صفحه‌ی تماس با ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

توسط | بهمن 26, 1399 | طراحی سایت | 0 نظر

9 دقیقه

در دنیای پیچیده‌ی امروز، میل بشر برای برآوردن نیازهای شخصی خود به صورت آنلاین، بسیار بیشتر از گذشته شده است. هر فرد به سایتی خاص یا فروشگاهی آنلاین اعتماد کرده و سعی دارد تا کالاهای درخواستی‌اش را از همان‌جا تهیه کند. صاحبان سایت‌ها و مشاغل آنلاین، این موضوع را به خوبی فهمیده‌اند که هر روز باید در پی فراگیری نکته‌ای تازه و جدید باشند تا دامنه‌ی مخاطبان‌شان را گسترش دهند و از طرفی هم مشتری‌های قدیمی خود را هم‌چنان حفظ کنند. مردم همیشه در انتخاب‌های خود برای خرید به دنبال اطلاعات تماس از فروشنده و یا فروشگاه می‌باشند تا بتوانند در صورت بروز هرگونه پیش‌آمدی، مشکل خود را حل و فصل کنند؛ بنابراین اولین فاکتوری که مشتری‌ها به آن توجه ویژه‌ای دارند، صفحه‌ی تماس با ما در سایت است که در واقع پل ارتباطی بین فروشنده و خریدار است. این قسمت، باید به گونه‌ای طراحی شود تا مخاطبان بتوانند به سهولت با فروشنده ارتباط بگیرند؛ یعنی عناصر قرار گرفته در آن باید از هرگونه پیچیدگی و دشواری به دور باشند، ازگزافه‌گویی پرهیز کنند و اطلاعات مفید و کاملی را در اختیار مخاطبین خود قرار دهند؛ از طرف دیگر از آنجایی که این قسمت برای رفع مشکلات احتمالی و سوالات ایجاد شده در ذهن مخاطب به وجود آمده است، پس در ایجاد رفتار گرم و صمیمانه‌ با کاربران اهمیت بسیار زیادی دارد.

شما باید هر لحظه در دسترس بوده و انتظارات خریداران خود را برآورده کنید. با لبخند وارد گفتگوی دوستانه شوید و سوالات آن‌ها را تا جای ممکن پاسخ دهید. رعایت این نکات، کمک بسیار زیادی می‌کند تا بتوانید نرخ تبدیل خود را افزایش دهید و حتی خیلی از مخاطبان را که برای بازدید به سایت آمده‌اند، جزو مشتری‌های ثابت و پروپا قرص خود کنید.

قبل از هر چیز، اشتباهات رایجی که در طراحی ( صفحه‌ی تماس با ما ) وجود دارند را با هم بررسی کرده و در ادامه، عوامل موثر برای داشتن یک صفحه تماس خوب را برای شما لیست کرده‌ایم تا بتوانید گامی در جهت پیشرفت و ارتقاء شغلی خود بردارید.

اشتباهات رایج در طراحی صفحات تماس با ما

1) سایت مورد نظر، هیچ صفحه‌ی تماسی ندارد

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات طراحی وب‌سایت این است که هیچ صفحه‌ی تماسی برای آن وجود ندارد. چندیست طراحی سایت‌ها شخصی شده و مالکین وب‌سایت‌ها فقط به قرار دادن آیکون‌های خود که به معنی عضویت آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی‌ست، آن هم در قسمت بالایی سایت، بسنده می‌کنند. این کار از جهتی خوب است، چون مشتری به این حقیقت پی می‌برد که شما حضوری پررنگ و فعال در شبکه‌های اجتماعی دارید، اما از جهتی هم خوب نیست! چون بعضی از مردم عضو شبکه‌های اجتماعی نیستند و بعضی از آن‌ها فقط به دنبال کسب اطلاعات در مورد محصولات و خدمات شما هستند. وقتی کاربری ببیند که سایت، صفحه‌ی تماس با ما ندارد، ممکن است با خود فکر کند که هیچ اهمیتی به او نداده‌اید و این تصور، تاثیر منفی روی کسب و کار شما می‌گذارد.

2)دسترسی به صفحه‌ی تماس با ما سخت است

بعضی مواقع، هر چه کاربر به دنبال این قسمت در سایت شما می‌گردد، آن را پیدا نمی‌کند. این در حقیقت به این معنی است که تماس با مسئول وب‌سایت به بازی تبدیل می‌شود که مشتری بازیگر آن است و بدتر از آن این است که خریدار مجبور شود حتی سرچ گوگل را به دنبال این قسمت در وب‌سایت شما زیر و رو کند و شما هم به خاطر طراحی بد رابط کاربری، یک مشتری بالقوه را از دست بدهید. وقتی کاربر ببیند هیچ نتیجه‌ای نمی‌گیرد، ممکن است خسته و نا امید شده و وب‌سایت شما را ترک کند.

