دسترسی به نسل بعدی داده‌های رفتاری مصرف کننده!

توسط | فروردین 25, 1400 | بازاریابی | 0 نظر

4 دقیقه

اصول کلیدی اعتمادسازی جهت تشویق کاربران برای اشتراک‌گذاری داده‌های خود:

چه اتفاقی می‌افتد وقتی مردم زمان بیشتری را در اینترنت می‌گذرانند؟ داده‌های بیشتری تولید می‌شوند. حداقل، به‌عنوان محققان بازار، این اولین چیزی است که به آن فکر می‌کنیم. ما از قبلاً می‌دانستیم که ارتباط دیجیتال در حال تسریع است و با توجه به افزایش محدودیت‌های مربوط به پاندمی کرونا، این روند همچنان ادامه خواهد داشت. واقعیت این است که در صورت دستیابی به داده‌های صحیح، در دسترس بودن آن‌ها می‌تواند به ما کمک کند تا مخاطبان خود را به روش‌های کاملاً جدیدی درک کنیم.

تحقیقات بازار به طور کلی شامل پرسیدن سؤالاتی از مردم در مورد احساس آن‌ها، کاری که انجام می‌دهند و دلیل انجام کارها است. نظرسنجی‌ها، گروه‌های متمرکز و سایر تکنیک‌هایی از این قبیل، به‌عنوان نماینده‌ی بخشی از جمعیت عمل می‌کنند و داده‌های جمع‌آوری شده به بینشی برای تصمیم‌گیری تبدیل می‌شوند.

اما چه ارتباطی بین خوداظهاری‌ها و آنچه که در زندگی واقعی اتفاق می‌افتد، وجود دارد؟

به طور سنتی، دستیابی به داده‌های رفتاری مصرف‌کننده و همین‌طور اعتماد به نظرسنجی‌ها تا حدودی دشوار بوده است. تقریباً به‌محض دسترسی به اولین اطلاعات رفتاری دیجیتال، اکثر فعالیت‌های مصرف‌کننده به سمت محیط‌های کنترل شده مانند خریدهای درون برنامه‌ای که اغلب به آن‌ها باغ‌های محصورشده گفته می‌شود، منتقل می‌شوند.

با 3.8 میلیارد کاربر تلفن همراه تا سال آینده، برای به‌دست‌آوردن بینش 360 درجه از مصرف‌کننده، اطلاع از اینکه مردم در تلفن‌های همراه خود چه کاری انجام می‌دهند، بسیار مهم است. با این حال، علاوه بر محیط‌های کنترل شده، با ورود قوانین بیشتر، مسائل مربوط به حریم خصوصی و اعتماد در حال افزایش است. درحالی‌که انطباق با این دستورات کاملاً امکان‌پذیر است، وجود آن‌ها همراه با انتشار نقض داده‌های مختلف، مصرف‌کنندگان را محتاط کرده است.

خوشبختانه، ما گزینه‌ای برای کشف این نوع داده‌های ارزشمند داریم: دسترسی مجاز توسط کاربر. با رضایت کاربر، ما فناوری و ابزار لازم برای دستیابی به داده‌هایی داریم که قبلاً غیرقابل‌دسترسی بودند. اما این گزینه چگونه روی مصرف‌کننده‌ی محتاط عمل می‌کند؟ برای این کار باید اکوسیستم‌های کاربر پسند ایجاد کنیم که اعتماد را پرورش داده و امکان کنترل داده‌ها را در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهند. ما از طریق تحقیقات خود، چندین اصل کلیدی برای اعتمادسازی مصرف‌کننده کشف کرده‌ایم:

  • حق حاکمیت داده‌ها: مصرف‌کنندگان مالک داده‌های خود بوده و آن‌ها را کنترل می‌کنند و رضایت صریح خود را برای اشتراک‌گذاری ارائه می‌دهند.
  • حریم خصوصی طراحی شده: محیط اشتراک‌گذاری داده‌ها باید در حفظ حریم خصوصی افراد کاملاً محتاط باشد و این تعهد باید به‌وضوح اعلام شود.
  • پاداش عادلانه: افرادی که داده‌ها را به اشتراک می‌گذارند، باید مشوق‌های عادلانه دریافت کنند. تحقیقات ما نشان داده‌اند که 85 درصد افراد در ازای اشتراک‌گذاری اطلاعات خود، انتظار جبران دارند.
  • شفافیت: برای دستیابی به مسئولیت‌پذیری و اعتمادسازی برای افراد، باید از سطح شفافیت بیشتری استفاده شود. این کار باید به روشی ایمن که حریم خصوصی را به خطر نیندازد، انجام شود. ما دریافتیم که 77 درصد افراد، در صورتی که احساس کنند سازمانِ درخواست‌کننده‌ی اطلاعات شفافیت بیشتری دارد، اطلاعات بیشتری به اشتراک می‌گذارند.

تیم ما ارتباط بین داده‌های تحقیقات بازار با داده‌های رفتاری را “جام مقدسِ” بینش مصرف‌کننده نامیده است. ما می‌دانیم که به‌عنوان محققان، بازاریاب‌ها و صاحبان برند باید درک کامل‌تری از رفتارهای دیجیتال را با تغییر شکل جهان پیرامون کسب کنیم. اعتمادسازی با افراد، در قلب این رویکرد قرار دارد.

https://www.ama.org/marketing-news/accessing-the-next-generation-of-consumer-behavioral-data/

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت