عبارت‌های تاکیدی و تاثیر آن

توسط | آبان 1, 1400 | توسعه فردی, موفقیت | 4 نظرات

22 دقیقه

افرادی که در حوزه‌ی موفقیت و رشد فردی مطالعه می‌کنند و مقالات و مطالب زیادی در این زمینه‌ها می‌خوانند، با عبارت‌های تاکیدی و تاثیر آنها در زندگی آشنا هستند؛ می‌دانند که بیان کردن این جملات، فرد را نسبت به ادامه‌ی مسیر موفقیت مشتاق‌تر و مصمم‌تر می‌کند. از طرفی تکرار این عبارت‌ها در مفاهیم مربوط به قانون جذب نیز کاربرد دارد.

قانون جذب چیست؟

قانون جذب زیر‌مجموعه‌ی شبه علم است و در خصوص رسیدن به آرزوها کار می‌کند. نام این قانون اولین بار در سال 2006 و پس از انتشار کتاب راز، توسط خانم راندا برن، در جهان مطرح شد.  این قانون می‌گوید:

“به هر چیز (خوب یا بد) که در زندگی فکر کنید، آن را به زندگی‌تان جذب می‌کنید؛ البته نه فقط فکر کردن تنها، بلکه احساس شما هم در این بین مهم است. در واقع قانون جذب بر مبنای باورها، افکار و احساسات انسانها کار می‌کند و اظهار می‌کند که اگر به دنبال نتیجه‌ی خوب هستید باید افکار و احساسات خود را روی فرکانس خوب و مثبت تنظیم کنید و فکر‌های مثبت کنید تا به خروجی دلخواه‌تان برسید.”

همانطور که اشاره شد این مسئله یک شبه علم است و صحت آن هنوز به طور علمی اثبات نشده است. هر چه که باشد افراد زیادی موافق آن هستند و از آموزه‌های آن در زندگی استفاده کرده و نتیجه می‌گیرند. برخی افراد هم از مخالفان سرسخت آن هستند و در مقابل آن جبهه‌گیری می‌کنند.

تاثیر کلمات

تفاوتی نمی‌کند شما از کدام دسته هستید. حتی اگر به قانون جذب اعتقادی نداشته باشید، باید بدانید که عبارت‌های تاکیدی فقط به این قانون مربوط نمی‌شوند و به طور کلی در مباحث مربوط به موفقیت و رشد و توسعه‌ی فردی نیز کاربرد دارند. این به دلیل قدرت کلمات است. شما زمانی که قدرت شگفت‌انگیز کلمات را بدانید و تاثیر کلمات و جملاتی که روزانه بر زبان می‌آورید را درک کنید، به راحتی می‌توانید روح خود را صیقل داده و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید.

حال اگر مایلید بدانید که جملات و عبارت‌های تاکیدی واقعا چه هستند و چه کاربردی دارند، بیان کردن و تکرار آنها چه تاثیری در زندگیتان می‌گذارد و چگونه باید ادا شوند تا تاثیر خود را بگذارند، این مقاله را تا پایان مطالعه کنید. قول می‌دهیم به جواب بسیاری از سوالات خود می‌رسید.

در ابتدا اجازه دهید شما را با قدرت کلمات آشنا کنیم تا بدانید که کلمات و جملات روزمره و معمولی شما تا چه اندازه در موفقیت شما مهم هستند.

قدرت کلمات:

حتما این را شنیده‌اید که می‌گویند کلمات قدرت دارند؛ البته احتمال دارد شما میزان این قدرت را به طور کامل درک نکرده باشید.

کلمات به اندازه‌ای قدرتمند و تاثیرگذار هستند که می‌توانند زندگی شما را عوض کنند. گاهی فردی با گفتن یک عبارت مثبت، تعریف و تمجید یا تحسین، روز شما را می‌سازد و دلتان را غرق شادی می‌کند. گاهی هم یک حرف نا‌مربوط، یک بی‌احترامی یا توهین می‌تواند کل روز‌تان را خراب کند. این‌ها تازه تاثیر کلماتی هستند که دیگران به شما می‌گویند. تصور کنید کلماتی که شما نسبت به خودتان به کار می‌برید تا چه اندازه در زندگی‌تان مهم هستند.

