معرفی ایرانیان موفق، هنر نزد ایرانیان است و بس!

توسط | تیر 8, 1400 | افراد موفق ایرانی, بیوگرافی افراد موفق, موفقیت | 0 نظر

21 دقیقه

شاید این ضرب المثل دیگر برای همه تکراری و یا حتی خسته کننده باشد اما امروز حال قرار است تا با آشنایی برترین مدیران ایرانی گول و به طوری کلی ایرانیان موفق در زمینه تکنولوژی و عرصه بین‌المللی، این ضرب المثل را به بهترین نحو ممکن برای شما معنا کنیم. زمانی میان کابران فضای مجازی این شوخی بسیار دست به دست شد که در سازمان فضایی ناسا آنقدر ایرانی وجود دارد که معمولا ناهار آبگوشت می دهند! طنزی که به جز بخش آبگوشت تقریبا حقیقتی انکار نشدنی است و نه تنها در ناسا بلکه در بسیاری از کمپانی های بزرگ و برجسته جهان نیز از هوش و استعداد ایرانیان نهایت استفاده را می برند. کارآفرینان ایرانی داخل کشور با بومی سازی های بی نقص از ایده های بین المللی تقریبا معرف همگان هستند اما امروز به معرفی ایرانیانی می پردازیم که به دلیلی برای موفقیت کمپانی های بزرگ جهان تبدیل شده اند.

برخی از مدیران ارشد ایرانی کمپانی گوگل :

سالار کمانگر، فردی جوان در عظمت کمپانی گوگل

سالار کمانگر متولد ۱۹۷۷ در تهران از خانواده ای ایرانی _ آمریکایی است. تحصیلات او ابدا به دنیای تکنولوژی و گوگل ربطی ندارد زیرا کمانگر از جمله افرادی بوده است که کلیشهٔ دکتر شدن را شکسته و در سن ۲۲ سالگی به گوگل راه یافته است. سالار کمانگر فارغ‌التحصیل رشته بیولوژی از دانشگاه استنفورد است و خود درباره ورود به دنیای تکنولوژی و گوگل چنین می گوید :«همیشه به دنبال حرفه ای بودم که هیجان آور باشد به طوری که هیجان رشته پزشکی من را مجذوب خود می کند و بعد از مدتی با تماشای فعالیت پزشکان تصمیم گرفتم دانشمند شوم اما بعد از گذشت مدتی متوجه شدم این رشته برخلاف تصورم، هیجان لازم برای ادامه کار را به من نمی دهد. از این رو بدنبال حرفه ای تازه بودم که بعد از فارغ التحصیل شدن در دانشگاه، به صورت پاره وقت در شرکت گوگل مشغول به کار شدم و در آنجا بود که دیدم کارهایی وجود دارند که انرژی لازم را برای ادامه مسیر به من می دهند.»

سالار کمانگر پس از پایان تحصیلاتش در سال ۱۹۹۸ و در سن ۲۲ سالگی به گوگل راه یافت و از جمله کارمندان قدیمی این شرکت بزرگ به شمار می رود. سالار کمانگر ۷ سال بعد و در حالی که هنوز به ۳۰ سالگی نرسیده بود به یکی از کلیدی ترین و مهم ترین کارمندان گوگل تبدیل شد.

یکی از بزرگ ترین و شناخته شده ترین موفقیت های این نابغه ایرانی تبار ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا Google AdWords می باشد که باعث درآمدزایی بسیار زیادی را برای گوگلی ها به ارمغان آورد. ضمن اینکه به پیشرفت و درخشش سالار کمانگر هم کمک شایانی کرده است.

او از نهمین کارمندان گوگل است که علاوه بر این در رأس هرم بزرگ ترین سایت اشتراک گذاری فیلم در جهان یعنی همان یوتیوب قرار داشت که شرکت گوگل آن را درسال ۲۰۰۶ میلادی به قیمت ۱/۶۵ میلیارد دلار خریداری کرد. سالار کمانگر ۴۰ ساله، پیش تر معاون بخش برنامه های تحت وب گوگل نظیر بلاگر، پیکاسا، جیمیل، اورکات، تقویم گوگل و … بوده است. سالار کمانگر اکنون به عنوان یکی از معاونان ارشد شرکت هولدینگ آلفابت (صاحب گوگل) مشغول به کار است.