3)فاکتورهای زائد و غیر‌ضروری در طراحی فرم تماس

طراحی صفحه‌ی تماس با ما یک هنر است و حرفه‌ای شدن در آن نیازمند تمرین و ممارست فراوان می‌باشد و حتی وقوع خطا و اشتباه هم در آن بالاست. صفحات تماس، معمولا به دو گروه تقسیم می شوند:

  1. یا در آن‌ها فیلد کافی وجود ندارد.
  2. یا تعداد فیلد‌ها به قدری زیاد است که ماجرا ترسناک می‌شود. بعضی اوقات حتی اسم پدربزرگ‌تان را هم طلب می‌کنند! حقیقت ماجرا این است که کاربر، زمان کافی برای پر کردن چنین فرم طولانی و خارج از حوصله‌ای را ندارد، آن هم فقط برای این‌که بداند کد تخفیف فروشگاه شما کار می‌کند یا خیر. در مجموع بهتر است تکمیل فرم، فقط دو دقیقه از کاربر زمان بگیرد، در غیر این صورت احتمالا شما سوالات غیر‌ضروری و بی موردی را در فرم خود گنجانده‌اید. افزودن هر فیلد اضافی به یک فرم، شانس تکمیل آن را توسط کاربر تا 10 درصد کاهش می‌دهد.

4) فرم صفحه‌ی تماس، به خودی خود و تنهایی، کارایی لازم را ندارد

اکثر اوقات فرم‌ها راهی بسیار خوب برای تماس بین فروشنده و کاربر هستند، اما توجه داشته باشید که خریدار برای امر مهمی قصد تماس با شما را دارد، پس لطفا او را محدود نکنید. قرار دادن بیشتر از یک راه ارتباطی، همیشه شما را در دسترس مخاطب قرار می‌دهد و بهترین راه تماس با شما هم تلفن است. اگر تمایلی به گذاشتن شماره تلفن خود یا فروشگاه در سایت ندارید، می‌توانید آیکون‌های فضای مجازی خود را بیشتر کنید.

5)کاربران باید از ارسال پیام خود به شما مطمئن شوند

بار‌ها پیش آمده است که کاربر پس از صرف زمان زیاد و پرکردن فرم‌های گوناگون، هیچ پیامی از جانب شما دریافت نمی‌کند. این مسئله موجب سرخوردگی و نا امیدی او می‌شود، چون حس می‌کند که هیچ کس پیامش را ندیده است. بی‌توجهی شما باعث می‌شود لطمه‌ی بزرگی بخورید و حتی مشتری‌های احتمالی‌تان را نیز از دست بدهید. برای حل این مشکل، می‌توانید به راحتی شخصی را مسئول انجام این کار کنید تا این ماجرا را پیگیری کند یا این‌که شما می‌توانید فرم‌تان را به یکی از ایمیل‌هایی که مرتب چک می‌کنید، وصل نمایید.

6) فرم‌هایی که کار نمی‌کنند

بعضی اوقات ممکن است بخشی از وب‌سایت به هر دلیلی از کار بیفتد و این امری طبیعی و عادی است، اما به این معنی نیست که نواقص و معایب آن بخش نباید برطرف شود.گاهی از کار افتادن فرم‌ها تقصیر طراح سایت نیست، اما مردم به این موضوع هیچ کاری ندارند، چون دنبال بهانه می‌گردند تا سایت را ترک کنند. بهترین کار این است که به شکل ماهیانه، فرم‌ها را چک کنید؛ مخصوصا اگر تازگی‌ها پیام جدیدی دریافت نکرده باشید. این کار موجب می‌شود تا از هرگونه مشکل و اختلال در سایت خود با خبر شده و بلافاصله در صدد رفع نواقص برآیید.

یادتان باشد که همیشه در حال ارتقای صفحه تماس‌تان باشید.

با وجود شناسایی همه موانع و مشکلات، باز هم ممکن است حفره‌هایی وجود داشته باشد که از آن بی خبر مانده باشید و باعث از دست رفتن مشتریان شما بشوند.

عوامل دیگر که توجه شما را می‌طلبد، تست AB، کاهش اصطکاک فرم تماس و نوع بیان به کار رفته در دکمه‌های فرم است.

ویژگی‌های صفحه‌ی تماس با ما و نکاتی برای ارتقاء این قسمت از وب‌سایت شما

قبل از انجام هر کاری توضیح بدهید که صفحه تماس با مای شما چه هدفی را دنبال می‌کند و این قسمت به چه منظور طراحی شده است؟ از راه‌های مختلفی می‌توانید این کار را انجام دهید:

  1. رسانه‌های اجتماعی: بهترین راه برای برقراری ارتباط میان کاربر و فروشنده
  2. درج اطلاعات لازم: این اطلاعات شامل ایمیل شما، شماره تماس یا آدرس فروشگاه می‌باشد.
  3. لینک کردن ایمیل: راحتی کاربران برای شما باید بسیار مهم باشد؛ بنابراین با تبدیل آدرس ایمیل‌تان به یک لینک، این اختیار را به کاربران خود بدهید تا به سهولت و راحتی هر چه تمام‌تر با شما ارتباط برقرار کنند.
  4. قرار دادن فرمی برای تماس: گاهی برخی کاربران از ارسال ایمیل خسته می‌شوند و مایل‌اند تا روش‌های دیگری را امتحان کنند؛ بنابراین یک فرم تماس در این زمینه بسیار کمک کننده است.
  5. گذاشتن یک Map یا نقشه در قسمت ارتباط با ما: این کار، اعتماد کاربران را به شما بسیار بالا می‌برد و باعث می‌شود تا آن‌ها به راحتی شما را پیدا کنند.

دانلود PDF صفحه‌ی تماس با ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

دانلود پاورپوینت صفحه‌ی تماس با ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت