آموزش تولید محتوا برای وب سایت

توسط | دی 22, 1399 | بازاریابی, تولید محتوا | 0 نظر

8 دقیقه

به طور کلی از نظر من، نوشتن یعنی تولید محتوای مناسب و دارای ارزش برای خوانده شدن! وقتی که شما در مورد هر موضوعی شروع به نوشتن می‌کنید؛ باید بیشتر از هر چیزی بر روی خلاقیت و نوآوری‌تان کار کنید. ذهنی که همیشه پر از کلمات و جملات جدید باشد، می‌تواند در مورد هر موضوعی حرف تازه بر روی کاغذ بنشاند و حتما دنبال کننده و خواننده هم خواهد داشت.

در مورد تولید محتوا برای وب سایت و مقاله نویسی، این موضوع را باید بدانید که در عین پیروی کردن از قوانین، نباید جملات مقاله‌های دیگر را تکرار کنید؛ وگرنه مقاله‌تان در موتور جستجوی گوگل قرار نمی‌گیرد و کپی محسوب خواهد شد.

فضای وب، مکانی مناسب برای به اشتراک گذاشتن افکار و ایده‌هایتان است، که با وصل کردن این فکرها به موضوع مورد نظرتان، می‌توانید جملاتی جدید و چه بسا بهتر از دیگران ارائه دهید.

نحوه‌ی نوشتن شما باید به همان سبکی باشد که بهتر می‌توانید با مخاطبتان ارتباط برقرار کنید. برای اینکه بیشترین بازدید و کامنت را دریافت کنید، باید محتوایی تولید کنید که مورد نیاز مخاطبتان باشد و موضوعات جذاب و ترند را برای ذهن مخاطبتان دست‌چین کنید.

امروزه روند سئو و بهینه سازی وب تغییر کرده و محتوای وب‌سایت از مهمترین معیارهای گزینش آن به شمار می‌رود. اگر شما بهترین قالب گرافیکی را هم برای وب سایتتان طراحی کرده باشید، اما بر روی ارزش محتوایی سایتتان هیچ برنامه‌ریزی نکرده باشید، پیشرفتی عایدتان نمی‌شود و تاثیرگذار نخواهید بود.

جذاب و گیرا بودن مقاله از این جهت اهمیت دارد که هرچه کاربر، زمان بیشتری را در سایت شما بگذراند و به خواندن نوشته‌ی شما تا انتها ترغیب شود، تاثیر مثبت‌تری بر روی رنک‌دهی موتورهای جستجو خواهد گذاشت.

هر مقاله حداقل باید ۲۰۰۰ کلمه داشته باشد؛ البته کمتر از این تعداد هم ممکن است، اما رساندن آن به ۲۰۰۰ کلمه امتیاز بهتری برای شما به همراه دارد.

نحوه تولید محتوا برای وب سایت

استفاده از کلمات کلیدی: یکی از مهمترین اصول نوشتن مقاله، استفاده از کلمات کلیدی در طول مقاله است تا ذهن کاربر کاملاً با آن آشنا شود و همین طور بتواند در طی جستجو درون موتورهای جستجو به مقاله‌ی شما دسترسی پیدا کند. شما می‌توانید از دو ابزار آنلاین گوگل، به نام‌های Google keyword planner و Google trends استفاده کنید تا کلمات کلیدی مهم را در بازه‌های زمانی مشخص بیابید.

مطالعه: خواندن هر چه بیشتر کتاب و مقالات، به شما کمک می‌کند تا ذهنی باز داشته باشید و در مورد موضوعات مختلف توانایی اظهار نظر و حتی نقد و بررسی را پیدا کنید. یک نویسنده باید قبل از هر چیز، ذهنی مملو از کلمات، اطلاعات، تصورات و نقدها داشته باشد تا بتواند آن‌ها را روی کاغذ پیاده کند. وقتی شما در مورد موضوعی که قرار است بنویسید، آگاهی و تسلط کامل داشته باشید، به همه‌ی ابعاد و زوایای آن مسلط هستید و می‌توانید به تمامی سوالات خواننده‌ها پاسخ دهید.

دوستی با مخاطب: ما انسان‌ها معمولاً حرف‌های یک دوست را بیشتر از حرف‌های یک آدم غریبه باور داریم و به آن جذب می‌شویم. سعی کنید با طرز نوشتنتان، نوعی فضای صمیمی و دوستانه را با مخاطب ایجاد کرده و به نوعی با او همذات پنداری کنید؛ این کار را می‌توانید با آوردن مثال‌هایی از خود مخاطب و یا حتی خودتان و یا پرسیدن سوال و انجام نظرسنجی در انتهای مقاله انجام دهید.

 نکات نگارشی : تولید محتوا برای وب سایت، نیاز به رعایت اصول نگارشی و قوانین خاصی دارد که به اصولی بودن قالب مقاله‌ی شما کمک زیادی خواهد کرد.

مقاله‌ی شما باید دارای عنوان اصلی جذاب و چند زیر عنوان باشد. باید پاراگراف بندی و استفاده از علائم نگارشی مثل نقطه، علامت سوال، علامت تعجب، ویرگول و … را حتما رعایت کنید. شکل صحیح کلمات را حتماً از گوگل سرچ کنید تا در صورت داشتن مقاله‌ای ایده آل،از یک خطای ساده‌ی املایی مورد قضاوت قرار نگیرید.

کم گوی و گزیده گوی چون دُر: از قدیم گفته‌اند کم حرف بزن اما ارزشمند! این که شما برای طولانی شدن مقاله شروع به نوشتن جملات تکراری یا به اصطلاح خودمانی، چرت و پرت کنید، از اخلاق نویسندگی به دور است. این شکل نوشتن، شاید مقاله شما را طولانی ‌کند، اما از حوصله‌ی خواننده به دور است و از کیفیت و پرستیژ کاری شما می‌کاهد. یک نویسنده هیچ وقت بیهوده نویسی نمی‌کند و جملاتی را تحویل خواننده نمی‌دهد که حتی خودش هم از آن‌ها سر در نمی‌آورد.

نوشتن را تمرین کنید: برای به دست آوردن هر مهارتی، باید آن را تمرین کرد و در آن تجربه به دست آورد. نوشتن و نویسنده شدن علاوه بر تحقیق و مطالعه، نیاز به تجربه شخصی خود فرد نیز دارد. در ابتدای امر نوشتن، هر آنچه که به ذهن تان آمد، غلط یا درست بنویسید و پس از پایان متن آن را اصلاح کنید.

جمع بندی و ویرایش: همانطور که هر مقاله نیاز به آغاز و پیش مقدمه دارد، باید یک جمع‌بندی انتهایی نیز برای آن در نظر بگیرید؛ جمع بندی معمولاً باید خلاصه‌ای مفید از نوشته‌هایتان باشد تا ذهن مخاطب را منظم کند.

بعد از اتمام مقاله، حتماً یک بار از اول نوشته‌هایتان را مطالعه کنید و مطمئن شوید خطا یا اشتباهی در کلمات یا نوشتار و یا مفهوم رخ نداده باشد.

انواع مقاله

مقاله‌ها دسته بندی‌های مختلفی دارند و هر مقاله‌ای که نوشته می‌شود، بر اساس ماهیت و جنس، به مقالات پژوهشی، مروری، گردآوری، آموزشی، مقالات آزمایش بالینی و … تقسیم بندی می‌شوند.

  • مقالات پژوهشی، رایج ترین نوع مقالات هستند که بر اساس یک تحقیق و نوآوری منحصر به فرد و یا به عنوان یک پایان نامه نوشته می‌شوند و در ژورنال‌ها و کنفرانس‌ها ارائه خواهند شد.
  • مقالات مروری، تحلیلات و نقدهای سازنده در مورد مقالات منتشر شده دیگر، در یک زمینه مشخص همراه با پیشنهادهایی برای آینده هستند.
  • مقالات آزمایشی بالینی، این مقالات به طور خاص در حوزه‌ی پزشکی استفاده می‌شوند. معمولاً آزمایش‌ها و مطالعاتی که بر روی یک گروه بزرگ از بیماران در زمینه‌های مختلف انجام می‌شوند، از روش شناسی گرفته تا پیاده سازی و نتایج مطالعات در این مقالات درج می‌شود.
  • مقالات گردآوری، این نوع مقالات همانطور که از اسمش پیداست، به گرد آوری دیدگاه‌های مختلف نوشته شده در مکان‌های متفاوت می‌پردازد و در واقع مقاله‌ای جدید با حرف‌های منحصر به فرد خودش نیست. نویسنده این مقالات با کنار هم قرار دادن درست جملات و موضوعات، یک مقاله جدید می‌سازد.
  • مقاله آموزشی، در مورد هر موضوعی که بتوان آن را توضیح و آموزش داد، صدق می‌کند و می‌تواند برای خیلی‌ها مفید باشد؛ به طور مثال: مقاله‌های آموزشی وب سایت 5درصدی ها می‌توانند به شما در زمینه راه اندازی کسب و کار و توانایی‌های لازم برای شروع، کمک شایانی کنند. هر سایتی می‌تواند در زمینه تخصصی خودش مقاله‌ی آموزشی تولید کند.

نوشتن، یعنی ارتباط برقرار کردن با دیگران به وسیله کلمات! هرچه این کلمات ارزشمندتر و متناسب با نیاز خواننده باشند، این ارتباط قوی‌تر است.

در تولید محتوا برای وب سایت ، شما باید سعی کنید به نحوی با خواننده مکالمه کنید و او را وادار کنید تا انتهای مقاله با شما همراه باشد.

در مقالات تخصصی، حتماً مطالعه لازم و مفید را برای نوشتن انجام دهید تا مقاله‌های هرچه معتبرتر و قابل اعتمادتری به مخاطبان ارائه بدهید.

دانلود PDF آموزش تولید محتوا برای وب سایت

دانلود پاورپوینت آموزش تولید محتوا برای وب سایت

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
دوره جامع آموزش کسب درآمد از مشاوره مهاجرت
مشاهده‌ اطلاعات بیشتر