اگر می‌خواهید فردی مثبت اندیش باشید، اگر می‌‌خواهید زندگی‌تان تغییر کرده و تحولی مثبت یابد، پس حرف‌ها و سخنان مثبت را جایگزین کلمات منفی و بی‌فایده کنید. قدرت تاثیرگذاری کلمات را جدی بگیرید و به حرف‌هایی که در طول روز از دهان‌تان خارج می‌شود توجه کنید. ببینید بیشتر از کلمات و جملات مثبت استفاده می‌کنید یا منفی. چند روز آگاهانه تلاش کنید تا جملات مثبت و سازنده‌تری بیان کنید آن‌گاه خودتان از نتیجه شگفت‌زده خواهید شد.

سعی کنید بیشتر از خواسته‌هایتان صحبت کنید تا ناخواسته‌ها. هر چیزی که شما بیان کنید، آن را باور کنید و ذهن‌تان آن را بپذیرد، برایتان محقق خواهد شد.

حال که با قدرت کلمات آشنا شدید، با استفاده از همین آموزه‌ها به سراغ توضیحات مربوط به جملات تاکیدی می‌رویم و با نحوه‌ی کارکرد آنها آشنا می‌شویم:

عبارت‌های تاکیدی چیست؟

جملات و عبارات تاکیدی (affirmations) جملاتی هستند که شما با بیان آنها در مسیر رسیدن به اهداف خود قرار می‌گیرید و با تکرار مداوم آنها ذهن‌تان آماده‌ی پذیرش اهداف می‌شود.  این جملات از معروف‌ترین تمارین در حوزه‌ی قانون جذب و اصول موفقیت هستند. کلید کارکرد این جملات در تکرار آنها نهفته است؛ زیرا بر اثر این تکرار در یک مدت زمانی، ذهن شما موفقیت و کامیابی را باور می‌کند. قدرت باور نیز ذهن را به سمت همان مسیر مورد نظر حرکت می‌دهد و شما را با خود همراه می‌سازد. به این ترتیب شما به اهداف خود نزدیک‌تر می‌شوید.

انوع عبارت‌های تاکیدی:

عبارت‌ها یا جملات تاکیدی می‌توانند مثبت و یا منفی باشند.

احتمالا وقتی منفی را شنیدید تعجب کردید. بله این جملات می‌توانند منفی هم باشند و این شما هستید که انتخاب می‌کنید کدام نوع جملات را در مکالمات روزمره‌ی خود به کار ببرید.

عبارت‌های تاکیدی منفی
عبارت‌های تاکیدی منفی

عبارت‌های تاکیدی منفی

اگر مدام به خودتان می‌گویید که من به اندازه ی کافی خوب نیستم، من با هوش نیستم، من خیلی بد‌شانسم و همش دردسر درست می‌کنم، هیچ‌کس من را دوست ندارد و همه با من دشمن هستند، شما در حال تکرار عبارت‌های تاکیدی منفی هستید. خبر بد اینکه با این تکرار‌های مداوم شما این جملات سمی را در ذهن‌تان ملکه می‌کنید و کاری می‌کنید تا ذهن‌تان آن را بپذیرد. آن‌گاه در واقعیت هم همین اتفاق‌ها برایتان می‌افتد و تبدیل به یک آدم بد‌شانس و ناموفق می‌گردید. پس دوست عزیز به جملاتی که هر روزه از دهانت بیرون می‌آید و بر زبانت جاری می‌شود، دقت کن. اگر بدانی کلمات چه قدرت عجیبی دارند و چه تاثیری روی زندگیت می‌گذارند، دیگر هرگز حرف منفی نمی‌زنی.

عبارت‌های تاکیدی مثبت

خب از این مبحث می‌گذریم و به جملات تاکیدی مثبت می‌رسیم که مقصود اصلی مقاله‌ی ماست.

در خصوص بیان و تکرار مداوم جملات تاکیدی مثبت، باید به شما بگوییم که هر گونه جمله‌ی مثبتی تاثیر مثبت ندارد؛ بلکه در برخی موارد می‌تواند خطرآفرین هم باشد. ذهن شما بسیار باهوش است و به این راحتی‌ها گول نمی‌خورد. ذهن منطقی شما در برابر جملات الکی و غیر‌منطقی واکنش نشان می‌دهد و در باور کردن آنها مقاومت می‌ورزد. پس چه باید بکنید؟ شما باید اصول این کار را یاد بگیرید و در ابتدا با نحوه‌ی جمله‌سازی و سپس نحوه‌ی بیان این جملات آشنا شوید. همراه ما باشید که نکات ارزشمندی را برایتان بازگو خواهیم کرد:

عبارت‌های تاکیدی چگونه کار می‌کنند؟

با احساس…

بله. عبارت‌های تاکیدی با استفاده از احساس شما کار می‌کنند. این یعنی جمله یا عبارتی که شما تکرار می‌کنید، در پشت آن باید احساسی وجود داشته باشد. شما می‌بایست با آن جمله رابطه‌ی احساسی برقرار کنید؛ وگرنه بیان کردن یک جمله به صورت طوطی‌وار هیچ فایده‌ای نخواهد داشت. نه تنها شما را به جلو نمی‌راند بلکه در برخی موارد می‌تواند مضر هم باشد. مضر از این لحاظ که شما را به عقب می‌کشاند.

در خصوص کارکرد این جملات، باز هم اشاره می‌کنیم که شما نمی‌توانید مغز خود را گول بزنید. مغز انسان و ذهن او بسیار باهوش و توانا‌تر از آن است که با جملات خیالی و توهمی فریب بخورد. در واقع مغز یک انسان بالغ و بزرگسال کاملا بر اساس منطق، واقعیا‌ت موجود را می‌پذیرد. فرض کنید فردی به اندازه‌ای فقیر است که حتی 5000 تومان هم در جیب خود ندارد. حال اگر این فرد روزی 1000 بار هم به خود بگوید که من ثروتمند هستم چه می‌شود؟ آیا تاثیری در دارایی‌های او ایجاد می‌شود؟ او واقعا به یک فرد ثروتمند بدل می‌شود؟ قطعا خیر

پس شما هم آگاه باشید و گول برخی از اساتید موفقیتی را نخورید که می‌گویند: “هر جمله‌ای که دلت می‌خواهد را بر زبان بیاور و آن را تکرار کن؛ ضمیر ناخود‌آگاهت آن را می‌گیرد و باور می‌کند.” این تصور اشتباه است. شاید این قضیه در خصوص کودکان صدق کند اما در مورد بزرگسالان وضع فرق می‌کند.

ذهن تحلیلگر

کودکان به دلیل سن کم، ذهن تحلیلگر، استدلال کننده و منطقی ندارند و ذهن‌شان هر چیزی که تکرار بکنند را بی‌چون و چرا می‌پذیرد؛ اما در مورد یک فرد بالغ و بزرگسال این‌گونه نیست. ذهن یک انسان بالغ به اصطلاح اهل دو دو تا چهارتا است و هر چیزی را بر اساس دلیل و منطق قبول می‌کند. به عنوان مثال کسی در بدترین شرایط روحی است و با همسر یا پارتنر‌ش به مشکل بر‌خورده. آن‌گاه اگر فقط تکرار کند که “من روابط عالی دارم و از ارتبا‌طم لذت می‌برم” قطعا راه به جایی نخواهد برد. چون ذهن کاوشگر و منطقی او می‌گوید: چگونه فکر می‌کنی روابط عالی داری در صورتی که هر روز با همسرت دعوا می‌کنی، همدیگر را درک نمی‌کنید و به خواسته‌های هم احترام نمی‌گذارید؟

فراموش نکنید مغز ما به این راحتی‌ها گول جملات مثبت خیالی را نمی‌خورد؛ اما نگران نباشید. ما به شما یاد خواهیم داد که چگونه باید از جملات تاکیدی استفاده کنید تا برایتان کارایی لازم را داشته باشد.

چند نکته در خصوص به کار بردن عبارت‌های تاکیدی

به کار بردن عبارت‌های تاکیدی

به کار بردن عبارت‌های تاکیدی

1_ اگر در ابتدای راه هستید، از جملات تاکیدی اغراق آمیز و بسیار فراتر از توانایی‌هایتان استفاده نکنید.

توضیح این مطلب همان نکته‌ایست که پیش از این اشاره کردیم. اگر در ابتدای مسیر موفقیت هستید و تازه می‌خواهید راهی را شروع کنید، میزان مقاومت ذهن شما بالاست؛ به همین دلیل جملاتی که فرسنگ‌ها با توانایی‌ها و واقعیت شما فاصله دارند را نمی‌پذیرد و به آنها اجازه ی ورود به ناخود‌آگاهتان را نمی‌دهد.

به عنوان مثال اگر شما در حال حاضر مالک چیزی نیستید، دارایی خاصی ندارید و میزان حقوق ماهیانه‌تان هم دو الی سه میلیون تومان است، جمله‌ی “من ثروتمند هستم” را در ابتدای امر به کار نبرید. چون ذهن‌تان آن را نمی‌پذیرد. اما اگر در مسیر رشد هستید و مثلا املاک و دارایی‌هایی دارید یا درآمد‌تان به ده‌ها میلیون تومان در ماه می‌رسد، پس ثروتمند بودن شما دور از انتظار نیست. در اینجا می‌توانید به راحتی از جمله‌ی “من ثروتمند هستم” به عنوان عبارت تاکیدی مناسب استفاده کنید.

2_به جای استفاده از جملات متکلف و از پیش نوشته شده، عبارت‌های مناسب خود را بیابید یا بسازید.

امروزه حرف‌های زیادی در مورد جملات تاکیدی گفته و کتاب‌های بسیاری در این خصوص نوشته شده است. شما حتی با یک سرچ ساده در اینترنت می‌توانید به تعداد زیادی از این جملات دسترسی پیدا کنید که حتی بر اساس موضوعات مختلف دسته‌بندی شده‌اند. به عنوان مثال جملات تاکیدی در خصوص ثروت، جملات تاکیدی در خصوص شغل و کار مورد علاقه، جملات تاکیدی در مورد ازدواج و روابط عالی، اعتماد به نفس و…

پس دست شما در انتخاب نوع جملات کاملا باز است. شما وقتی این جملات را خواندید، می‌توانید از آنها ایده و الهام بگیرید. لازم نیست دقیقا همان جملات را به کار ببرید. می‌توانید جملاتی که با آنها بیشتر احساس راحتی می‌کنید را انتخاب نمایید. همه‌ی جملات تاکیدی ساده و روان نیستند. برخی از آنها با ادبیاتی سخت و متکلف نوشته شده‌اند و مناسب روحیات شما نمی‌باشند. پس اگر این جملات را تکرار کنید چون نمی‌توانید رابطه‌ی احساسی خوبی با آن برقرار نمایید، تاثیر چندانی را ملاحظه نخواهید کرد.

توصیه می‌کنیم جملات را بر اساس ادبیات و گویش خود تغییر دهید. کلماتش را کم و زیاد کنید و یا جمله‌ی جدیدی بسازید. خیالتان راحت، محدودیتی برای این کار وجود ندارد.

3_ از عبارت‌های تاکیدی زمانی استفاده کنید که حال خوب و احساسات خوشایند‌ی دارید.

شاید برخی به شما گفته باشند که وقتی در مود پایین هستی یا احساسات ناخوشایند و ناامید کننده داری، از عبارت‌های تاکیدی استفاده کن و مدام تکرار کن که “من در حالت روحی خوبی هستم”، من خوشحالم، من شادم، من با جهان پیرامونم در صلحم.

ما به شما می‌گوییم که این درست نیست. کمی که فکر کنید می‌بینید به زبان آوردن این جملات وقتی حس و حال خوبی ندارید مسخره و مضحک به نظر می‌رسد. اگر می‌خواهید از عبارت‌های تاکیدی بیشترین استفاده را ببرید، توصیه می‌کنیم زمانی که احساسات عالی دارید و یا در مود بالایی هستید این جملات را تکرار نمایید. درست در همین مواقع است که ذهن شما کمترین مقاومت را دارد و جمله‌ای که به زبان می‌آورید را راحت‌تر می‌پذیرد و آن را هضم می‌کند.

توصیه‌:

زمانی که از لحاظ روحی اوضاع و احوال خوبی ندارید، می‌توانید از تمارین بی‌ذهنی مثل چرت زدن، پیاده‌روی یا دوش گرفتن و حمام استفاده کنید. در این زمان‌ها نوشتن و تکنیک‌های سپاسگزاری هم می‌تواند خیلی کمک کننده باشد. انجام این فعالیت‌ها می‌تواند شما را از فرکانس پایین به فرکانس بالا بکشاند.

اما زمانی که شاد و خوشحال و پر‌انرژی هستید؛ مثلا وقتی خبر خوشی به شما رسیده یا موفقیتی هر چند کوچک به دست آورده‌اید، برای تثبیت این حال عالی می‌توانید از عبارت‌ها و جملات تاکیدی استفاده کنید. در این مواقع به قول جو دیسپنزا، شما احساساتی متعالی را تجربه می‌کنید و این زمان بهترین زمان ممکن برای تکرار این گونه عبارت‌هاست.

چگونه جملات و عبارت‌های تاکیدی بسازیم:

همانطور که قبلا اشاره کردیم بیان و تکرار عبارت‌های تاکیدی، انرژی ما را برای پیمودن مسیر و دستیابی به اهدافمان بیشتر می‌کند؛ به شرطی که قانون استفاده از آنها را بدانیم و با اصول جمله‌سازی آن آشنا باشیم. در غیر اینصورت اگر هر جمله‌ای را به عنوان جمله‌ی تاکیدی به کار ببریم، نه تنها تاثیر خوب آن را در زندگی خود نمی‌بینیم بلکه ممکن است با احساس ناامیدی هم مواجه شویم.

جملات تاکیدی زیادی در خصوص موضوعات مختلف وجود دارد که شما با انتخاب تعدادی از آنها می‌توانید از همین امروز تکرار آنها را شروع کنید؛ اما همانطور که گفتیم بهتر این است از جملات و عبارت‌هایی که خودتان ساخته‌اید استفاده نمایید. اینگونه هم باور‌پذیری آن راحت‌تر است و هم مقاومت ذهنی کمتری نسبت به این جملات خواهید داشت.

برای اینکه بدانید در ساخت این جملات به چه نکاتی باید توجه کنید، ادامه‌ی مقاله را دنبال نمایید.

1_ از جملات شخصی سازی شده (مخصوص خودتان) استفاده کنید.

جمله‌ای را بسازید و آن را تکرار کنید که بیشترین قرابت و نزدیکی را با آن احساس می‌کنید. این جمله‌ باید برایتان لذت‌بخش و شیرین باشد و با تکرار آن حس خوبی به شما دست دهد. یکسری جملات از پیش تعیین شده و ردیفی از کلمات متکلف و سخت را به عنوان عبارت تاکیدی انتخاب نکنید. راز اثر‌گذاری جملات تاکیدی، پیوندی است که با احساس شما دارد؛ پس بیان جملات باید احساس خوشی به شما بدهد نه اینکه شما را سردرگم و گمراه کند.

2_ به زمان جمله‌ی تاکیدی خود دقت کنید. (باید زمان حال یا زمان وقوع باشد).

نکته‌ی بسیار مهم این است که جملات تاکیدی نباید به زمان آینده باشند؛ بلکه می‌بایست به زمان حال یا به زمان وقوع باشد.

برخی افراد معتقدند که زمان جمله‌ای که بیان می‌شود باید به زمان حال باشد تا ذهن شما وقوع آن را دور تصور نکند. مثلا می‌توانید بگوئید که:

  • من یک کارمند منضبط و پر‌تلاش هستم.
  • من یک فروشنده‌ی لباس موفق هستم.
  • من یک بازاریاب حرفه‌ای هستم.

برخی هم معتقدند که زمان جمله می‌بایست به زمان وقوع باشد. یعنی بتواند شرایط فعلی شما را توصیف کند نه وضعیتی که هنوز به آن نرسیده‌اید. مثلا وقتی در شرایط بی‌پولی گرفتار شده‌اید، نمی‌توانید تکرار کنید که “من پولدار و ثروتمند هستم” چون ذهن شما این فریب را نمی‌پذیرد و در مقابل آن مقاومت می‌کند. به جای آن می‌توانید بگوئید: “من در حال تلاش برای ثروتمند شدن هستم.”.

پس شما باید هرکاری بکنید تا میزان مقاومت ذهن‌تان نسبت به تکرار این جملات کمتر باشد و باور‌پذیری آنها بیشتر. ذهن شما از دو بخش خود‌آگاه و ناخودآگاه تشکیل شده و ذهن خود‌آگاه شما تنها مسائل منطقی را می‌پذیرد و درک می‌کند. سعی نکنید ذهن خود را گول بزنید چون ذهن آگاه فریب نمی‌خورد.

مثال

یک مثال دیگر می‌زنیم: وقتی شما هنوز بیکار هستید و به دنبال کار می‌گردید، ذهن هوشیار و منطقی شما نمی‌پذیرد که بگوئید “من در شغلی عالی مشغول به کار هستم.” ذهن در مقابل این جمله‌ی دروغین مقاومت می‌کند و از باور‌پذیری آن می‌کاهد. بهتر است جمله‌ی تاکیدی شما در زمان وقوع باشد. مثلا می‌توانید بگوئید:”من در حال پیدا کردن شغل رویایی خودم هستم” یا “مشکل من در حال حل شدن است”. یادتان باشد از جملاتی استفاده کنید که اول از همه برا‌ی خودتان باور‌پذیر باشد.

3_ جملات تاکیدی خود را تغییر ندهید.

جملات تاکیدی خود را تا رسیدن به نتیجه‌ی دلخواه تغییر ندهید. بهتر است در مورد هر موضوع جملات ثابتی داشته باشید. مدام آنها را تکرار کنید تا در ضمیر ناخود‌آگاهتان ذخیره شود. در این صورت تکرار یک جمله‌ی لذت بخش و شیرین برایتان کارساز و موثر واقع می‌شود.

4_ در ساختن عبارت‌های تاکیدی از کلمات قدرتمند استفاده کنید.

بعضی کلمات هستند که قدرت زیادی دارند و بیان و تکرار آنها احساس شور، هیجان و انرژی مضاعفی به شما می‌دهد. سعی کنید در جملات تاکیدی که می‌سازید از این کلمات استفاده کنید تا احساسات شما را بیشتر درگیر کند.

کلمات مثبت و قدرتمند

کلمات زیر از جمله کلمات مثبت و قدرتمندی هستند که می‌توانند در تهییج احساسات شما موفق عمل کنند.

جادو‌ئی، فوق‌العاده، شگفت‌انگیز، به آسانی، به سادگی، به راحتی، قوی، افسانه‌ای، با‌شکوه، بهترین، جالب، عالی، ممتاز، درخشان، بی‌همتا، لذت‌بخش، جذاب، هیجان‌انگیز، تماشایی، خارق العاده، بی‌نظیر، سعادتمند، ایده‌آل، مصمم، علاقه‌مند و…

به عنوان مثال به این جمله‌ها دقت کنید:

  • من به راحتی گواهینامه‌ی رانندگی‌ام را دریافت می‌کنم.
  • من به آسانی از پس این مشکل بر‌می‌آیم.
  • من امروز فوق‌العاده پرانرژی هستم.
  • توانایی من در سخنرانی خارق‌العاده است.
  • سبک لباس پوشیدن من بسیار جذاب و تماشایی است.
  • شغل من برایم بسیار لذت‌بخش و هیجان‌انگیز است.
  • من امروز به آسانی کنترل جلسه را به دست می‌گیرم.

و…

5_ جملات تاکیدی خود را در شرایط آرام تکرار کنید.

زمان‌هایی از روز‌تان را به تکرار این عبارت‌ها اختصاص دهید که آرامش و آسایش بیشتری دارید. زمانی که هم ذهن خودتان آرامتر است و هم محیط اطراف و شرایطی که در آن هستید. اگر ذهن شلوغ و پر‌مشغله‌ای داشته باشید یا در محیطی باشید که حواس شما را پرت می‌کند و تمرکز‌تان را بر هم می‌زند، نمی‌توانید نسبت به جملاتی که می‌گویید احساس خوبی داشته باشید.

6_در بیان جملات تاکیدی از شکرگزاری استفاده کنید.

ارتعاش شکرگزاری قوی ترین ارتعاشی است که شما به کائنات می‌فرستید؛ بنابراین اگر می‌خواهید جملات تاکیدی شما اثربخشی بهتری داشته باشند، در ابتدای آنها حتما از شکرگزاری استفاده کنید.

شکر نعمت نعمتت افزون کند. همین حس شکرگزاری و قدردانی از نعمات خداوند حس و حال بهتری را به شما می‌بخشد.

  • خدایا شکرت که حالم روز به روز بهتر می‌شود.
  • خدایا شکرت که در مسیر موفقیت هستم.
  • خدایا شکرت که سالم و سرحال هستم.
  • خدایا شکرت که خانواده‌ی حامی و پشتیبانی دارم.
  • خدایا شکرت که دوستان خوبی دارم.

7_ نوشتن جملات تاکیدی بهتر از گفتن آن است.

در قانون جذب بهترین راه برای اثربخشی جملات تاکیدی نوشتن آن است. نوشتن قدرت بیشتری از گفتن دارد. وقتی شما چیزی را مکتوب می‌کنید، فکر و ذهن، چشم و دست شما همزمان با هم کار می‌کنند. در واقع شما از چندین حس خود استفاده می‌کنید پس اثرگذاری بیشتری هم خواهد داشت. البته نیازی نیست حتما این جملات نوشته شوند. کاری را بکنید که با آن راحت‌تر هستید و احساس بهتری نسبت به آن دارید. اگر گفتن و ادا کردن آن برایتان راحت‌تر است همین کار را بکنید. راستی می‌توانید اول جملات را بنویسید و بعد با صدای بلند از روی آنها بخوانید.

اگر رو به روی آینه با‌یسیتد، در آینه به صورت و مخصوصا چشمان خود نگاه کنید و بعد جملات تاکیدی را بیان نمایید، تاثیر بیشتری مشاهده خواهید کرد.

4 دیدگاه ها

  1. زهرا

    ممنونم از مطالب خوب و پر بارتون خدا قوت

    fd

      پاسخ
      • گروه تحریریه 5درصدی‌ها

        ممنون از توجه و نگاه زیباتون

        پاسخ
    • Argan

      انرژی مثبتی از خواندن این مقاله بدست آوردم. تصمیم دارم از این به بعد روزانه حتما از جملات تاکیدی مثبت استفاده کنم.

      fd

        پاسخ
        • مدیر سایت

          ممنون از همراهی شما 5 درصدی عزیز

          پاسخ

      ارسال نظر

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

      سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
      ×
      اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
      مشاهده‌ی سایت