 

رضا بهفروز، مهندس ایرانی که کیبورد فارسی را برای ایرانیان به ارمغان آورد!

 رضا بهفروز از سال ۲۰۰۴ تا کنون مدیر مهندسی گوگل را عهده دار است. وی ایرانی‌الاصلی است که در دانشگاه کرنل نیویورک درس خوانده و عاشق ساخت سیستم هایی برای دسترسی آزاد و هرچه بیشتر به محتوای اطلاعاتی است.

بنا بر گفتهٔ خودش، عاشق ساخت سیستم‌های ارتباطی است که به کوچک سازی جهان تسریع بخشد و آن را مکان بهتری برای زندگی کند.

بنا بر اطلاعاتی که از خود رضا بهفروز در شبکه های اجتماعی قرار داده، وی بزرگ شده چهار کشور مختلف است و دوچرخه سواری ، نقاشی، پخت غذا، انجام کارهای بدیع و جهانگردی از علاقمندی های اوست.

بهفروز مهندس ایرانی شاغل در گوگل که تاکنون به ۴۰ کشور دنیا سفر کرده است مهندسی و انتخاب ماساژورهای این شرکت را هم برعهده داشته است.

این مدیر واحد مهندسی در بخش راهبری تکنیکی Google Talk نیز فعالیت‌هایی داشته و بماند که در بخش ایمیل مایکروسافت هم مدیریت برنامه نویسی کرده است.

یکی از امتیازات برجسته کارکنان گوگل این است که در روز ۲۰ درصد وقت آزاد برای کارهای شخصی خود دارند و البته بیشتر نوآوری‌های گوگل در این بازه زمانی ۲۰ درصدی از کل تایم روز شکل گرفته است.

یکی از پروژه‌ها و ابداعات بهفروز که به چشم تمامی کاربران ایرانی گوگل خورده است، کیبورد ایرانی مستقر در صفحه اصلی این موتور جست وجو است.

به گفته خودش این طرح را با الهام از توسعه کیبورد هندی توسعه داده و توانسته گجت فارسی را برای کیبورد این شرکت توسعه دهد.

وی معتقد است اگر شکست نداشته باشد همیشه احساس راحتی می‌کند ولی از جهتی هم نگران است که شکستی نداشته باشد و همیشه در آسایش باشد!

 

مایک جزایری، گوگل در دستان ایرانی ها

مایک جزایری، دیگر فرد موفق ایرانی و کمپانی گوگل است که پس از فارغ التحصیلی در رشته MBA با گرایش مدیریت تکنولوژی در دانشگاه واشنگتن،  مدیریت محصولات گوگل را برعهده دارد. وی از سال ۲۰۰۵ در این شرکت مشغول به کار شده و در پست مدیریت محصولات این شرکت، پروژه‌هایی نظیر گوگل تاک (نرم‌افزار پیام رسان جی تاک)، پلت فرم رسانه ای کروم، پرینتر ابری گوگل ، WebM (پروژه توسعه فرمت ویدئویی متن باز و رایگان برای مشاهده ویدئوهای با کیفیت بالا در وب) و پرداخت حق اشتراک مصرف کنندگان را به اجرا درآورده است.

مایک جزایری ۳۵ ساله، همچنین با گوگل در زمینه خریداری و ادغام شرکت فناوری محور On2 که فعالیتش در زمینه فشرده‌سازی فایل‌های ویدیویی است، همکاری‌هایی داشته است.

همچنین اولین مدیر پروژه گوگل در کرکلند (شهری در شهرستان کینگ واشنگتن) و قائم مقام برای دفتر نیویورک طی سال‌های 2007 تا 2009 بوده است.

پروژه کروم گوگل و تولیدات برنامه‌های کابردی گوگل را نیز می توان از فعالیت های مایک جزایری در گوگل نام برد.

 

شمیم صمدی، شمیم خوش ایرانیان

شمیم صمدی هم از دیگر مدیران این کمپانی غول آمریکایی است که با تصدی جایگاه مدیریت محصولات گوگل توانسته نام خود را در بین معدود زنان موفق ایرانی ببیند.

وی که مدیریت بخش برنامه ریزی تبلیغات این شرکت را برعهده داشت، هم‌اکنون موسس استارت آپ Stealth Ad Tech در نیویورک سیتی است.

شمیم صمدی نیز سمت مدیریت محصولات گوگل را در پرونده خود دارد و دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه دیویس کالیفرنیا است.

شمیم صمدی دو بار در سمت مدیر محصولات گوگل بوده و روی چند پروژه مهم تبلیغاتی و تجاری کار کرده است؛ برخی از فعالیت‌های او در این میان همچون مدیریت محصولات دابل کلیک ریچ مدیا که کمپانی راهکارهای تبلیغات دیجیتال است و تابعه گوگل به حساب می‌آید، بوده است.

پیش از دابل کلیک، راه‌اندازی شبکه ویدئوی تبلیغاتی آنلاین گوگل با نام ادسنس (AdSense) توسط شمیم صمدی انجام شد. حس‌ تبلیغ (AdSense) یک برنامه تبلیغاتی ارائه‌ شده توسط گوگل است که دارندگان وبگاه‌ها می‌توانند در این برنامه نام نویسی کنند تا روی وبگاه‌هایشان تبلیغات متنی، تصویری و ویدئویی فعال شود.

دابل کلیک هم شرکت تابعه شرکت گوگل است که در زمینه ارائه راهکارهای تبلیغاتی در بستر وب فعالیت می‌کند و در آوریل 2007 توسط گوگل خریداری شد. در این روش مشتریانی که داری پتانسیل اصلی خرید هستند شناسایی شده و سرویس به آنها، محصولات جستوجو شده‌شان را با گذاشتن پنجره‌های کوچک تبلیغاتی پیشنهاد می‌کند.

شمیم صمدی در ارتباط با راه‌اندازی شبکه ویدیوی تبلیغاتی آنلاین گوگل می‌گوید که ایده این کار را از یک سوژه ابتدایی گرفته و آن را به یک خط استراتژیک کسب وکار در گوگل تبدیل کرده است.

 

علی روغنی، آقای همه کاره

علی روانی متولد ۲۱ ژانویه ۱۹۷۳ در ایران بود که بعد از مهاجرت خانوادهٔ وی، در شهر دالاس تگزاس اقامت داشته است.وی دوران دبیرستان خود را در مدرسه St. Mark تگزاس به پایان برساند. پس از آن او برای تحصیلات دانشگاهی به کالیفرنیا رفت و کارشناسی را در رشته روابط بین‌الملل و کارشناسی ارشد را در رشته MBA از دانشگاه استنفورد دریافت کرد. سیر صعودی موفقیت های علی روغنی درست پس از فارغ التحصیلی آغاز گردید و پله های موفقیت توسط وی یکی پس از دیگری طی شد.‌ وی با ورود به دنیای تکنولوژی، به مدت ۹ سال در قسمت مالی استودیوی انیمیشن‌سازی پیکسار، شرکتی که استیو جابز پیش از بازگشت به اپل بنا نهاده بود، فعالیت کرد و شش سال مدیریت ارشد مالی آن را بر عهده داشت. کمپانی پیکسار یکی از شرکت‌های تخصصی در زمینهٔ ساخت انیمیشن است که با ترکیب‌ کردن فناوری روز و استفاده از هوش و خلاقیت به اهداف خود رسیده است. این کمپانی با ارائه داستان اسباب‌بازی‌ها برای نخستین بار انیمیشنی را با ویژگی‌ های کامپیوتری ساخت.

علی روغنی پس از مدت چهار سال سال فعالیت در کمپانی پیکسار،  از سال ۲۰۰۸ به کمپانی توئیتر پیوست و با ارتباط گسترده خود توانست راه همکاری متقابل را میان توئیتر و اپل ایجاد کند. او رفته‌ رفته در توئیتر برای خود اعتبار کسب کرد و در نهایت به جایگاه رده ‌بالای مدیر ارشد عملیاتی توییتر رسید.روغنی را در توییتر به نام آقای همه‌کاره (Mr. Fix It) می‌شناختند، او در هر کاری سعی در مشارکت و کمک کردن داشت و تاثیرات بسیاری در روند رو به رشد توئیتر از خود به جای گذاشته است. پس از گذشت ۴ سال و دوماه افتخار آمیز در توئیتر، وی در سال ۲۰۱۴ توئیتر را ترک کرد و در یکی از بزرگ‌ترین مراکز شتاب‌دهنده استارتاپی (مراکزی که از نظر مشاوره و سرمایه‌گذاری به شرکت‌های تازه تاسیس و کوچک کمک می‌کنند) به نام ( Y Combinator) مشغول به کار شد. این شرکت پروژه‌ های سرمایه‌ گذاری روی استارتاپ‌ های مختلف را مد نظر دارد و در حال حاضر علی روغنی مدیرعامل پروژه‌ٔ (Continuity) به ارزش یک میلیارد دلار است.

 

دیگر ایرانیان موفق دنیای تکنولوژی:

ماریا خرسند، داستان بلوتوث و بانوی ایرانی

ماریا خرسند در سال ۱۹۵۷ در شهر ساری متولد شد و در سن ۱۵ سالگی به همراه خانواده‌ اش جهت ادامه تحصیل به لس آنجلس مهاجرت کرد. وی در ابتدا وارد رشته روانشناسی شد اما پس از مدتی با تغییر این رشته به کامپیوتر، آینده ای تابان را برای خود رقم زد. او مدرک فوق لیسانس خود را از دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در فولرتون دریافت کرد. او در زمان دانشجویی، با یک دانشجوی سوئدی ازدواج کرده و همین سبب شد تا خرسند به سوئد نقل مکان کند. ماریا خرسند مدت زیادی را در شرکت سونی اریکسون کار کرد و در آنجا رزومه‌ عالی از خود به‌جا گذاشت. رزومه ای عظیم به نام بلوتوث؛ امروز دیگر همه با تکنولوژی بلوتوث آشنا هستند و کمتر گوشی تلفن همراهی در جهان ساخته می‌شود که به این تکنولوژی مجهز نباشد. حال حتماً تعجب می‌کنید اگر بشنوید که ماریا خرسند در زمان مدیریت خود در شرکت اریکسون سوئد، ریاست این پروژه انقلابی را بر عهده داشته است و در واقع مادر معنوی تکنولوژی بلوتوث محسوب می‌شود.

خرسند در پاسخ به این که چه چیزی باعث شد او به مدیریت پروژه بلوتوث برسد، می‌گوید: «کسی چیزی در این مورد به من نگفت، اما گمان می‌کنم بلند پروازی و اشتیاق من به دست و پنجه نرم کردن با مشکلات در این میان نقش داشته است.»

وی مدت زیادی را در شرکت سونی اریکسون مشغول به‌ کار بود. و به یکی از مدیران مشهور صنعت فناوری اطلاعات جهان بدل شد. هر چند ایرانی‌ها در میان مدیران رده بالای صنعت فناوری اطلاعات زیاد هستند، اما خرسند یکی از بلند پایه‌ ترین و در عین حال معدود زنان ایرانی فعال در این رشته است. ماریا خرسند چندی پیش به مدیرعاملی شرکت مشهور تولید سخت‌افزار دل (Dell) در سوئد منصوب شد اما این بدین معنا نیست که این بانوی ایرانی پیش از این مناصب بالاتری در صنعت فناوری اطلاعات جهان را نیز در اختیار نداشته است.

خرسند مدیرعامل شرکت تحقیقات فناوری SP است و از سال ۲۰۰۴ رئیس بازارهای مالی در شرکت فناوری OMX است. وی همچنین از سال 2001 رئیس بخش لایسنس تکنولوژی اریکسون بوده است. خرسند در شرکت فناوری OMX به‌عنوان مدیرعامل لایسنس تکنولوژی اریکسون و مدیرعامل شرکت دل خدمت کرده است.

 

حسین اسلامبولچی، تفکری فرا تر از دانشگاه

حسین اسلامبولچی متولد سال ۱۹۵۷ در شهر تهران است. موفقیت ها و افتخارات اسلامبولچی از همان دوران نوجوانی، به تمام اطرافیان وی ثابت شد. هوش و نبوغ سرشار او باعث شد پس از گذراندن دبیرستان و ورود به دانشکده پزشکی، ترک تحصیل کند چرا که وی اعتقاد داشته هوش او فراتر از دانشگاه بوده و علاقه‌ٔ زیادی به ساختن وسایلی شگفت‌انگیز داشته است.

پس از مهاجرت او و خانواده اش در سال ۱۹۷۵ از ایران به آمریکا، وی تحصیل خود را در دانشگاه کالیفرنیا و در رشته مهندسی برق ادامه داد.

با توجه‌ به علاقه‌ ای که به رشته خود داشت؛ مدرک فوق لیسانس، دکتری و پست دکتری را نیز در دانشگاه کالیفرنیا کسب کرد و در سال ۱۹۸۶ یعنی حدود ۱۱ سال پس از مهاجرت به آمریکا به شرکت AT&T Bell Laboratories پیوست. این آزمایشگاه مخابراتی در سال ۱۸۸۰ توسط الکساندر گراهام بل تاسیس شد و حسین اسلامبولچی خیلی زود توانست مدیریت اجرایی آن را بر عهده بگیرد. در طول مدت فعالیت در AT&T Bell Laboratories موفق شد به همراه تیم خود سیستمی را پیاده‌ سازی کند که در صورت قطع شدن سرویس‌های اینترنت AT&T سرویس‌های جایگزین سریعا جایگزین شوند. پس از مدتی فعالیت، او مدیریت اجرایی AT&T Labs را بر عهده گرفت. در سال ۲۰۰۲ او جز مدیرانی بود که حقوق بسیار بالایی یعنی ۴.۲ میلیون دلار در سال دریافت می‌کرد و او را به یک مدیر گران‌ قیمت و ارشمند اما باهوش تبدیل کرده بود.

از جمله افتخارات حسین اسلامبولچی :

«انتخاب به عنوان AT&T Fellows، معتبر ترین عنوان تکنولوژیک کمپانی AT&T در سال ۱۹۹۹»

«عنوان مخترع سال توسط مجمع مخترعان نیوجرسی (New Jersey Inventors Hall of Fame) در سال ۲۰۰۱»

«مدال علم و تکنولوژی AT&T و جایزهٔ اختراع علمی AT&T در سال ۱۹۹۷»

«عنوان مخترع سال توسط مجمع مخترعان نیوجرسی (New Jersey Inventors Hall of Fame) در سال ۲۰۰۲ (تنها توماس ادیسون و آلبرت انیشتین به این افتخار نائل شده‌ اند)»

«انتخاب در لیست ده مدیر فنی تاثیرگذار سال ۲۰۰۵ (به انتخاب InfoWorld

و بسیاری افتخاراتی دیگر…

سینا تمدن، جا پای استیو جابز

همه چیز از آن جایی آغاز شد که مجله فورچون با انتشار تصاویری از ۱۱ مدیر پایین تر از استیو جابز نوعی بازی گمانه زنی را برای انتخاب بهترین جانشین رئیس اپل آغاز کرد و در میان این مدیران ارشد اپل، نابغه ای ایرانی به نام سینا تمدن نیز حضور داشت.

سینا تمدن متولد سال ۱۹۵۷ در تبریز است. پس از اتمام تحصیلات مقدماتی در ایران، برای ادامه تحصیل به دانشگاه پردو، آمریکا رفت و پس از آن جهت دریافت مدرک دکترای علوم کامپیوتری، رهسپار دانشگاه اورسای فرانسه شد. وی در سپتامبر ۱۹۹۷ به اپل پیوست. تمدن همچنین در مقام معاون ارشد شرکت اپل، و مدیریت روابط عمومی شرکت نیوتون، مأمور اطلاع‌رسانی مستقیم و دقیق به استیو جابز، نایب‌رئیس خدمات جهانی و مسئول برنامه‌ها و نرم‌افزارهای Apple خدمت کرده است. تمدن قبل از پیوستن به شرکت، معاونت شرکت نکست را از سپتامبر ۱۹۹۶ تا مارس ۱۹۹۷ برعهده‌داشت. از آگوست ۱۹۹۴ تا آگوست ۱۹۹۶ وی به‌عنوان نایب‌رئیس، ارئه خدمات حرفه ای با شرکتNeXT را در دست داشت. قبل از آگوست ۱۹۹۴ تمدن برای شرکت نرم‌افزاری Alliance w Todd Rulon-Miller کار می‌کرد و قبل از آن هم مدیر فروش نکست در شعبۀ شیکاگو بود. پیش از NeXT هم برایSun Microsystems فعالیت می‌کرد.

 

بیژن داوری، پروفسور ایرانی شرکت IBM

بیژن داوری متولد ۱۹۵۴ در تهران است. از معدود کسانی بود که قبل از مهاجرت، هوش و ذکاوتش برای همه ثابت شده بود. وی مدرک دکترای خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف، و لیسانس خود از مؤسسه پلی‌تکنیک رنسلیر (RPI) دریافت کرد. او دکترا و پایان نامه‌ اش را با عنوان رفتار مشترک وسایل نیمه‌رسانا از RPI دریافت کرد و در سال ۱۹۸۴ به مرکز تحقیقاتی توماس جی واتسون IBM پیوست. وی در سال ۱۹۹۶ به عنوان یکی از برجسته ترین افراد شاغل در شرکت IBM شهرت یافت و در سال ۱۹۹۸ به عنوان معاون ارشد کمپانی IBM شناخته شد. در سال ۲۰۰۳ از وی به عنوان معاون ارشد نسل آینده تکنولوژی یاد شد.

عضو ارشد شرکت IBM یک جایگاه انتصابی است که از سوی مدیرعامل این شرکت به افرادی با شرایط خاص داده می شود. این سمت معمولا هر سال در ماه مه یا ژوئن به ۴ تا ۹ نفر داده می شود و بالاترین افتخاری است که یک دانشمند یا مهندس یا برنامه نویس در این شرکت می تواند کسب کند.

 این دانشمند ایرانی یکی از اعضای آکادمی ملی مهندسان ایالات متحده است و به دلیل سهم عمده ای که در زمینه فناوری CMOS دارد، بسیار مشهور است. بیژن داوری یکی از رهبران کار موتور پهن باند سلول در IBM بود که برای ساخت اولین ابر رایانه مبتنی بر سلول، IBM Roadrunner مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۲۰۰۸، ابر رایانه Roadrunner اولین نفری بود که سد پتافلاپ (معیاری برای عملکرد رایانه)  را شکست و به سرعت پردازش 1.026 پتافلاپ رسید.

 

فرزاد ناظم، گوهر نایاب شرکت یاهو

فرزاد ناظم در سال ۱۹۶۱ در تهران متولد شد. تحصیلات متوسطه را در دبیرستان البرز گذراند و برای ادامه تحصیل به ایالات متحده مهاجرت کرد. در آمریکا او موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته ی علوم رایانه از دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا شد.

ناظم فعالیت های شغلی خود را در سال ۱۹۸۵ با کار در SYDIS و Rolm آغاز نمود. فرزاد ناظم به زودی به شرکت Orcle پیوست و طی ۱۰ سال کار در این شرکت،  توانست به مقام هایی چون معاون رسانه ای و معاون ارشد بخش وب سرور ترفیع یابد. فرزاد ناظم همچنین به عنوان یکی از اعضای مدیریت کمیتهٔ فروش محصولات فعالیت داشت.

فرزاد ناظم سپس در ۱۹۹۶ به یاهو پیوست. خیلی طولی نکشید تا مدیران یاهو از استعداد و نبوغ ناظم خبر دار شده و اورا به بخش فنی سایت منتقل کردند.

چند سال بعد یعنی در ژانویه سال ۲۰۰۲ اخبار رسمی حکایت از سمت جدید مهندس فرزاد ناظم در سایت یاهو داشت. در این تاریخ او مسئولیت نهایی فنی این سایت را برعهده گرفت و فعالیت قبلی خود را گسترده‌تر ساخت.

 فرزاد ناظم به مدت ۱۱ سال مدیر فنی شرکت یاهو بود و به این ترتیب یکی از طولانی ترین دوره های ابقا در سمت مدیریت در آن شرکت را دارا است. فرزاد ناظم در سال ۲۰۰۷ از مقامش در یاهو کناره گیری نمود و مدیران یاهو برای قدردانی از زحمات او پاداشی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار دلاری در نظر گرفته شد. فعالیت های مستمر و تلاش بی وقفه ناظم در جهت شناساندن یاهو به عنوان قدرت اول دنیای اینترنت او را به گوهری نایاب برای این شرکت بدل کرده و همینطور نام او را در لیست مدیران ایرانی موفق حک کرده است.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت