعی برای شما شغل پیدا می‌کند. کافی‌ست به عنوان کارفرما یا کارجو، آگهی استخدام خود را در جابینجا ایجاد کرده و از امکانات متنوعی مثل شرح آگهی، میزان حقوق و شتابدهی برای پیدا کردن هرچه سریعتر نیروی انسانی مورد نیاز و یا شغل مورد نیاز خود، برخوردار شوید. جابینجا با ارسال آگهی‌های مشابه آگهی‌هایی که شما سرچ کرده‌اید به ایمیل شما، کار جستجوی شغل را برای شما آسان تر می‌کند.

آدرس سایت ای نتورک : anetwork.ir

آدرس سایت جابینجا : jobinja.ir

اسنپ و تپسی

نام اپ‌های اسنپ و تپسی را امروزه کمتر کسی نشنیده است. این دو اپ، در زمینه حمل و نقل مسافر درون حوزه شهری فعالیت می‌کنند و شهرت بسیاری کسب کرده‌اند. اسنپ، کار خود را از سال ۹۳ و تپسی، کار خود را از سال ۹۵ آغاز کرده است و به سرعت تبدیل به در دسترس‌ترین و پر تراکنش‌ترین اپ‌های حمل و نقل شدند؛ زیرا بستر مناسبی برای مسافران در سرتاسر ایران فراهم کردند و آن‌ها را از رنج ایستادن سر خیابان و گرفتن تاکسی نجات دادند.

طریقه‌ی کار کردن با این نرم افزارها به این شکل است که شما با مشخص کردن مبدا و مقصد خود، می‌توانید تمام رانندگانی که در اطراف شما آماده‌ی حمل مسافر هستند را ببینید، نزدیکترین خودرو درخواست شما را قبول کرده و شما را تا مقصد میبرد.

اپلیکیشن اسنپ ، بعد از روبرو شدن با استقبال زیادی که مردم از تاکسی آنلاین اسنپ داشتند، گزینه‌های دیگری مثل اسنپ مارکت ، اسنپ فود، اسنپ دکتر و … را نیز به اپ خود افزود.

آدرس سایت اسنپ : snapp.ir

آدرس سایت تپ سی : tapsi.ir

مو‌تن‌رو و خانومی

تقریباً همه‌ی ما می‌دانیم که فروش لوازم آرایشی و بهداشتی در ایران از سرانه‌ی بالایی برخوردار است؛ به همین دلیل اگر یک فروشگاه معتبر اینترنتی، به طور درست و اصولی به فروش محصولات آرایشی و بهداشتی بپردازد نیز، می‌تواند به درآمد خوبی برسد. وب‌سایت‌های مو تن رو و خانومی از موفق‌ترینِ این فروشگاه‌ها هستند که ضمانت برگشت کالا، گارانتی و تحویل به موقع، از ویژگی‌های قابل توجه آنان است، البته شما می‌توانید قبل از خرید محصول، از مشاوره‌های رایگان این فروشگاه‌ها استفاده کنید تا کالای درست و مناسب خودتان را بخرید.

آدرس سایت موتن‌رو : mootanroo.com

آدرس سایت خانومی : www.khanoumi.com

بازار و مایکت

اپ‌های بازار و مایکت، جزء اپ‌هایی هستند که روی گوشی اکثر ایرانی‌ها نصب شده و استفاده می‌شوند. شما از این برنامه‌ها به منظور دانلود رایگان بازی و اپلیکیشن برای موبایل خود، می‌توانید استفاده کنید. تعداد محدودی از این برنامه‌ها پولی هستند و برای نصب آن‌ها باید مبلغ اندکی پرداخت کنید. دانلود از این اپ‌ها قابل اعتماد بوده و برنامه‌هایی که نصب می‌کنید، به گوشی شما آسیبی نمی‌زنند.

آدرس سایت بازار : cafebazaar.ir

آدرس سایت مایکت : myket.ir

دیوار و شیپور

اگر چند سال پیش به شما می‌گفتند که می‌توانید جنس دست دوم خود را به راحتی و با یک نرم‌افزار بفروشید، شاید باور نمی‌کردید، اما در در حال حاضر اپ‌های دیوار و شیپور، این امکان را برای شما فراهم کردند که کالای کارکرده یا نو خود را فقط با گذاشتن یک آگهی، به راحتی بفروشید. این خرید و فروش، حتی ممکن است بین افرادی که در شهرهای دور از هم زندگی می‌کنند نیز اتفاق بیفتد.

آدرس سایت دیوار : divar.ir

آدرس سایت شیپور : www.sheypoor.com

ترب

ترب، یک اپ موفق ایرانی است که استفاده از آن برای خیلی از افراد، ضروری می‌باشد؛ زیرا این امکان را به آن‌ها می‌دهد تا قیمت محصولی را که می‌خواهند خریداری کنند، با سایر قیمت‌ها در سراسر ایران مقایسه کرده و و با بهترین قیمت، خرید خود را انجام دهند.

آدرس سایت ترب : torob.com

نوار و پریوا

این استارتاپ‌ها در زمینه پادکست‌های صوتی فعالیت می‌کنند. نوار، در زمینه‌ی محتواهای صوتی برای بزرگسالان و پریوا در زمینه محتواهای صوتی برای کودکان و نوجوانان به تولید می‌پردازند. استارتاپ پریوا امکان ارتباط بین ناشران و مولفان و خوانندگان را فراهم کرده و برای هر کاربر، پنلی تفکیک شده در نظر می‌گیرد.

آدرس سایت نوار : www.navaar.ir

آدرس سایت پریوا : pariva.ir

نوبت دات آی آر، پزشک خوب، درمانکده و دکتر ساینا

این استارتاپ‌ها همانطور که از اسمشان پیداست، در زمینه‌ی خدمات پزشکی و اطلاعات و دانستنی‌های مربوط به سلامت فعالیت می‌کنند. استارتاپ‌های پزشک خوب و درمانکده و نوبت دات آی آر، برای گرفتن نوبت آنلاین از مطب پزشکان و همچنین مشاهده‌ی نزدیکترین مطب‌های پزشکی و امکانات درمانی، کاربرد دارند. استارتاپ دکتر ساینا، اطلاعات مختلفی در زمینه‌های پزشکی و معرفی بیماری‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد که مفید هستند.

آدرس سایت نوبت دات آی آر : nobat.ir

آدرس سایت پزشک خوب : pezeshkekhoob.com

آدرس سایت درمانکده : www.darmankade.com

آدرس سایت دکتر ساینا : www.drsaina.com

اسنپ مارکت، اُکالا و بیار

احتمالاً لذت بخش‌ترین کار بعد از اینکه خسته و کوفته از سرکار برمیگردی و یادت رفته خرید کنی، این باشد که با چند کلیک و یک پرداخت اینترنتی، بتوانی از نزدیک‌ترین سوپرمارکت خرید کرده و درِ خانه تحویل بگیری! با گسترش وسایل ارتباطی و مشغله‌ی زیاد آدم‌ها، احتمالاً این ایده از پرطرفدارترین ایده‌های استارتاپی بوده که شکل گرفته است.

آدرس سایت اسنپ مارکت : snapp.market

آدرس سایت اُکالا : okala.com

آدرس سایت بیار : www.ibiar.com

علی بابا و جاباما

سفر رفتن و تفریح کردن برخلاف تصور همگان، یک امر تخصصی است و نیاز به راهنمایی و کمک دارد. وب سایت علی بابا یکی از موفق‌ترین وب سایت‌های ایرانی است که مثل جاباما در زمینه رزرو هتل، تهیه بلیط و تورهای گردشگری فعالیت می‌کند. با این وب‌سایت‌ها می‌توانید در مکان‌هایی که اطلاعاتشان در اختیار شما قرار داده می‌شود، در دورترین و زیباترین نقاط ایران در اقامتگاه‌های بوم گردی، ساکن شده و از تجربه‌ی مکان های جدید و زیبا لذت ببرید.

آدرس سایت علی بابا : www.alibaba.ir

آدرس سایت جاباما : www.jabama.com

استارتاپ‌های موفق و نوآور زیادی وجود دارند که از آن‌ها نام برده نشد، در آینده نیز استارتاپ‌های جدید دیگری متولّد خواهند شد که مطمئنا موفق و درخشان‌تر از استارتاپ‌های گذشته خواهند بود.

پیشرفت تکنولوژی و رشد اینترنت، این امکان را ایجاد کرده که بحث راه اندازی استارتاپ در ایران با استقبال خوبی مواجه شود. اضافه کردن کمی خلاقیت به ایده‌ی کسب و کارتان، می‌تواند شما را نیز صاحب یک استارتاپ کند. چنان که شما برای راه اندازی یک استارتاپ، احتیاج به آموزش و بالا بردن اطلاعات‌تان دارید؛ به همین منوال هم بسیاری از نکات راه اندازی یک استارتاپ را در هیچ کتاب و مجله‌ی آموزشی نمی‌توانید بخوانید و باید بر اساس تجربه به دست بیاورید. یک تیم حرفه‌ای و قوی و البته با انگیزه، بسیار به روند پیشرفت شما کمک خواهد کرد.

از قدم‌های کوچک شروع کنید و در عین آن تنبلانه جلو نروید. آهسته و پیوسته جلو رفتن از هر فرمول موفقیتی بهتر عمل می‌کند. اگر بتوانید بعد از مدتی یک MVP خوب و قابل قبول تولید کرده که از آن استقبال بشود، می‌توانید سرمایه‌گذار جذب کرده و کسب و کار خودتان را توسعه دهید.

برنامه ریزی داشته باشید تا کارها در هم پیچیده نشوند، بسیاری از استارتاپ‌ها با مشکل عدم برنامه‌ریزی مناسب روبه‌رو می‌شوند و حتی با داشتن برتری‌هایی نسبت به دیگر رقبا، به علت بی نظمی و از دست دادن فرصت‌ها، از رده خارج می‌شوند و رقابت را می‌بازند.

شاید از شرایط کنونی کشور، دلگیر و افسرده باشید، اما بگذارید بگویم با همین شرایط کنونی، خیلی از افراد هستند که با استفاده از هوش و خلاقیت و امکانات کم، به کسب درآمد میلیونی رسیده‌اند. چه بسا که با قطع ارتباط ما با بعضی کشورهای خارجی و قطع وارد شدن بعضی از اجناس، بهترین فرصت برای جوان خلاق ایرانی فراهم شده است تا خودکفایی خودش را نشان بدهد.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت