صفحه درباره ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

توسط | اسفند 12, 1399 | طراحی سایت | 0 نظر

7 دقیقه

احتمالا بارها برای‌تان پیش آمده که با شخصی برای اولین بار برخورد یا ملاقات داشته‌اید. در ابتدای امر، ذهن‌تان پر از سوالات گوناگون و متنوع است که هیچ جوابی برایش ندارید؛ مثلاً این شخص کیست؟ اهل کجاست؟ چگونه و از چه طریقی سر راه من قرار گرفته است؟ از دوستی و تعامل با من چه هدفی را دنبال می‌کند و هزاران سوال بی شمار دیگر که پاسخ آن‌ها به مرور زمان برای شما روشن می‌شود؟

شخصی که برای اولین بار وارد یک وب‌سایت می‌شود، دقیقا چنین حسی دارد و در ذهنش با سوالات زیادی کلنجار می‌رود. او بسیار کنجکاو است تا در مورد شرکت و تولیدات شما، نحوه‌ی فروش‌تان، تجربه و سابقه‌ی کاری و برند تجاری‌تان اطلاعات کسب کند. همه‌ی این اطلاعات را در بخش “درباره ما یا about us” می‌تواند پیدا کند.

همان‌طور که می‌بینید، اهمیت این قسمت در وب‌سایت شما بسیار زیاد است؛ در واقع اگر می‌دانستید که اعتماد و شناخت مشتریان نسبت به شرکت شما از طریق همین صفحه درباره ما شکل می‌گیرد، هر چه زودتر شروع به اصلاح و بهینه‌سازی این صفحه می‌کردید.

صفحه درباره ما چیست؟

این بخش در سایت شما به مراجعین آنلاین و مشتریان، اطلاعات مفیدی در زمینه‌ی کسب و کار شما و افراد پشت پرده می‌دهد. مواردی مثل:

  1. چرا مشتریان و کاربران باید شما را برای خرید محصولات خود، انتخاب کنند؟
  2. چگونه و از کجا برند‌تان را شروع کرده‌اید؟
  3. چه فاکتور‌هایی برند شما را منحصر به فرد و متمایز از برند‌های دیگر می‌کند؟
  4. باورها و اعتقادات تجاری شما چیست؟

چگونه یک صفحه درباره ما می‌تواند تاثیرگذار و موفق باشد؟

آیا تا به حال در مورد تاثیر حکایت و داستان روی اذهان مردم چیزی شنیده‌اید؟ گذشتگان و اجداد ما همیشه با بیان روایتی شیرین، تجربیات و نصایح خود را به ما منتقل می‌کردند. امروزه هم مردم شیفته‌ی شنیدن داستان زندگی شما هستند و از خواندن آن لذت می‌برند. صفحه‌ای می‌تواند موفق باشد که با قصه‌گویی و داستان‌پردازی همراه باشد و اعتماد مشتریان را جلب کند. بعد از خواندن داستان شما مشتری از نظر عاطفی رابطه‌ی خاصی با شما و فروشگاه‌تان پیدا می‌کند، چون با داستان، همذات‌پنداری کرده و خودش را به جای شما گذاشته و در حوادثی که از سر گذرانده‌اید، مثل شکست‌ها و پیروزی‌ها همراهی‌تان کرده است.

آیا همه‌ی فروشگاه‌های آنلاین و سایت‌ها به این صفحه، احتیاج دارند؟

بله صد در صد. در اهمیت ایجاد این صفحه برای هر سایت هیچ شکی نیست. این صفحه برای ایجاد تعامل و ارتباط با مشتریان بسیار مفید و موثر است؛ به شرطی که خوب نوشته شود و از گزافه‌گویی و زیاده‌روی در تعریف از خود بپرهیزد.

5 نکته‌ی کلیدی و مهم که باید در صفحه درباره ما یا about us وجود داشته باشد

1_ داستانی کم حجم، جذاب و مرتبط به موضوع را با مخاطب به اشتراک بگذارید. اگر چه اشتراک‌گذاری داستان شخصی شما و برند تجاری‌تان برای خواننده جذاب و سحر‌آمیز است، اما واقعا هیچ لزومی ندارد کاربران بدانند وقتی کودک بوده‌اید طعم بستنی مورد علاقه‌تان چه بوده است! داستان را درست از زمان شروع کسب و کار شخصی خود آغاز کنید و توضیح دهید که چرا مشتریان باید به شما و برند‌تان اعتماد کنند؟

یک نمونه‌ی بسیار خوب از صفحه درباره ما، شرکت بهینه‌سازی جستجوی moz است.

2_ حتما مشخص کنید که به چه گروهی از مشتریان و کاربران، می‌توانید کمک کنید. یک راه‌کار خوب این است که در صفحه درباره ما مجموعه‌ای از سوالاتی تنظیم شود که خواننده در ذهن خود بله یا خیر بگوید. این اعتبار‌سنجی در واقع به افزایش میل و رغبت قلبی مشتریان شما نسبت به شرکت، منجر می‌شود. یک نمونه‌ی خوب در این زمینه برای آقای جو traderjoes.com است. او پس از بیان یک تاریخچه‌ی مختصر، شواهدی ارائه می‌دهد که چگونه تصمیمات شرکت منجر به بهترین محصولات با بهترین قیمت‌ها برای شما می‌شود.

3_ صفحه درباره ما باید ثابت کند که شما یک تاجر واقعی هستید. اگر در حوزه‌ی فروش و کسب و کار، قدیمی هستید و تجربه‌ی کافی دارید، از نشان دادن آن به مخاطب نترسید. در این مرحله می‌توانید از گذشته (تا حد امکان)، ویژگی‌های شخصیتی و رسانه‌های اجتماعی خود در زمینه‌ی فروش صحبت کنید. با استفاده از عباراتی مثل خدمت به بیش از هزار و پانصد مشتری یا با بیش از بیست سال تجربه‌ی کاری در این زمینه، اعتماد و اطمینان را به ذهن خواننده‌ی خود هدیه می‌دهید و نظر او به سمت برند شما جلب می‌شود. یک مثال خوب در این زمینه، سایت B2B است که نود درصد مشتریان آن عقیده دارند نمونه‌هایی از موفقیت‌های گذشته در تصمیم آن‌ها تاثیرگذار بوده است.

4_ جزئیات مربوط به پروسه‌ی تجارت و کسب و کار خود را بیان کنید. در مورد نوع خدمات و نحوه‌ی خدمت رسانی به مشتریان خود، توضیح کافی ارائه دهید. وقتی در صفحه‌ی درباره‌ی ما جزئیات و ریزه‌کاری‌ها مربوط به چگونگی دریافت کالا یا نحوه‌ی پرداخت هزینه را شرح می‌دهید، از ترس و تهدید کاربران به میزان قابل توجهی می‌کاهید.

5_ خوانندگان خود را تشویق کنید تا هر چه زودتر، وارد عمل شوند. معمولا صفحه‌ی درباره ما، خط پایان است؛ بنابراین اگر یک مشتری وقت ملاقات می‌گیرد تا با شما و شرکت شما آشنایی پیدا کند، پس شما هم باید در صفحه‌ی درباره ما راهی برای تماس و برقراری ارتباط درج کنید یا در پایین صفحه به خوانندگان یادآوری کنید که به آدرس ایمیل شما پیام بدهند. این کار ضمن الهام بخشیدن به مشتری، آن‌ها را علاقه‌مند می‌کند تا بلافاصله به صفحه‌ی تماس با ما رفته و با شما تماس برقرار کنند.

اشتباهات رایج صفحه درباره‌ی ما

1_ چنین صفحه‌ای در سایت اصلا وجود ندارد.

2_ نام معتبری در سایت برای آن وجود ندارد.

3_ ماهیت شرکت و حوزه‌ی فعالیت آن قابل درک نیست.

4_ متن طولانی، کسل کننده و خسته کننده‌ای در صفحه‌ی درباره‌ی ما وجود دارد.

5_ از ویدئو در این قسمت استفاده نکرده‌اید.

6_ داستان در مورد افراد شرکت است، نه خود شرکت.

7_ صفحه‌ی درباره ما درباره‌ی شما نیست و در مورد زندگی خصوصی شما و کارمندان‌تان است.

8_ از تبلیغات و آگهی‌ها استفاده کرده‌اید.

9_ کاربران را به صفحات و محصولات جذاب و پر‌بازدید در سایت ارجاع نداده‌اید.

10_ فرم OPT-IN مناسبی در این قسمت قرار نداده‌اید.

دانلود PDF صفحه درباره ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

دانلود پاورپوینت صفحه درباره ما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

0 نظر

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سلام، نیاز به راهنمایی دارید؟
×
اگه قصد مهاجرت داری، قبلش حتماً یه سر به این سایت بزن!
مشاهده‌ی سایت