استراتژی تخفیف و روش‌های سودآور آن

توسط | آبان 23, 1401 | بازاریابی, کسب درآمد | 0 نظر

21 دقیقه

در سالیان اخیر، کسب و کارهای تجارت الکترونیک، از روش‌های گوناگونی به منظور افزایش فروش استفاده کرده‌‌اند. یکی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین روش‌ها در راستای رسیدن به چنین اهدافی، استفاده از استراتژی‌های تخفیف است. البته استراتژی تخفیف، یک استراتژی نوظهور نیست و در گذشته‌های دور نیز از آن، به منظور افزایش تعداد مشتریان و همچنین افزایش فروش استفاده می‌شده است. به همین علت، متخصصان معتقدند که موثرترین راهکاری که بازاریابان و یا مدیران کسب و کار می‌توانند از آن در راستای پیشرفت مجموعه‌ی خود استفاده کنند، همین استراتژی‌های تخفیف است؛ البته شما باید این موضوع را هم در نظر داشته باشید که تخفیف‌ها لزوما موثر نیستند. ممکن است شما با به کارگیری یک استراتژی تخفیف نادرست، تمام سرمایه و سود حاصله‌ی خود را از دست داده و موجب نابودی برند و شهرت خود شوید. اما در مقابل اگر بتوانید یک استراتژی درست و صحیح در ارتباط با کسب و کارتان در نظر بگیرید و آن را عملی کنید، به نتایج فوق‌العاده تاثیر گذاری، در سودآوری و پیشرفت کسب و کار خود خواهید رسید. این پیشرفت‌ها می‌تواند در کسب مشتریان جدید، جلب نظر مشتریان بالقوه و قدیمی و همچنین افزایش فروش خلاصه شوند.

از این رو برای شناخت بهتر استراتژی‌های تخفیف و نحوه به کارگیری آن‌ها با ما همراه باشید.

استراتژی تخفیف چیست و در چه مواردی کاربرد دارد؟

استراتژی تخفیف، یعنی استفاده از ترفند‌های مختلف در جهت متقاعد کردن مشتری برای تکمیل فرآیند خرید؛ همانطور که از آمار مشخص است، نزدیک به ۶۰ درصد از کاربران به دلیل سختی تکمیل فرآیند خریدهای اینترنتی، از خرید خود پشیمان شده و آن را نیمه‌تمام باقی می‌گذارند. در فضای مجازی، به اصلاح به چنین خریدهایی، خریدهای رها شده گفته می‌شود. در اصل، ما ‌می‌توانیم با انواع استراتژی تخفیف، قسمتی از سرمایه‌ی از دست رفته‌ی خود را جبران کرده و مشتریان را راضی به خرید کنیم.

این استراتژی‌ها در موارد دیگر نیز کاربرد دارند؛ برای مثال هنگامی که شما قصد ارائه‌ی یک محصول جدید دارید، می‌توانید از استراتژی‌های تخفیف استفاده کنید و مردم را به سمت کسب و کار خود بکشانید. با این کار دیگر نگران دیده شدن محصول خود نخواهید بود؛ چرا که مشتریان با دیدن آن‌ها، به سمت مجموعه‌ی شما روانه شده و از تخفیفات آن‌ها استفاده می‌کنند.

یکی از استراتژی‌های تخفیف در ارتباط با محصولات جدید این است که به مشتریان اعلام شود هر چه سریع‌تر خرید خود را انجام دهند، تخفیف بیشتری دریافت می‌کنند. برای مثال، ۱۰۰ نفر اولی که خرید خود را از مجموعه‌ی شما انجام بدهند، ۶۰ درصد تخفیف، ۵۰ نفر بعدی ۴۰ درصد و همین روند ادامه پیدا کند. این موضوع باعث می‌شود که مردم برای خرید اجناس شما از هم پیشی بگیرند و فروش شما چند برابر شود.

بر همین اساس، تخفیفات بعدی را هم مشخص و گروه‌بندی کنید. البته فراموش نکنید که تخفیف یک محصول، قبل از اینکه به طور کامل رونمایی شود، قابلیت به چالش کشیدن ذهن مشتریان را دارد؛ بنابراین می‌توان گفت که افراد در این صورت نسبت به محصول مورد نظر، بیشتر کنجکاو می‌شوند.

یکی دیگر از کاربردهای استراتژی‌های تخفیف، افزایش فروش در زمان تعطیلات یا روزهای خاص است. این استراتژی معمولا در ایام تعطیل، به علت افزایش تبلیغات توسط شرکت‌ها و ارگان‌های مختلف و همچنین خالی بودن زمان مصرف کنندگان برای خرید، چه به صورت حضوری و چه آنلاین، صورت می‌گیرد که معمولا بازدهی خوبی دارد و باعث پیشرفت هر چه بیشتر کسب و کار مورد نظر می‌شود. در کشورهایی مثل آمریکا و کشورهای اروپایی، جمعه‌ی سیاه معروف‌ترین و پربازده‌ترین روز برای به کار بردن این نوع استراتژی محسوب می‌شود‌.

پس می‌توان گفت هر فروشگاه با استفاده از استراتژی تخفیف در روزهای تعطیل، می‌تواند مشتریان زیادی را به سمت خود کشانده و آمار فروش خود را بالا ببرد.

اصولا تا زمانی که مشتریان جدید به طور کامل جذب نشده‌اند، فروش شما به مقدار زیادی کاهش می‌یابد. اینجاست که یکی دیگر از کاربردهای استراتژی‌های تخفیف نمایان می‌شود. شما در این زمان که نسبتا هم طولانی است، می‌توانید برای مشتریان ثابت و وفادار خود تخفیف‌های استثنایی در نظر گرفته و به آن‌ها پاداش بدهید. برای مثال اگر مشتری از سایت شما یک محصول مشخص را خریداری می‌کند، بلافاصله یک کد تخفیف به عنوان هدیه و تشکر برای او بفرستید. این کار باعث می‌شود که او برای خرید از سایت تشویق شده و هر طور شده از کد تخفیف مورد نظر استفاده نماید که به خودی خود افزایش فروش را در پی خواهد داشت. کارشناسان مدعی شده‌اند که حدود ۷۶ درصد از مشتریان، با استناد به سوابق موفق خرید‌ خود از فروشگاه‌ها، مجددا به سراغ خرید از آن خواهند رفت.

هدف استراتژی تخفیف چیست؟

هدف استراتژی تخفیف چیست؟

هدف استراتژی تخفیف چیست؟

یکی از مشکلاتی که کسب و کارهای کوچک با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، این است که به کار بردن استراتژی تخفیف، کار بسیار پر ریسکی است؛ هر چند با اهدافی همچون تغییر میزان فروش صورت گیرد. با این حال، یکی از رویکرد‌های معمول برای آن‌ها، استفاده از استراتژی‌های تخفیف است؛ بنابراین بایستی در ابتدای انجام این کار، اهداف به صورت پله پله و بدون کوچک‌ترین دخالت هیجانات، انتخاب شوند؛ چرا که در صورت در نظر نگرفتن اهداف مقدماتی در تخفیف، امکان دارد به برند و یا سود حاصله‌ از فروش شما لطمه‌ی بزرگی وارد شود. در این مواقع، یکی از راهکارهای مفید این است که در ابتدا اهداف خود را هر چند کوچک، به شکل ثابت و غیر قابل تغییر و انعطاف در نظر بگیرید؛ سپس به دنبال شناسایی رویکردهای گوناگون برای رسیدن به آن هدف بروید؛ پس از انجام این مراحل، شما باید شایستگی‌های خود را در جهت رسیدن به چنین اهدافی ارزیابی و یادداشت کنید.

اما این اهداف عموما شامل چه موضوعاتی می‌شوند؟

قبل از اینکه بخواهید استراتژی تخفیف خود را انتخاب نمایید، باید مطمئن شوید که هدف اولیه‌ی شما صحیح و بر پایه‌ی اصول استراتژی‌‌های تخفیف استاندارد انتخاب شده باشد؛ این هدف باید نوع پیشنهاد تخفیف شما، نحوه‌ی بازاریابی شما و اینکه مشتریان شما اغلب از چه قشر جامعه هستند را در بر گرفته و تعیین کند. اهداف ثانویه، اهدافی هستند که به عنوان اهداف اصلی شناخته می‌شوند و عموما شامل موارد زیر خواهند بود:

۱)افزایش فروش:

یکی از مهم‌ترین واصلی‌ترین اهداف استراتژی تخفیف، افزایش فروش محصولات و خدمات، بدون در نظر گرفتن تعداد خریداران و مشتریان جدید است. در اصل منظور همان فروش انبوه است؛ جدیدترین راهکار برای رسیدن به این هدف نیز، بسته‌بندی چند محصول با یکدیگر و در نظر گرفتن تخفیفات روی این مجموعه‌هاست. مشتریان با مشاهده‌ی چنین بسته بندی‌هایی ترغیب می‌شوند تا محصولات بیشتری را خریداری کنند.

۲)جلب توجه مشتریان قدیمی:

علاوه بر بدست آوردن مشتریان جدید، شما باید به دنبال جلب نظر مشتریان قدیمی خود نیز باشید. که هر دوی این‌ها عملکردهای متفاوتی را می‌طلبد.

استراتژی تخفیف در این موارد، در جهت ترغیب مشتریان جدید به خرید محصولات گوناگون عمل نمی‌کند؛ بلکه به منظور افزایش تعهد مشتریان قدیمی و ثابت به برندتان انجام خواهد شد. این روش تخفیف عموما به وسیله‌ی یک برنامه‌ی وفاداری به این گروه از مشتریان ارائه می‌شوند و در بیشتر مواقع مثمر ثمر واقع خواهد شد. طبق یک آمار رسمی که از شرکت کالوگوی (یک شرکت بازاریابی و بررسی میزان وفاداری مشتریان) ۵۵ درصد از مردم در این برنامه‌های افزایش وفاداری شرکت کرده و سعی می‌کنند تا از تخفیفاتی که روی کالا و محصولات مختلف قرار داده شده، استفاده نمایند.

۳)رهایی از محصولات قدیمی موجود در انبار:

یکی از آخرین اهداف برای هر مجموعه ای در راستای به کارگیری استراتژی‌‌های تخفیف، خلاص شدن از محصولات باقی مانده در انبار است. معمولا در مواقع خاص از جمله انتهای هر فصل، اعیاد مختلف یا جمعه‌های موسوم به جمعه‌ی سیاه (Black Friday)، روی اینگونه محصولات تخفیفات خاصی قرار می‌گیرد‌.

 

مزایا و معایب استراتژی تخفیف

اصولا هر تخفیفی باعث جلب توجه مشتری می‌شود؛ به همین دلیل است که کارشناسان از آن به عنوان عاملی برای بالابردن سریع ترافیک سایت یاد می‌کنند. در واقع تخفیف یک معامله‌ی دو طرفه است؛ یعنی خریدارانی که از تخفیفات استفاده می‌کنند پول بیشتری را پس انداز و ذخیره می‌کنند؛ از طرفی فروشندگانی که محصولاتشان را با تخفیف ارائه می‌دهند، فروش بیشتری را تجربه خواهند کرد. اما این استراتژی‌ها معایبی هم دارد که در ادامه به آن‌ها میپردازیم.

 

مزایای استفاده از استراتژی تخفیف

۱)ایجاد حس خوب در مشتریان:

با استفاده از استراتژی تخفیف، مشتری احساس خوب و مثبتی را از تجارت با شما تجربه خواهد کرد. یکی از بهترین فلسفه‌های استفاده از استراتژی تخفیف، همین القای حس مثبت به مشتریان است.

کارشناسان معتقدند وقتی افراد بن تخفیف یا کوپنی دریافت می‌کنند، احساس رضایت و خوشحالی کم سابقه‌ای را تجربه خواهند کرد. در صورتی که بتوانید این احساس خوشایند را با برند خود مرتبط سازید، در بلند مدت، با نتایج فوق‌العاده مثبتی رو به رو خواهید شد.

۲)محبوبیت نزد مشتری و پیشی گرفتن از رقبا:

نتایج مطالعه‌ای که موسسه‌ی ماکس پلانک، در زمینه‌ی قوانین مالیات و امور مالی-دولتی انجام داد، نشان می‌دهد که به کار گیری استراتژی تخفیف در هر برند، موجب می‌شود امکان مقایسه با سایر برندها فراهم شود؛ در نتیجه احتمال خرید کالای مورد نظر توسط مشتریان از برند شما بالا خواهد رفت. بنابراین، این امر کمک می‌کند تا شما بتوانید بر رقبای خود غلبه کرده، نظر مشتریان را جلب و در نهایت فرصتی مجدد، برای خلق نوآوری‌های نوین در فروش به دست بیاورید.

۳)ساده‌تر شدن ارائه پیش فروش:

معمولاً تخفیف‌ها، بهترین موقعیت را به منظور ارائه‌ی محصولات و خدمات به صورت پیش فروش و یا فروش فوق‌العاده فراهم می‌کنند. مشتری در این مواقع با مشاهده‌ی تخفیفات ویژه ترغیب می‌شود تا محصول را قبل از پایان فرصت تخفیف، پیش خرید کند.

با استفاده از این استراتژی، شما می‌توانید محصولات خود را حتی پیش از عرصه به بازار به فروش برسانید. این کار حتی باعث صرفه جویی و کاهش هزینه‌های کلان تبلیغات پس از ارائه‌ی محصول نیز خواهد شد.

 

معایب استراتژی تخفیف

با در نظر گرفتن معایب بالقوه‌ای که در استراتژی تخفیف وجود دارد، می‌توان از ریسک‌های موجود قبل از اینکه دردسر ساز شوند، جلوگیری کرد. این معایب عبارتند از:

۱)پایین آمدن ارزش متصور از کالا نزد مشتریان:

هنگامی که مشتری، محصول و خدمات مورد نظر خود را با تخفیفات ویژه دریافت می‌کند، متصور می‌شود که ممکن است کالا یا خدمات از کیفیت لازم برخوردار نباشند؛ دابل بلایند، طبق مطالعه‌ای که در زمینه‌ی استراتژی تخفیف انجام داد، متوجه شد مشتریانی که بابت خرید هر محصول یا دریافت خدمات، کل هزینه‌ی در نظر گرفته شده (بدون تخفیف) را پرداخت کردند، از رضایت بیشتری برخوردارند. اما در طرف مقابل مشتریانی که محصول را در جشنواره‌های تخفیفی و یا حراج‌های فصلی دریافت کردند، از میزان رضایت کمتری برخوردار بودند‌.

دسته‌ی اول، با پرداخت هزینه‌ی بیشتر، از کالا انتظار بیشتری داشتند و همین موضوع موجب می‌شد که در ارزیابی‌های اولیه، به رضایت حداکثری برسند و کالا را مطابق انتظاراتشان دریابند‌.

۲)ریسک از دست دادن حاشیه سود بالا:

عموما وقتی شما محصولات و خدمات خود را با تخفیف ارائه می‌کنید، سود چندانی عاید شما نمی‌شود؛ در این مواقع، علاوه‌ بر مشتریان جدیدی که به تازگی با برند شما آشنا شده اند، مشتریان ثابتی هم وجود دارند که در هر صورت (چه با تخفیف وچه بدون تخفیف) از برندتان خرید می‌کنند. بنابراین ممکن است سودی که از خرید این افراد به دست می‌آید نیز از دست برود. بهترین راهکار برای از بین بردن چنین ریسک‌هایی، فقط و فقط شناختِ درست خریداران محصولات است؛ در این مرحله است که اهمیت قیمت گذاری صحیح در استراتژی تخفیف، دوچندان می‌شود.

۳)عادت مشتری به محصولات با قیمت پایین:

دقت داشته باشید که زیاده‌روی در به کارگیری استراتژی تخفیف، کار بسیار پر ریسکی است. به هیچ عنوان نباید مشتریان را با استفاده از تخفیفات، شرطی کرد. چرا که در صورت پایان یافتن دوره‌های تخفیف، همچنان منتظر دوره‌ی بعدی می‌ماند تا محصولات را با قیمت پایین‌تر از شما خریداری کند.

بنابراین می‌توان گفت این مشتریان که به قیمت‌های پایین شما عادت کرده‌اند، در حالت عادی به سراغ مجموعه‌ی شما نخواهند آمد.

 

بهترین و پرکاربردترین روش‌های استراتژی تخفیف

بهترین و پرکاربردترین روش‌های استراتژی تخفیف

روش‌های استراتژی تخفیف

وقتی یک مجموعه تصمیم دارد، در راستای رسیدن به هدف خاصی مثلا برای افزایش فروش، از استراتژی تخفیف استفاده کند، بایستی در ابتدا با انواع آن‌، آشنا شده تا بتواند با توجه به نحوه‌ی فروش یا نوع کسب وکار خود، بهترین روش را برگزیند.

ما در این زمینه می‌توانیم به چند روش متفاوت، از رویکرد‌های گوناگون در تخفیف گذاری استفاده کنیم که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

این نکته را نیز در نظر داشته باشید که شما هیچ‌گاه مجبور نیستید که حتما از یک نوع استراتژی تخفیف مشخص در یک زمان خاص استفاده نمایید. بسیاری از کمپانی‌های مشهور نیز از چندین نوع استراتژی تخفیف به طور همزمان بهره می‌برند. معمولا این روش مناسب شرکت‌هایی است که تصمیم دارند پیشنهادات تبلیغاتی خود را در قالب تخفیف‌های ویژه به مخاطبان خود ارائه کنند.

۱)تخفیف‌های حجمی یا تعدادی:

این نوع تخفیفات، همانطور که از اسم آن پیداست، بر پایه میزان حجم و تعداد محصولات خریداری شده، تعیین و به مشتری ارائه می‌گردد. به زبان ساده‌تر، هر چه بیشتر بخرید، هزینه‌ی کمتری پرداخت خواهید کرد.

تخفیف‌های حجمی، جزو پر طرفدار‌ترین و ساده‌ترین انواع استراتژی‌های تخفیف به شمار رفته و در اغلب اوقات، مشتریان را قانع می‌کند تا به مقادیر انبوه و به صورت عمده خرید کنند.

روش تشویق مشتریان وفادار نیز می‌تواند در این راستا، مثمر ثمر واقع شود. اهدای کارت مختص مشتریان وفادار و یا عضویت در باشگاه مشتریان، بعد از خرید محصولات به تعداد مورد نظر، راهکاری است که بسیاری از فروشگاه‌ها به کار گرفته‌اند.

به عنوان مثال، تخفیف ویژه‌ی حجمی برای مشتریانی که بیش از ده سفارش ثبت نموده‌اند، می‌تواند در تشویق مشتریان برای خرید بیشتر موثر باشد.

۲)تخفیفات فصلی:

این استراتژی نیز یک روش بسیار عالی و رایج در عرصه فروش به شمار می‌رود. با به کار گرفتن استراتژی تخفیف فصلی، می‌توانید فروش را در ابتدا و انتهای هر فصل، به اوج برسانید.

تخفیف‌های روزهای خاص و جشنواره‌ها نیز در زیر مجموعه‌ی تخفیفات فصلی قرار می‌گیرد؛ شما می‌توانید به مشتریانی که در این دوره از شما خرید کرده‌اند، جایزه بدهید.

تخفیف‌های فصلی، فقط برای مشتریان هیجان‌انگیز نبوده و می‌تواند موجب آماده شدن انبار شما را برای فصل بعد شود.

۳)تخفیف‌های تبلیغاتی:

در این استراتژی تخفیف، شما بایستی تخفیف‌های کوتاه مدت ارائه کرده و تنها بر روی محصولات خاص تمرکز نمایید.

هنگامی‌ که شما تخفیفات تبلیغاتی را به مقدار زیاد ارائه می‌کنید، مشتریان شما حس می‌کنند که هنوز فرصت کافی دارند و در صورتی که از این تخفیف استفاده نکنند، می‌توانند در تخفیف‌های بعدی از آن بهره‌مند شوند. بنابراین با این کار، مشتریان تنها انتظار تخفیفات مناسبتی دارند و در حالت عادی از شما خرید نمی‌کنند. پس در نظر داشته باشید که تخفیف‌های تبلیغاتی بخش اعظم  استراتژی فروش شما را تشکیل ندهد.

در نتیجه نگران این موضوع نباشید که کمپین‌های تخفیف کمی برگزار کرده‌اید.

۴)استراتژی کالاهای مشتری‌آور:

این استراتژی می‌تواند مشتریان را به سایت شما هدایت کنند؛ به امید اینکه آن‌ها کالاهای دیگری را نیز به سبد خرید خود بیافزایند.

در صورتی که مشتری مجددا به سایت فروشگاه شما مراجعه کند و محصولاتی که جزو کالاهای پر طرفدار هستند را خریداری نماید، به عنوان اشانتیون هدایای کوچکی نیز به آن‌ها تعلق خواهد گرفت. پس به یاد داشته باشید که محصولات محبوب و پرفروش را در کنار این اقلام پیشنهادی قرار دهید.

در به کارگیری این استراتژی سعی کنید پیشنهادات گوناگونی ارائه کنید؛ قطعا مشتریان بعد از دیدن آن‌ها، دوباره برای دیدن پیشنهادهای شگفت‌انگیز شما به سایت باز خواهند گشت.

۵)استراتژی BOGO:

استراتژی BOGO یا همان یکی بخر، دوتا ببر، یکی از بهترین و ساده‌ترین روش‌های تخفیفی است. مشتری در این روش، با خرید یک محصول، محصول دیگری را به صورت رایگان از شما دریافت خواهد کرد. عده‌ای از فروشندگان و عرضه کننده‌ی کالا و خدمات، به اشتباه فکر می‌کنند که با این کار یک محصول به طور کاملا رایگان ارائه می‌شود؛ این در حالی است که شما با به کارگیری این استراتژی، در اصل دارید دو محصول را با تخفیف ۵۰ درصد ارائه می‌کنید.

۶)حمایت از مشتریان وفادار:

این استراتژی از ابتدای شکل گیری بازارها و مبادلات وجود داشته و ماهیت آن تاکنون حفظ شده؛ اما با پیشرفت فضای کسب وکار، تنها روش اجرای آن متفاوت از قبل شده است. روش حمایت از مشتریان وفادار، به طور شگفت‌انگیزی می‌تواند شوق خرید را در مشتریان شما بالا برده و موجب برقراری و حفظ رابطه میان خریدار و فروشنده شود.

در این روش تخفیف، ارائه کننده‌ی محصولات و خدمات، بایستی بر اساس شرایط مشتریان، تعداد سفارشات و مدت عضویت او در باشگاه مشتریان، صلاحیت آن‌ها را تایید و مقدار تخفیف را تعیین نماید.

مزیت این روش این است که مشتری پس از خرید از مجموعه‌ی شما، احساس رضایت دارد؛ در پی این رضایت نیز، احساس ارزشمندی و خاص بودن می‌کند و تصمیم می‌گیرد که رابطه‌ی پایداری را در این زمینه‌ شکل دهد.

۷)تخفیف به ازای معرفی مشتریان جدید:

در این استراتژی، هر مشتری می‌تواند به ازای معرفی دوستان و آشنایان خود، یا با به اشتراک گذاری اپلیکیشن از تخفیفات ویژه بهره ببرد.

روش دیگر راه‌اندازی یک باشگاه مشتریان مخصوص برای خریداران وفادار است؛ با این روش می‌توانید به هر فرد بر اساس فعالیتی که در راستای پیشرفت شما انجام داده، امتیازدهی کنید. برای هر رنج امتیاز نیز، هدایا و بن‌های تخفیف در نظر بگیرید. این استراتژی نوین، یکی از مفیدترین روش‌های تخفیف در کسب و کارهای دیجیتال تازه تاسیس به شمار رفته و نقش پر رنگی در آگاهی از برند دارد.

 

چگونه می‌توان از سوددهی استراتژی تخفیف، مطمئن شد؟

شما با انجام چند مرحله‌ی ساده در قیمت گذاری و ایجاد معادلات سودده می‌توانید سود مورد نظر خود از فروش محصولات را تضمین نمایید؛ این مراحل عبارتند از:

  1. هزینه‌های بازاریابی خود را کاهش دهید.
  2. پیشنهادهای خود را طبقه‌بندی کرده و بر اساس شرایط، برای هر فرد به طور جداگانه تخفیفاتی را در نظر بگیرید.
  3. علاوه بر بازاریابی، سعی کنید شور و اشتیاق خرید کردن را در مشتریان خود بالا ببرید.

 

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم تا استراتژی‌ تخفیف را از زوایای مختلف بررسی کرده و بهترین روش‌های به کارگیری آن را به شما ارائه دهیم. اگر چه که تخفیف یک روش تقریبا سنتی و کهن در حیطه‌ی بازاریابی و فروش است اما هنوز هم جذابیت خود را دارد و به هیچ عنوان نمی‌توان مزایای آن را نادیده گرفت؛ البته که استفاده از آن نیازمند مهارت و دقت بالا، شناخت دقیق مشتریان و وسواس فراوان است.

اما مهم‌ترین نکته‌ در استراتژی تخفیف، قیمت‌گذاری روی کالاهای مختلف است؛ چرا که هدف افزایش فروش است؛ ولی از طرف دیگر سود آوری و گرفتن نتیجه هم اهمیت دارد. بنابراین بایستی به همه این نکات توجه کافی شود تا نتیجه‌ی مد نظر شما حاصل شود.

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت